kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το 'βαλα στο βικιπαίδεια και χαρακτηρίζει το donkey punch ως φονική πιθανόν σεξουαλική πρακτική όπου όταν έχεις την γκόμενα στα
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![TTSGA.gif](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/TTSGA.gif)
ό,τι να ΄ναι
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
Ποια πραγματα ρε τυπε?Βαρετά τα πράγματα τελευταία πολύ!!!![]()
Eδώ στο site.Ποια πραγματα ρε τυπε?
Γεια σου παπαζολη !!!!!!!!!Eδώ στο site.
Αλλά κ γενικά βαριέμαι την ζωή μου...
Γεια σου κ χαρά σου βρε,τί μου κάνεις,παιδιά,σκυλιά,γατιά όλοι καλά;;;Γεια σου παπαζολη !!!!!!!!!
Εσείς μεταξύ σας μπορείτε να κανονίσετε να κάνετε πολλά κ ενδιαφέροντα...εγώ είμαι λίγο μακριά.Κι εγώ βαριέμαι..τι θα κάνουμε?
ξεχασες τα πουλια.... :-Γεια σου κ χαρά σου βρε,τί μου κάνεις,παιδιά,σκυλιά,γατιά όλοι καλά;;;![]()
Το έφτασα 54 χιλιάρικα..κουράστηκα..Εσείς μεταξύ σας μπορείτε να κανονίσετε να κάνετε πολλά κ ενδιαφέροντα...εγώ είμαι λίγο μακριά.![]()
Mia apo ta idiaEδώ στο site.
Αλλά κ γενικά βαριέμαι την ζωή μου...
Καμία παρτούζα είχα στο μυαλό μου αλλά κ αυτό οκ για να περάσει η ώρα λίγο.
Να ρωτήσω κάτι...
Εκεί κάτω κ σε εσάς 2/3 ταρίφες είναι χουντικοί ή μαλάκες κ μόλις 1/3 οκ άτομο;;;
Ρε γμτ τον κλάδο πια...δεν αντέχονται...σήμερα τράκαρα έναν οπαδό του Παπαδόπουλου,ζήτω η 21Απριλίου ο τύπους...σταυρούς,σημαίες στο ταξί...χαμός.
Θα βριζόμανε αλλά δεν είχα κέφια...![]()
Πωωωωωωωωωωω....πάω να φέρω βάζο να τα βάλω μέσα..Γεια σου Κατερινιω ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τί σου φάνηκε αστείο;;;
Να ρωτήσω κάτι...
Εκεί κάτω κ σε εσάς 2/3 ταρίφες είναι χουντικοί ή μαλάκες κ μόλις 1/3 οκ άτομο;;;
Ρε γμτ τον κλάδο πια...δεν αντέχονται...σήμερα τράκαρα έναν οπαδό του Παπαδόπουλου,ζήτω η 21Απριλίου ο τύπους...σταυρούς,σημαίες στο ταξί...χαμός.
Θα βριζόμανε αλλά δεν είχα κέφια...![]()
η ολη φαση....Τί σου φάνηκε αστείο;;;![]()
Eίναι τραγικό το ότι υπάρχουνε ακόμα οπαδοί της Χούντας...![]()