Aληταλια
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν είναι το πρόβλημά μου η βενζίνη, με ρώτησε το παιδί και του απάντησα.
έχουμε καταλάβει οτι είσαι μισογύνης, αλλιώς δεν εξηγείται που είσαι 40 χρονών και σου φτιάχνει η μαμά σου τηγανίτες.
μου εσπασε τα νευρα ρε,εγω ειμαι ανυπομονος,δεν ειμαι για ψαξιμο στα κομπιουτερ.ασε που εφαγα ηττα οταν πηγα να εγκαταστησω το μανατζερ.ε και γιατι τα εβγαλες ρε τυπε αμεσως?
Στα Ubu ολοι οι drivers ειναι σχεδον ετοιμοι....
και προεγκατεστημενοι , σε πιασε πανικος?
που να βαζες και κανα Slack
Ζηλευεις γιατι εσενα η δικια σου δεν σου φτιαχνει...γιατι παραξηγηθηκες?
Μακαρη να ημουν μισιγυνης....γιατι θα ειχα τα τετραπλασια απο οτι εχω τωρα...αλλα με εφαγε το μουνι...παρολλα αυτα το λατρευω...
για περίπατο βγήκες
Μαζι μου θα παει βολτα .. θα παμε απο κολωνου μερια για καφε ...
Στις Κατερινας
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/tn/tn_385_Kolonou30a_1229382260.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
φτιαχνε μονη σου ρε,σιγα το δυσκολο.η αλήθεια είναι οτι δεν μου φτιάχνει τηγανίτες.. σνιφ!
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΥΛΙΑΡΗ εσυ... Ελα να χυσεις την μαριανα μαριανναχυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
δεν είναι το πρόβλημά μου η βενζίνη, με ρώτησε το παιδί και του απάντησα.
έχουμε καταλάβει οτι είσαι μισογύνης, αλλιώς δεν εξηγείται που είσαι 40 χρονών και σου φτιάχνει η μαμά σου τηγανίτες.
μου εσπασε τα νευρα ρε,εγω ειμαι ανυπομονος,δεν ειμαι για ψαξιμο στα κομπιουτερ.ασε που εφαγα ηττα οταν πηγα να εγκαταστησω το μανατζερ.
Δεν ειναι ικανη το βρακη της να πλυνει...οχι να φτιαξει τηγανιτες...φτιαχνε μονη σου ρε,σιγα το δυσκολο.
μου εσπασε τα νευρα ρε,εγω ειμαι ανυπομονος,δεν ειμαι για ψαξιμο στα κομπιουτερ.ασε που εφαγα ηττα οταν πηγα να εγκαταστησω το μανατζερ.
(κάνω πως κατάλαβα )
Δεν ειναι ικανη το βρακη της να πλυνει...οχι να φτιαξει τηγανιτες...
Τα είπαμε αυτά...
40 ετών -> νεαρός
60 ετών -> μεσήλικας
80 ετών -> παππούς
Έτσι πάει..... ;)
δεν ειναι