sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Την δικια μου την θελω τραγανη...Εγώ χύνω στις πίτες
Την δικια μου την θελω τραγανη...Εγώ χύνω στις πίτες
Έτσι έμαθες και τα string στη C;
http://[URL unfurl="true"]www.verianet.gr/images/001aanebasma00097/926.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
%s ;D
ενωεις τους αλλοδαπους ? :
Μπρατισλαβα.Ρε κιθαρα θελω να παω 4-5 μερες ενα σιτι μπρεικ...καπου ευρωπη..αλλα δεν μπορο να αποφασισω...ριξε καμια ιδεα ...
Και τους ΈΛληνες....που πίνουν νερό από το ΛΑΣΤΙΧΟ....τους είχα δει μια φορά και ξέρασα.....το δε λεξιλόγιο τους....ανάθεμα και αν έχουν βγάλει ένα δημοτικό... :S
Και τους ΈΛληνες....που πίνουν νερό από το ΛΑΣΤΙΧΟ....τους είχα δει μια φορά και ξέρασα.....το δε λεξιλόγιο τους....ανάθεμα και αν έχουν βγάλει ένα δημοτικό... :S
Λες εεε?Αγ. Πετρούπολη
το ερωτημα ειναι ενα.γιατι παρατηρουσες τους εργατες...ηταν δροσερα αγορια αβραμουκο και δεν μπορουσες να αντισταθεις ε.Και τους ΈΛληνες....που πίνουν νερό από το ΛΑΣΤΙΧΟ....τους είχα δει μια φορά και ξέρασα.....το δε λεξιλόγιο τους....ανάθεμα και αν έχουν βγάλει ένα δημοτικό... :S
Δικε μου για εκει κλεινω...εχω και μια μικρη επανω...απο την αλλη λεω για κανα βερολινο....Μπρατισλαβα.
το ερωτημα ειναι ενα.γιατι παρατηρουσες τους εργατες...ηταν δροσερα αγορια αβραμουκο και δεν μπορουσες να αντισταθεις ε.
ε πηδα μεσα ρε τυπε.αφου σου αρεσει τοσο.Ρε μαλάκα...εσένα πριν από λίγο δε σου είπα να πεθάνεις;;;; Ξεκόλλα ρε μαλάκα και ψόφα επιτέλους.....έχω βρει και έναν καταπληκτικό τάφο,και είναι ευκαιρία....μην τον προλάβει κανένας άλλος...άντε ντε.... ;)
χεσε το βερολινο ρε.μπρατι και τα μυαλα στα καγκελα.Σλοβακες και ξερο ψωμι.αλλα ποιος το γαμει το ψωμι...Δικε μου για εκει κλεινω...εχω και μια μικρη επανω...απο την αλλη λεω για κανα βερολινο....
ρε αφου δεν ξερεις να το χειριστεις τι το θες τα γαμημενο το λινουξ.printf("Thereis is a : %s n " , roz_string);
ρε αφου δεν ξερεις να το χειριστεις τι το θες τα γαμημενο το λινουξ.
ε πηδα μεσα ρε τυπε.αφου σου αρεσει τοσο.
ρε αφου δεν ξερεις να το χειριστεις τι το θες τα γαμημενο το λινουξ.
και εσυ τσουρεκια θα μας τα κανεις