master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
οχι,μια φορα το εκανα εγκατασταση και το εκανα φορματ την ιδια μερα.Ενω εσυ εισαι εξπερ στο λινουξ ε
οχι,μια φορα το εκανα εγκατασταση και το εκανα φορματ την ιδια μερα.Ενω εσυ εισαι εξπερ στο λινουξ ε
MΑΛΛΟΝ για εκει με βλεπω που εχω και το μικρο σιγουρο..η μαλακια ειναι οτι εχω ξαναπαει πριν 5-6 χρονια....βεβαια μπρατι ειχα μεινει μονο ενα βραδυ τοτε...εκανα τουρ με την μηχανη...χεσε το βερολινο ρε.μπρατι και τα μυαλα στα καγκελα.Σλοβακες και ξερο ψωμι.αλλα ποιος το γαμει το ψωμι...
Νέα μόδα είναι αυτή πάλι......θάνατος στον δημιουργό αυτού του σάιτ....
οχι,μια φορα το εκανα εγκατασταση και το εκανα φορματ την ιδια μερα.
οχι,μια φορα το εκανα εγκατασταση και το εκανα φορματ την ιδια μερα.
Νέα μόδα είναι αυτή πάλι......θάνατος στον δημιουργό αυτού του σάιτ....
Τυπε αστα να πανε ολο στο φαι ο νους μας....η αλλη λεει δεν εχει βενζινα....
ουμπουντου 10 αν θυμαμαι καλαΠοια διανομη ?
και εσυ τσουρεκια θα μας τα κανεις
δεν είναι το πρόβλημά μου η βενζίνη, με ρώτησε το παιδί και του απάντησα.
έχουμε καταλάβει οτι είσαι μισογύνης, αλλιώς δεν εξηγείται που είσαι 40 χρονών και σου φτιάχνει η μαμά σου τηγανίτες.
εγω μαριαννακι ειμαι αγαπογυνης και τηγανιτες φτιαχνω μονος μου.δεν είναι το πρόβλημά μου η βενζίνη, με ρώτησε το παιδί και του απάντησα.
έχουμε καταλάβει οτι είσαι μισογύνης, αλλιώς δεν εξηγείται που είσαι 40 χρονών και σου φτιάχνει η μαμά σου τηγανίτες.
δεν είναι το πρόβλημά μου η βενζίνη, με ρώτησε το παιδί και του απάντησα.
ουμπουντου 10 αν θυμαμαι καλα
Ζηλευεις γιατι εσενα η δικια σου δεν σου φτιαχνει...γιατι παραξηγηθηκες?δεν είναι το πρόβλημά μου η βενζίνη, με ρώτησε το παιδί και του απάντησα.
ε και γιατι τα εβγαλες ρε τυπε αμεσως?
Στα Ubu ολοι οι drivers ειναι σχεδον ετοιμοι....
και προεγκατεστημενοι , σε πιασε πανικος?
που να βαζες και κανα Slack