Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
σκασε μωρη γκρινια πια. κ λες εμενα κακογαμημενη μετα. μιρλα λεμε.
Στην φωλια σου. Εχει και χορτα, τραβα φαε.
σκασε μωρη γκρινια πια. κ λες εμενα κακογαμημενη μετα. μιρλα λεμε.
Κοίτα επειδή πιστεύω ότι ίσως θα αλλάξει η φιλοσοφία μου στα 40-50 μου,έκανα ένα μόνο μεσαίο προς μεγαλούλη(12-15cm) που το ήθελα πολύ κ ό,τι άλλο κάνω (αν κάνω) από εδώ κ πέρα θα είναι μικρούλι(5-6cm)...Οχι ρε φιλε. Αν το γουσταρω οταν το κανω γιατι να με ενοχλει?
Ενα παρομοιο εχω στο ποδι και θα το τελειωσω κλεινοντας ολη τη γαμπα.
Πιο πολυ ξενερωνω για ενα τατου που εχω κανει που το εκανα σε "λαθος" θεση καθως θελω να ξεκινησω την πλατη κααααποια στιγμη και δεν κολλαει καθολου. Αλλα ενταξει, θα βρεθει λυση.
Το συγκεκριμενο παντως ειναι ωραιο σα σχεδιο, αν και σχετικα flat.
τυπε ταττου στυλ γιακουζα δεν σαρεσουν?Κάτι τέτοιο ας πούμε δεν θα σε ενοχλεί πιστεύεις;;;
Δηλαδή τί τύπε;;;τυπε ταττου στυλ γιακουζα δεν σαρεσουν?![]()
Εισαι στο καταληλο σαιτ τοτε...ολοι αρχηγοι...σαικοπαθ ..αλλα αρχηγοιτι να κανω;; οι αρχηγοι με τραβανε!
Κοίτα επειδή πιστεύω ότι ίσως θα αλλάξει η φιλοσοφία μου στα 40-50 μου,έκανα ένα μόνο μεσαίο προς μεγαλούλη(12-15cm) που το ήθελα πολύ κ ό,τι άλλο κάνω (αν κάνω) από εδώ κ πέρα θα είναι μικρούλι(5-6cm)...
Δηλαδή τί τύπε;;;
εχει δικιο τυπεΚουβέντιαζα με έναν φίλο μου κνίτη τις προάλλες κ θεωρούσε το τατουάζ άλλο ένα καπιταλιστικό κόλπο για να πλουτίζουνε!!!
Αναλυτικά:Προβολή η οποιά θα σε παρασύρει να χτυπήσεις τατουάζ->ο τατουάζτζης θα κερδίσει από αυτό στην συνέχεια θα το βαρεθείς κ θα πας στον πλαστικό να στο αφαιρέσει κ θα βγάλει κ αυτός κέρδος!!!
Δεν παίζονται οι άνθρωποι,παντού εχθρούς-καπιταλιστές βλέπουνε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουουουουου,εντυπωσιακό... αλλά too much για εμένα.
Ολο το σωμα. Μια χορογραφια σκεψου.
τυπε κοιτα τι κανουν στις γυναικες τους
Ολο το σωμα. Μια χορογραφια σκεψου.
Δεν πρέπει να το έψαξε κ πολύ πριν το φιλοσοφήσει!!!εχει δικιο τυπε
![]()
![]()
![]()
Μανίκια αυτά είναι;;;Μαλακιες.
Μανικια ρε
Παντου εκτος απο μπουτια και πλευρα γιατι ψοφας στον πονο![]()
τυπε κοιτα τι κανουν στις γυναικες τους
![]()
![]()
Μανίκια αυτά είναι;;;
Πω πω,θα στοίχισε όσο ένα κοστούμι όλο αυτό...τυπε κοιτα τι κανουν στις γυναικες τους
![]()
![]()
Πω πω,θα στοίχισε όσο ένα κοστούμι όλο αυτό...![]()
Κάτσε ρε συ,ένα ct παίρνει 200-250e την ώρα...Δεν νομιζω να σκασανε ουτε ενα γιεν.
Πληρωμη...σε ειδος φιλε μου, σε εισος!
τυπε οι γιακουζεοι ειναι ωραιοι τυποι![]()
Ωραιες φασεις.
Αν και σε γκομενα θα προτιμουσα μανικια στα μπρατσα και οχι τοσο πολυ, αλλα και αυτα γαμανε.
τυπε η γιακουζα πληρωνει αλλιως...Πω πω,θα στοίχισε όσο ένα κοστούμι όλο αυτό...
Και να θέλα τόσα λεφτά δεν θα μπορούσα να δώσω!!!![]()