Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δικη σου αποψη...μην το γενικευεις,μουσικη αλλαζεις οτι ωρα γουσταρεις,τατου οχι....αν γουσταρεις σχεδιο ετσι για τον χαβαλε καντο με χενα...

Εγω μιλαω, οποτε προφανως δικη μου αποψη εκφραζω.

Αν αλλαζεις μουσικη ο,τι ωρα γουσταρεις, σημαινει οτι εχεις ιδεολογικο προβλημα.

Δεν θα κατσω να φιλοσοφησω το τατου ρε φιλε. Δεν γινεται ολα στη ζωη μας να εχουν και ενα κρυμμενο νοημα, πρεπει να κανουμε και πραγματα που γουσταρουμε ετσι επειδη το γουσταρουμε. Το τατου για μενα ειναι ενα απο αυτα. Φυσικα εχω και κατι που σημαινει κατι για μενα, αλλο αυτο.

Αλλα μη τρελαθουμε κιολας, τατου ειναι δεν ειναι καμια πυρηνικη φυσικη.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μαλακιες.

Και εγω ετσι ελεγα στην αρχη. Αρχιδια ρε συ.

Δεν γινεται συνεχεια να ειμαστε σοβαροι.

Να σε αντιπροσωπευει και μαλακιες. Για αυτα εχεις την μουσικη και τις ιδεες σου. Το τατουαζ μπορει να ειναι κατι ασχετο, ετσι επειδη το σχεδιο γαμαει και θες να το βαρεσεις.

+απειρα.
:cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν θα κατσω να φιλοσοφησω το τατου ρε φιλε. Δεν γινεται ολα στη ζωη μας να εχουν και ενα κρυμμενο νοημα, πρεπει να κανουμε και πραγματα που γουσταρουμε ετσι επειδη το γουσταρουμε. Το τατου για μενα ειναι ενα απο αυτα. Φυσικα εχω και κατι που σημαινει κατι για μενα, αλλο αυτο.

Αρκεί αυτό το κάτι να ξέρεις ότι θα κρατήσει για πάντα έτσι...δηλαδή να μην πάψει να το γουστάρεις γιατί θα τρέχεις σε πλαστικούς μετά...

Και όχι τίποτα άλλα είναι μεγάλος μπελάς κ κοστίζει...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αρκεί αυτό το κάτι να ξέρεις ότι θα κρατήσει για πάντα έτσι...δηλαδή να μην πάψει να το γουστάρεις γιατί θα τρέχεις σε πλαστικούς μετά...

Και όχι τίποτα άλλα είναι μεγάλος μπελάς κ κοστίζει...

Ενταξει ρε συ, αν ειναι να φας τοσο πονο για κατι που θα ξενερωσεις μετα. Ε, εισαι μαλακας.

Στην τελικη ακομα και ενα κακο τατου η ενας ασχημος παραλληλισμος γυρω απο αυτο, ισως σου γινει και μαθημα και το εχεις για αναφορα. Ειναι πως το βλεπεις παντα ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω μιλαω, οποτε προφανως δικη μου αποψη εκφραζω.

Αν αλλαζεις μουσικη ο,τι ωρα γουσταρεις, σημαινει οτι εχεις ιδεολογικο προβλημα.

Οκ..ισως εσυ ακους την ιδια μουσικη που ακουγες και στο γυμνασιο να την ακους και στα 70 σου..ας φιλοσοφισουμε περι του κωλου καλυτερα....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ενταξει ρε συ, αν ειναι να φας τοσο πονο για κατι που θα ξενερωσεις μετα. Ε, εισαι μαλακας.

Στην τελικη ακομα και ενα κακο τατου η ενας ασχημος παραλληλισμος γυρω απο αυτο, ισως σου γινει και μαθημα και το εχεις για αναφορα. Ειναι πως το βλεπεις παντα ;)
Εντάξει ρε συ έτσι λέω κ γω αλλά αλλάζει η ψυχολογία καμιά φορά όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος...

Δεν έχεις την ίδια φιλοσοφία,σκέψη,κρίση στα 20,30,40,50,60...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οκ..ισως εσυ ακους την ιδια μουσικη που ακουγες και στο γυμνασιο να την ακους και στα 70 σου..ας φιλοσοφισουμε περι του κωλου καλυτερα....

Ακουω ΚΑΙ αυτη τη μουσικη. Δεν την πεταω. ;) Αυτο εννοω.

Ο κωλος ειναι ωραιο πεδιο για φιλοσοφια :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εντάξει ρε συ έτσι λέω κ γω αλλά αλλάζει η ψυχολογία καμιά φορά όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος...

Δεν έχεις την ίδια φιλοσοφία,σκέψη,κρίση στα 20,30,40,50,60...

Σιγουρα, αλλα δεν πιστευω να σου χαλασει η ζωη απο ενα τατου.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Συνημμένα

• ΤΑΤΟΥΑΖ 3.jpg
    ΤΑΤΟΥΑΖ 3.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 7

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κάτι τέτοιο ας πούμε δεν θα σε ενοχλεί πιστεύεις;;;

Οχι ρε φιλε. Αν το γουσταρω οταν το κανω γιατι να με ενοχλει?

Ενα παρομοιο εχω στο ποδι και θα το τελειωσω κλεινοντας ολη τη γαμπα.

Πιο πολυ ξενερωνω για ενα τατου που εχω κανει που το εκανα σε "λαθος" θεση καθως θελω να ξεκινησω την πλατη κααααποια στιγμη και δεν κολλαει καθολου. Αλλα ενταξει, θα βρεθει λυση.

Το συγκεκριμενο παντως ειναι ωραιο σα σχεδιο, αν και σχετικα flat.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κουβέντιαζα με έναν φίλο μου κνίτη τις προάλλες κ θεωρούσε το τατουάζ άλλο ένα καπιταλιστικό κόλπο για να πλουτίζουνε!!! :2funny:

Αναλυτικά:Προβολή η οποιά θα σε παρασύρει να χτυπήσεις τατουάζ->ο τατουάζτζης θα κερδίσει από αυτό στην συνέχεια θα το βαρεθείς κ θα πας στον πλαστικό να στο αφαιρέσει κ θα βγάλει κ αυτός κέρδος!!! :cheesy:

Δεν παίζονται οι άνθρωποι,παντού εχθρούς-καπιταλιστές βλέπουνε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom