pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Σχέδιο ρε συ..Σχεδιο θες..η καποια φραση?
Φράση τώρα πολύ συνηθισμένο...
Τί να γράψω εκτός από love;;;
Σχέδιο ρε συ..Σχεδιο θες..η καποια φραση?
Τί θες ρε στραπονιάρη;;;
Το σχεδιο ειναι συνηθισμενο...πολλα μπορεις να γραψεις...π.χ κατι που σε χαραχτηριζει...Σχέδιο ρε συ..
Φράση τώρα πολύ συνηθισμένο...
Τί να γράψω εκτός από love;;;![]()
Όχι papalove!!!papazol![]()
Ναι οι φράσεις δεν είναι..όλοι τα ίδια γράφουνε...Το σχεδιο ειναι συνηθισμενο...πολλα μπορεις να γραψεις...π.χ κατι που σε χαραχτηριζει...
Θέλω κάτι συναισθηματικό-ρομαντικό...
Και σχετικά διακριτικό...
Άλλη ιδέα;;;
Ε αν το κανεις και εσυ σαν τους αλλους...για την μοδα..τι να σου πω...Όχι papalove!!!Ναι οι φράσεις δεν είναι..όλοι τα ίδια γράφουνε...
Να πάω να χτυπήσω καμιά καρδιά που έχουνε όλοι δεν λέει...![]()
Αυτό ακριβώς,δεν το κάνω από μόδα κ γι'αυτό δεν ξέρω τι να γράψω...Ε αν το κανεις και εσυ σαν τους αλλους...για την μοδα..τι να σου πω...
Ε αν το κανεις και εσυ σαν τους αλλους...για την μοδα..τι να σου πω...
Ψαξε κατι που πιστευεεις και ξερεις οτι θα σε χαραχτηριζει σε ολη σου την ζωη,κατι που δεν θα αλαξει μεσα σου...Αυτό ακριβώς,δεν το κάνω από μόδα κ γι'αυτό δεν ξέρω τι να γράψω...![]()
Ψαξε κατι που πιστευεεις και ξερεις οτι θα σε χαραχτηριζει σε ολη σου την ζωη,κατι που δεν θα αλαξει μεσα σου...
Ασέ που δεν είναι κ καλό για το δέρμα...Ο καθενας κανει ο,τι θελει στο σωμα του ρε παιδες.
Ενταξει, αν δεις τον αλλον να παει για τατου πριν το καλοκαιρι ας πουμε, για να βγει στην παραλια, ειναι για ντοματες ο τυπος προφανως.
Ασέ που δεν είναι κ καλό για το δέρμα του...
Θέλει 1-2 μήνες χωρίς να το εκθέσεις στον ήλιο κ τουλάχιστον 3 εβδομάδες να μην το μουλιάζει στο νερό.
Ασέ που δεν είναι κ καλό για το δέρμα...
Θέλει 1-2 μήνες χωρίς να το εκθέσεις στον ήλιο κ τουλάχιστον 3 εβδομάδες να μην μουλιάζει στο νερό.
Δικη σου αποψη...μην το γενικευεις,μουσικη αλλαζεις οτι ωρα γουσταρεις,τατου οχι....αν γουσταρεις σχεδιο ετσι για τον χαβαλε καντο με χενα...Μαλακιες.
Και εγω ετσι ελεγα στην αρχη. Αρχιδια ρε συ.
Δεν γινεται συνεχεια να ειμαστε σοβαροι.
Να σε αντιπροσωπευει και μαλακιες. Για αυτα εχεις την μουσικη και τις ιδεες σου. Το τατουαζ μπορει να ειναι κατι ασχετο, ετσι επειδη το σχεδιο γαμαει και θες να το βαρεσεις.
Πολυ παραπανω για τον ηλιο.
1-2 μηνες δεν ειναι αρκετοι. Ειδικα αν εχεις χρωμα ακομα και μετα απο 4-5 μηνες σε καιει αν εισαι στην παραλια και θελει αντιηλιακο και να το σκεπαζεις να μην το βλεπει ηλιος και ξεθωριασει.
τα πμ σου εχουν γεμισει..... ~~να σου βαλω αντιλιακο;![]()
![]()