Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λατρεμενε μου Παπαζολη, αυτο το ποστ σου θα το διαφυλαξω σαν κορη οφθαλμου.
Με πρόλαβες... :2funny:

Σοβαρά δεν ξέρω σίγουρα,αλλά έχω την εντύπωση ότι ήτανε μεικτό,μπορεί φυσικά να κάνω λάθος,δεν είμαι ο πιο διαβασμένος...

Επισκέπτης

Οι παπαδες που πολεμαγαν με τον ΔΣΕ ηταν αθεοι?

Ένας ΣΩΣΤΟΣ κομμουνιστής πρέπει να είναι και άθεος...αλλιώς είναι γιαλαντζί ;)

Πλάκα κάνεις έτσι;;;

Εξαρτάται κ που βρίσκεσαι,γιατί αν πηδήξεις προς τα πίσω μπορεί άνετα να σε χτυπήσει άλλο διερχόμενο όχημα...

Ναι σωστά....αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα....με το που πηδήξεις από το μηχανάκι,και πας πίσω,κυλιέσαι γρήγορα σα βαρέλι μέχρι το πεζοδρόμιο και είσαι οκ...είναι και θέμα τύχης... :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Με πρόλαβες... :2funny:

Σοβαρά δεν ξέρω σίγουρα,αλλά έχω την εντύπωση ότι ήτανε μεικτό,μπορεί φυσικά να κάνω λάθος,δεν είμαι ο πιο διαβασμένος...

Αγαπητε μου Παπαζολ, ΔΣΕ δεν εννοω τον Δικηγορικο Συλλογο Εδεσσας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ένας ΣΩΣΤΟΣ κομμουνιστής πρέπει να είναι και άθεος...αλλιώς είναι γιαλαντζί ;)

Ναι σωστά....αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα....με το που πηδήξεις από το μηχανάκι,και πας πίσω,κυλιέσαι γρήγορα σα βαρέλι μέχρι το πεζοδρόμιο και είσαι οκ...είναι και θέμα τύχης... :)

Μηπως απλως ενας σωστος αθεος πρεπει να ειναι και κομμουνιστης?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πολλές ταινίες βλέπεις...
Αγαπητε μου Παπαζολ, ΔΣΕ δεν εννοω τον Δικηγορικο Συλλογο Εδεσσας.
Mάλλον μπαρουφίτσα πέταξα τελικά τώρα που βλέπω google...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Στο ΔΙΚΟ του ρευμα υπαρχει κανενα αλλο οχημα να ξεκιναει?
Αρα ΔΕΝ ξερεις ποιος ειχε πρασινο. Υποθέτεις.
Αρα να μην βγαζεις εύκολα συμπερασματα.
Ελπιζω αν (χτυπα ξυλο) καμια μερα εμπλακεις ΕΣΥ σε καποιο ατυχημα χωρις να φταις, να μην βγαζουν οι αλλοι συμπερασματα αυθαιρετα σε βαρος σου, γιατι τοτε θα καταλαβεις οτι ειναι πολυ αδικο.

αυτά γίνονται πολλάκις στο σάιτ

εχθές δίκασαν και καταδίκασαν με συνοπτικές διαδικασίες έναν αστυνομικό ο οποίος σκότωσε ένα παιδάκι με την μηχανή του (βέβαια, αν δεν επρόκειτο για αστυνομικό ούτε αναφορά δεν θα γινόταν...)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ο κομμουνιστής βασικά δεν πρέπει να είναι θρησκόληπτος.

Κατά τα άλλα κανείς δεν μπορεί ακόμα με βεβαίοτητα να υποστηρίξει την ανυπαρξία θεού.

Για τα περι αποδειξης ή μη της υπαρξης του θεου, σε παραπεμπω στον Αινσταιν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

εχθές δίκασαν και καταδίκασαν με συνοπτικές διαδικασίες έναν αστυνομικό ο οποίος σκότωσε ένα παιδάκι με την μηχανή του (βέβαια, αν δεν επρόκειτο για αστυνομικό ούτε αναφορά δεν θα γινόταν...)

Οσο εγινε και αναφορα στον 24χρονο αστυνομικο που λυντσαριστηκε πριν 3 χρονια σε συναυλια και πεθανε φετος μετα απο απιστευτη ταλαιπωρια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Kόσνικ, σίγουρα ήταν τροχαίο και σίγουρα ήταν η κακιά στιγμή που, χτύπα ξύλο, μπορεί να συμβεί σε όλους. Και δεν υπάρχει χειρότερο από τις τύψεις που θα έχει για όλη του τη ζωή αυτός ο άνθρωπος ΑΛΛΑ, δεν είναι ψέμα το ότι οι διάδες πάνε σαν κάγκουρες στο δρόμο χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος και ψιλογράφουν στ αρχίδια τους τον ΚΟΚ

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kόσνικ, σίγουρα ήταν τροχαίο και σίγουρα ήταν η κακιά στιγμή που, χτύπα ξύλο, μπορεί να συμβεί σε όλους. Και δεν υπάρχει χειρότερο από τις τύψεις που θα έχει για όλη του τη ζωή αυτός ο άνθρωπος ΑΛΛΑ, δεν είναι ψέμα το ότι οι διάδες πάνε σαν κάγκουρες στο δρόμο χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος και ψιλογράφουν στ αρχίδια τους τον ΚΟΚ

+1

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

+ 100000 λες να μην τους έχω δει πώς πηγαίνουν?

από την άλλη όμως δεν μπορείς να καταδικάσεις a priori κάποιον απλά και μόνον επειδή οι συνάδελφοί του συνηθίζουν να έχουν την τάδε συμπεριφορά

εάν η συζήτηση εστιαζόταν στο πρόβλημα το οποίο αναφέρεις και υπό μορφή υπόθεσης διατυπωνόταν το συμπέρασμα ότι πιθανότατα και ο εν λόγω αστυνομικός να έτρεχε, πίστεψέ με καμία ένσταση δεν θα είχα

όταν όμως η πιθανότητα εκφράζεται ως βεβαιότητα, προκειμένου να εκφράσει κανείς τις όποιες ιδεοληψίες του (εκμεταλλευόμενος μάλιστα τον θάνατο ενός μικρού παιδιού), τότε περνάμε σε άλλου είδους καταστάσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom