Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Kόσνικ, σίγουρα ήταν τροχαίο και σίγουρα ήταν η κακιά στιγμή που, χτύπα ξύλο, μπορεί να συμβεί σε όλους. Και δεν υπάρχει χειρότερο από τις τύψεις που θα έχει για όλη του τη ζωή αυτός ο άνθρωπος ΑΛΛΑ, δεν είναι ψέμα το ότι οι διάδες πάνε σαν κάγκουρες στο δρόμο χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος και ψιλογράφουν στ αρχίδια τους τον ΚΟΚ
Επίσης αυτονόητο ότι θα κατακριθεί περισσότερο ο αστυνομικούλης όταν προκαλεί τροχαία ατυχήματα από έναν απλό πολίτη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
+ 100000 λες να μην τους έχω δει πώς πηγαίνουν?

από την άλλη όμως δεν μπορείς να καταδικάσεις a priori κάποιον απλά και μόνον επειδή οι συνάδελφοί του συνηθίζουν να έχουν την τάδε συμπεριφορά

εάν η συζήτηση εστιαζόταν στο πρόβλημα το οποίο αναφέρεις και υπό μορφή υπόθεσης διατυπωνόταν το συμπέρασμα ότι πιθανότατα και ο εν λόγω αστυνομικός να έτρεχε, πίστεψέ με καμία ένσταση δεν θα είχα

όταν όμως η πιθανότητα εκφράζεται ως βεβαιότητα, προκειμένου να εκφράσει κανείς τις όποιες ιδεοληψίες του (εκμεταλλευόμενος μάλιστα τον θάνατο ενός μικρού παιδιού), τότε περνάμε σε άλλου είδους καταστάσεις...
Πού την είδες την καταδίκη ρε κολοκύθα;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και οι ταξιτζιδες και οι φορτιγατζιδες και οι μοτοσικλετιστες και εγω...
Αλλα αν ειναι μπατσος πρεπει να κρεμαστει
Eντάξει κυρ μπάτσε αν εσύ θεωρείς τον εαυτό το ίδιο με έναν ταξιτζή κ φορτηγατζή οκ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Καλα ρε σαλιάρη που κολάει η υπάρξη του θεου ?  :headbang: :headbang: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πού την είδες την καταδίκη ρε κολοκύθα;;;

διάβασε ρε ηλίθιε τα σχόλια που ακολούθησαν το ποστάρισμά σου με την είδηση και θα καταλάβεις τι αντιμετώπιση είχε το θέμα :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
διάβασε ρε ηλίθιε τα σχόλια που ακολούθησαν το ποστάρισμά σου με την είδηση και θα καταλάβεις τι αντιμετώπιση είχε το θέμα :jerking:
Υποθέτεις τρομπίδη,με υποθέσεις δεν βγάζεις συμπεράσματα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παμε τωρα για τα ρεστα ο ταξιτζης και ο φορτιγατζης ειναι επαγκελματιες  :jerking: οδηγοι οι μπατσοι οχι...
Δηλαδή περνάς κάποια ειδική εκπαίδευση για να γίνεις ταξιτζής ή φορτηγατζής εεε;;;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μερικες φορες εχω πετύχει ζητάδες στο δρομο , ειδικα οταν τρεχουν σαν παλαβοι, να προλαβουν καποια ληστεια, φονο,κλπ,
εχει κινηση στον δρομο και ριχνουν μπινελικια σε οσους ειναι  μπροστα τους και ειδικα στους ταρίφες τυπου
<<αντε ρε μαλακα κουνήσου>>
<<προχορα ρε ηλιθιε>>
<< Αιντε ρε χεσμένε>>

κλπ.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μερικες φορες εχω πετύχει ζητάδες στο δρομο , ειδικα οταν τρεχουν σαν παλαβοι, να προλαβουν καποια ληστεια, φονο,κλπ,
εχει κινηση στον δρομο και ριχνουν μπινελικια σε οσους ειναι  μπροστα τους και ειδικα στους ταρίφες τυπου
<<προχορα ρε ηλιθιε>>
<< Αιντε ρε χεσμένε>>

κλπ.....
Η πεζή περιπολία ήτανε καλύτερη λύση πάντως...

Τώρα με τους μαλάκες με τις μηχανές στους δρόμους θα έχουμε συχνά τροχαία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
<<προχορα ρε ηλιθιε>>
<< Αιντε ρε χεσμένε>>

κλπ.....

Τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας.
Ενω οι ταξιτζηδες λενε "εχετε καλη μου κυρια την ευγενη καλωσυνη να προχωρησετε αφου ο φανός άναψε πράσινο χρωμα"?
Προφανως εγω πετυχαινω τις εξαιρεσεις οταν τους ακουω να λενε "ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΣΤΡΑΒΗ ΕΙΣΑΙ"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom