alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Ο Αβράμης-Μάριος πάντως είπε ότι ο άλλος δεν φορούσε κράνος κ στόλη άρα φταίει...![]()
Ειρωνικα δεν το ειπε?
Ο Αβράμης-Μάριος πάντως είπε ότι ο άλλος δεν φορούσε κράνος κ στόλη άρα φταίει...![]()
Όχι συνάδελφε,οι γυναίκες φταίνει όλα για τα δεινά αυτού του κόσμου,η Εύα έδωκε το μήλο στον Αδάμ!!!Ευκολα μου βαζεις.
Πολυ απλα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ποιος φταιει.
Καλησπερα σου.
Δεν ορκίζομαι κιόλας...Ειρωνικα δεν το ειπε?![]()
Όχι συνάδελφε,οι γυναίκες φταίνει όλα για τα δεινά αυτού του κόσμου,η Εύα έδωκε το μήλο στον Αδάμ!!!![]()
Στο ΔΙΚΟ του ρευμα υπαρχει κανενα αλλο οχημα να ξεκιναει?
Αρα ΔΕΝ ξερεις ποιος ειχε πρασινο. Υποθέτεις.
Αρα να μην βγαζεις εύκολα συμπερασματα.
Ελπιζω αν (χτυπα ξυλο) καμια μερα εμπλακεις ΕΣΥ σε καποιο ατυχημα χωρις να φταις, να μην βγαζουν οι αλλοι συμπερασματα αυθαιρετα σε βαρος σου, γιατι τοτε θα καταλαβεις οτι ειναι πολυ αδικο.
ρε αβραμη πραγματικα, το ξερω οτι εισαι μικρος, αλλα ειλικρινα ποσο μαλακας μπορει να εισαι? ειναι τρομαχτικο.![]()
Ευκολα μου βαζεις.
Πολυ απλα, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ποιος φταιει.
Καλησπερα σου.
Οταν σωνεσαι απο του χαρου τα δοντια, καλο ειναι να λες "ευχαριστω Παναγια μου" και οχι "Γαμω την Παναγια μου".
Όχι,αλλά ανεβαίνω συχνά.Παπαζολη, οδηγας μηχανακι?
ορθον.
το μονο που προκυπτει ειναι οτι τον εσωσε η παναγια.
Γαμησέ τα τύπε κ γω θα ήθελα να αλλάξω όνομα!!!Μπράβο Παπαζόλη το βρήκες...το Αβράμης είναι το δεύτερο μου όνομα που λεγαμε στο άλλο θρεντ
Που το ξέρεις ότι είμαι μικρός; Σου έδειξα ταυτότητα;;;;![]()
![]()
Εσύ είπες ότι φταίει η γυναίκα οδηγός,και δε ξέρω από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα,ενώ στο βίντεο δεν υπήρχαν ούτε φανάρια και μαλακίες......απλά όταν τρακάρουν μια γυναίκα και ένας άνδρας οδηγός θα φταίει πάντα η γυναίκα....![]()
![]()
![]()
Και εδώ που τα λέμε οι γυναίκες οδηγάνε καλύτερα από τους άνδρες,γιατί οι μαλακοάνδρες νομίζουν ότι επειδή άμα έχουν ένα αμάξι και γκαζώνουν και κάνουν μαλακίες θα τους κα΄τσουν ευκολότερα οι γκόμενες![]()
Κι αυτο δικο σου συμπερασμα ειναι.
Εγω δεν ειπα κατι τετοιο.
32 ακριβώς είναι σε πληροφορώ.ειναι αδυνατον να εισαι ανω των 20. απλα δεν παιζει.
κ πες μου, ποτε γενικευσα?
ειχα δυο παραθεσεις σου στο ποστ μου.
ειναι αδυνατον να εισαι ανω των 20. απλα δεν παιζει.
κ πες μου, ποτε γενικευσα?
Γαμησέ τα τύπε κ γω θα ήθελα να αλλάξω όνομα!!!![]()
re alex αυτος βριζει γιατι η αλλη του πεταχτηκε αποτομα(αν υποθεσουμε πως εχει δικιο ετσι).
στο συγκεκριμενο βιντεο δεν φαινεται τιποτα ομως...
κι αυτος ενα κρανος δεν μπορουσε να βαλει..και δικιο να ειχε τα δικα του μυαλα θα μαζευαν μετα απο κατω...
οδικη συμπεριφορα μηδεν σαυτην την ελλαδα...