trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μυγα
πάλι νομίζεις ότι λέω για σένα???![]()
![]()
![]()
![]()
πας καλά παιδάκι μου? γενικά μιλούσα![]()
![]()
το μερικες μερικες αναρχογκομενες και αυτο γενικα το ειπες??
χαχαχαχαχα
![]()
![]()
![]()
όχι όχι, αυτό ήταν ειδικό και συγκεκριμένο για σένα![]()
![]()
![]()
οποιος πηδαει μονο οταν πληρωνει μην περιμενεις και περισσοτερα..kaταλαβες τι γινεται? οποιος δεν με βριζει ειναι γλειφτης, μουνοδουλος και ολα τα σχετικα![]()
μαλον ειμαι μουνοδουλος.....kaταλαβες τι γινεται? οποιος δεν με βριζει ειναι γλειφτης, μουνοδουλος και ολα τα σχετικα![]()
δηλαδη νομιζεις οτι αυτο που εγινε αφορα μονο το τσατ?Δηλαδή τι άλλο θες να πούμε για το τσατ, που φωνάζεις κιόλας?![]()
![]()
![]()
μαλον ειμαι μουνοδουλος.....
δεν αφηνουμε τα of topic...?
ο καθενας ειναι αυτο που θελει ναναι κ με το να κριτικαρουμε δεν γινομαστε καλητεροι....
ξεκολατε επιτελους καταντησε γελοιο...
ο ενας μιλαει γενικα στο συγκεκριμενο....
ο αλλος για το αν πληρωνουν οι οχι....
ο παραλλος για το πως κανουμε ποιον...
μαλλον εγω ειμαι μαλακας εδω που δεν βλεπω τιποτα αλλο απο ανωριμα ατομα που δεν καταλαβαινουν ποτε περνανε τα ορια....
ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΗΜΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ....?
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΣΕ ON TOPIC ΚΑΤΙ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΑΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
δηλαδη νομιζεις οτι αυτο που εγινε αφορα μονο το τσατ?
μονο που μπαινεις στο σαιτ δηλωνεις αυτοματα μια ip θα σου αραισε να βαλω ενα προγραμα να την εντοπισω κ να δωσω ονοματεπονυμο κ λοιπα στοιχεια στον αερα?
κ σε πληροφορο το προγραματακι βρησκετε ευκολα....
μεχρι πριν 10 μερες που δεν ειχε πεσει ο σερβερ του gamato το κατεβαζες ανετα μαζι με αλλα που μπορουσαν να σου κανουν μεγαλη ζημια....
μπορεις λοιπον να πεις κ να απαιτησεις να μπει προγραμα προστασιας στο σαιτ(γιατι υπαρχει κ δεν το εχουν βαλει) που να μην μπορουν να δουν ip κ λοιπα στοιχια
μπαινω κ εγω εδω ξερεις οπως κ πολοι αλλοι κ δεν μας νοιαζουν οι διαφορες σας με την κατ αλλα αυτο μας καιει γιαυτο κ φτιαχτηκε το θρεντ...
αν ειμαι παραλογος σε αυτο τοτε βαλε με μπροστα ειμαι διατεθημενος να ακουσω το λαθος μου σε αυτο που λεω
Τωρα ολα αυτα δεν ειναι εκτος θεμετολογιας? :o
Ειχαμε κ εμεις ενε θρεντ και γαμηθηκε :'(ας όψεται αυτός που το συγχώνευσε στους chatσους![]()
![]()
δεν ειχα ασχοληθει καθολου ως τωρα ..Oταν μια κοπελα, λογω του ψωνιου της, βαζει τη μουρη της φορα παρτιδα σε ενα σαϊτ με θεμα το σεξ, γραφει και το ονομα της(δεν ξερω αν ειναι το πραγματικο), και προκαλει με γυμνες φωτογραφιες, τοτε αυτοι που τη βριζουν ειναι αυτοι ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!
Ειστε τουλαχιστο ηλιθιοι οσοι νομιζετε οτι ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος και δεν υπαρχουν ακομη και εδω ατομα με εμμονες, αγαμητοι, ανωμαλοι και οτι αλλο υπαρχει στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κοινωνια, οι οποιοι πιθανο να της δημιουργησουνε προβλημα!!!
Το οτι καποιοι εστω και με ακομψο τροπο προσπαθουνε να τη συνετισουν, ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ!!!!
πιστεψε γινετε αυτο με την ιπ κ μαλιστ ευκολα οπως κ να εχει το θρεντ φτιαχτηκε για καοιο λογο η κατ μιλησε πανω σε αυτο κ οι εξυπνοι απλα την βαλανε μπροστα.... ειλικρινα χεστηκα για το πια ειναι η κατ η το τι μυαλο κουβαλαει ομως δεν ξεκεινησε εκεινη τα οφ τοπικ αλλα ολοι οι εξυπνοι εδω που το παιζαν μαγκες κ απο την στιγμη που κσερεις γιατι ανοιξε το θρεντ κ η κατ ειχε απαντησει ον τοπικ σε βρισκω κ εσενα λαθος που πηρες μερος στο"κραξιμο"το θέμα ξεκίνησε επειδή κάποιοι ξεγέλασαν ένα μέλος για να τους δώσει φωτογραφία του, και από τότε τον απειλούν ότι θα τη βγάλουν δημόσια.
Δεν έχει σχέση με ίντερνετ ντετέκτιβ, ούτε με ip.
ο λαλακ (που άνοιξε το θρεντ) διαμαρτυρήθηκε γιατί στο τσατ μπορεί να μπει ο καθένας, είτε είναι μέλος είτε όχι, χωρίς να φαίνεται το νικ του, και να λέει (και να κάνει) ό,τι μαλακία θέλει. Και αυτό καταλαβαίνω ότι μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό. Οπότε πολύ απλά μπορεί να γίνει η ρύθμιση να μπορούν να μπαίνουν στο τσατ μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη, κανονικά με το νικ τους.
Όμως είναι άσχετο με αυτό που λες, το οποίο είναι καλή λύση, αλλά άσχετο με το θέμα του θρεντ. Οπότε άσε τα περί τι είναι σχετικό με το θρεντ και τι όχι.
Επίσης το (καημένο) μέλος που τον απειλούν ότι θα βγάλουν τη φωτό του αποφάσισε ότι έφαγε τώρα κόλλημα με μένα (σε αυτό το θρεντ), και χρησιμοποιεί ό,τι έχω πει στο τσατ για να φανεί ότι με ξέρει και να με τρομάξει ή να βρίσκει λόγο να με βρίζει![]()
![]()
![]()
Οπότε το θέμα δεν είναι ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης, αλλά κατά πόσο είναι εκνευριστικό για τα άλλα μέλη να συνεχίζονται μπροστά τους αυτές οι μαλακίες και να χαλάνε το τσατ.
προφανώς κάποια πράγματα δεν τα ξέρεις τόσο καλά όσο νομίζεις.
και αν και εσύ νομίζεις ότι μιλάω για την κατ, μπορείς να αφήσεις τη μύγα, δεν έχω αναφερθεί σε αυτήν ούτε μία φορά σε αυτή τη συζήτηση.
Άιντε, γεμίσαμε ξερόλες και παρεξηγιάρηδες εδώ μέσα.
memosan αν θες να την συνετισεις παντα μπορεις να της πεις οτι θες prive και με ευγενεια.
Μιλας προσβλητικα και εν τελει η κοπελα ανηλικη δεν ειναι και ουτε πατερας τηε εισαι.
Αν εχει λοιπον προβληματα αστην να τα λυσει εσυ.
Τωρα οτι εσυ την κραζεις σε τοσα μηνυματα για το καλο της,προκαλει γελιο σαν επιχειρημα. Τες πα, νομιζω οτι υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα προβληματα απο τα αν μια κοπελα εβαλε μια προκλητικη φωτο(που για μενα ειναι ωραια φωτο) στο avatar της. Σε ενα site που αποθεωνεται η Maya και η καθε Μαγια ειναι τουλαχιστον αστειο να κραζουμε την κοπελα