Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αμα δε σαρεσει παρε δρομο . πολυ αερα πηρες μου φαινεται. εμεις μπορει να ειμαστε κομπλεξικοι κτλ. εσυ ομως εισαι κλασσικη ελλεηνιδα. οχι δε μπηκα για δημοσιοτητα αλλα ψηφιστε με για το διαγωνισμο μου και καντε με add στο facebook "Marianna Anagnostopoulou D". οχι δεν ειμαι τσουλα αλλα παρτε τις ''καλλιτεχνικες'' ''ημιγυμνες'' φωτογραφιες μου που τα πεταω και σχολιαστε με. συγκεντρωσου

τελευταιο μηνυμα στο οποιο απανταω γιατι θα τη πεσω
μη γυρνας και μου λες οτι εγω πηρα αερα, γιατι αφου καθομαι και ακουω το μακρυ και το κοντο του καθε μαλακα εχω και το δικαιωμα ν απανταω, δοξα συ ο Θεος το ιντερνετ ειναι δημοκρατικο μεσο!
θες να πω παλι τα ιδια να το εμπεσωσεις? να τα πω
αρχικα μπηκα για τις ψηφους ναι το χω πει απειρες φορες δεν το κρυβω
τωρα με βλεπεις να ζηταω καμια ψηφο?
το προφιλ μου sto fb μου το σβησαν και ενημερωνω οσους απ εδω ηταν φιλοι μου να με κανουν add στο καινουριο, δεν θελει και πολυ σκεψη!  :uglystupid:
Το αν ειμαι τσουλα η οχι δεν φαινεται απ τις φωτογραφιες μου προφανως. Μπορει να πηδιεμαι μ οποιον να ναι μπορει να μην μ αγγιζει και κανενας, μπορεις να το ξερεις εσυ αυτο απ τις γυμνες φωτο? Ολες οι πουτανες που πηδατε δηλαδη κανουν και γυμνες φωτογραφησεις?  :uglystupid:
Και δεν ζητησα απο κανενα να σχολιασει οι φωτος μου ειναι στο αβαταρ μου, εχει απο κατω χωρο για σχολια οπως sto facebook ας πουμε? δεν το νομιζω... αν μερικοι εχουν φαει σκαλωμα με το ν'ασχολουνται μαζι μου και σ'οποιο μα οποιο θεμα και να μαστε θα πουν για μενα, δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο!  :jerking:
εσυ συγκεντρωσου λοιπον και καλυτερα να σκεφτεσαι λιγο προν μιλησεις... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Μέμο πρώτη φορά συμφωνώ σε όλαααα!!! :rockon:
Μία συγγνώμη που βγήκε το θεματάκι λίγο  :offtopic: αλλά έδωσε ρεσιτάλ το ψώνιο,την καληνύχτα μου  :sleeping:!!!

Υ.Γ.Γατούλα καλό πότισμα και θα ανθίσεις και εσύ κάποια στιγμή  :knockinb:!!! :2funny: :2funny:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
μη γυρνας και μου λες οτι εγω πηρα αερα, γιατι αφου καθομαι και ακουω το μακρυ και το κοντο του καθε μαλακα εχω και το δικαιωμα ν απανταω, δοξα συ ο Θεος το ιντερνετ ειναι δημοκρατικο μεσο!
ξαναλεω ειναι απλο αμα δε γουσταρεις παρε δρομο
Το αν ειμαι τσουλα η οχι δεν φαινεται απ τις φωτογραφιες μου προφανως. Μπορει να πηδιεμαι μ οποιον να ναι μπορει να μην μ αγγιζει και κανενας, μπορεις να το ξερεις εσυ αυτο απ τις γυμνες φωτο? Ολες οι πουτανες που πηδατε δηλαδη κανουν και γυμνες φωτογραφησεις?
δε φαινεται απ τις φωτογραφιες , φαινεται απ τη συμπεριφορα σου εδω μεσα.  

οταν δειχνεις φωτογραφιες σου σε αλλους ειναι αυτονοητο να δεχεσαι κριτικη και σχολια. αμα δε σαρεσει μην τις βαζεις.

την γελοια δικαιολογια για το φεισμπουκ δε θα τη σχολιασω καν

οσο για τον δικο μας κομπλεξισμο απλα δες τις αλλες κοπελες του σαιτ. βλεπεις να τους την μπαινουν τοσο πολυ οσο εσενα? μαλλον οχι. μηπως τελικα κατι παει στραβα με την παρτη σου και οχι με μας?

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
ολα καλα ρε παιδια,αλλα υποτιθεται οτι αυτο δεν ειναι ενα πιο "ελευθερο site"; Σαν πολλοι"εισαγγελεις' δεν μαζευτηκαμε?

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
και οι υπολοιποι ειμαστε κριτες μετρησης IQ?

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
οκ παιδια,κραξτε και μενα και ολο τον κοσμο που δεν συμφωνει μαζι σας.Εγω το μονο που λεω ειναι οτι ο καθενας ας κανει οτι θελει αρκει να μην με ενοχλει...Anyway,γυριζω στην σιωπη μου. Καλο βραδυ και χρονια πολλα

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
δεν ειμαι νεος στο site,απλα δεν γραφω γιατι δεν εχω να πω κατι σημαντικο...Καλη σου νυχτα  :)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χρονια πολλα και σε σενα, και μη βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα απο 10 ποσταρισματα που μπορει να ειναι και στο χαβαλε....εισαι νεος ακομη στο σαϊτ, εχουν να δουνε τα ματια σου...ουυυυυυ
ρε συ μεμοσαν εχεις προβλημα με τις ελληνιδες αλλα οπου δεις ελληνιδα να ποσταρει τρεχεις και εσυ σαν την λασυ να αντιποσταρεις...αφου δεν τις πας τις ελληνιδες τοτε τι ασχολησαι μαζι τους συνεχεια;ενταξει η μαριαννα ειναι ψωνισμενη με τον εαυτο της αλλα δικαιωμα της δεν ειναι;τι σε ενοχλει;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η αιώνια κολοκυθιά...  :rolleyes:

εσένα τι σε ενοχλεί που πετάγεται ο μέμος?  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε δε λες πάλι καλά που βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, τελευταία είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως τον πιάσουν κι αυτόν τα σάλια με *μερικές μερικές* αναρχογκόμενες  :2funny: :2funny: :2funny:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ρε δε λες πάλι καλά που βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, τελευταία είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως τον πιάσουν κι αυτόν τα σάλια με *μερικές μερικές* αναρχογκόμενες  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν την εχει παρει ακομα χαμπαρι για αυτο.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκα, καλα κανει και ειναι οτι θελει η κοπελα, χεστηκα! Δεν τα κραταει για την παρτη της ομως! Απο τη στιγμη που τα γραφεις θα την ακουσεις κιολλας! Και συ δε τη λες σε μενα τωρα? με βλεπεις να παρεξηγιεμαι?

Τελικα ελληνιδες σας αξιζουνε, δυστυχως...
γιατι εδω μεσα ποιος το κραταει για την παρτη του;ολοι μεγαλογαμιαδες δεν το παιζουμε;με την δυναμη του ευρω παντα,και οχι το ποσο μετραμε σαν αντρες.και οι αντρες ποτε δεν επιτεθεντε σε γυναικες οτι και να κανουν.το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αδιαφορεις.αυτο τις ποναει πολυ περισσοτερο.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατί? άμα λένε μαλακίες δηλαδή να μην τους το λένε?

τι βλακείες είναι αυτές???  :S :S
να της την πεις εσυ,η σιλβα και τα αλλα κοριτσια του σαιτ ναι.ετσι ειναι πιο σωστο κατα την γνωμη μου.αλλα και παλι.τον εαυτο της πουλαει,και εσεις τσιμπατε.αυτο προσπαθω να δωσω να καταλαβετε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να της την πεις εσυ,η σιλβα και τα αλλα κοριτσια του σαιτ ναι.ετσι ειναι πιο σωστο κατα την γνωμη μου.αλλα και παλι.τον εαυτο της πουλαει,και εσεις τσιμπατε.αυτο προσπαθω να δωσω να καταλαβετε.

χέστηκα για το ποιος τη λέει στην κατγούμαν.

αλλά το να λες "αααα είναι γυναίκα, μην της πείτε κάτι κακό" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το να βρίζεις κάποια μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα.
δεν είναι ιπποτικό, είναι πολύ υποτιμητικό. εδώ κρινόμαστε με βάση ό,τι γράφουμε, σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι, άλλοι τα βρίσκουν γουστόζικα άλλοι μεγάλη μαλακία. μαλακίες λένε όλοι, άντρες και γυναίκες. και όταν απαντάς σε κάποιον με βάση το φύλο του (είτε θετικά είτε αρνητικά) προσωπικά μου γυρίζουν τα άντερα.

Επισκέπτης
σου εχω πει που ειναι το διπλα!!!
το διπλα τα σπαει...

γ το θεμα δεν εχω να προσθεσω κατι γτ δεν μπαινω πια τσατ..

το ειχα ξεχασειιιιιιιι!! να με περιμενετεεε σε λιγες μερες!  :sunglasses:

τι εκανα η δολια παλι;;; ουστ!!  :tickedoff:

ρε η σχεση μου με τη βελβι ειναι δια(σ)τροφικη! ποσες φορες θα το πω γαμω το φελεκι μου!
αχαχαχαχαχαχα

ετσι, αποκατεστησε το τιμιο ονομα μου  :2funny:

igynaikametomousi

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
α καλα....η γατογυναικα σας ενοχλησε τωρα....αυτη η ηλιθια η μπουμπ δε σας ενοχλει ε; :jerking:

η οποια την εχει δει αντρακι εδω μεσα...

με την παπαρια που πεταξε:

χέστηκα για το ποιος τη λέει στην κατγούμαν.

αλλά το να λες "αααα είναι γυναίκα, μην της πείτε κάτι κακό" είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το να βρίζεις κάποια μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα.
δεν είναι ιπποτικό, είναι πολύ υποτιμητικό. εδώ κρινόμαστε με βάση ό,τι γράφουμε, σε άλλους αρέσουν σε άλλους όχι, άλλοι τα βρίσκουν γουστόζικα άλλοι μεγάλη μαλακία. μαλακίες λένε όλοι, άντρες και γυναίκες. και όταν απαντάς σε κάποιον με βάση το φύλο του (είτε θετικά είτε αρνητικά) προσωπικά μου γυρίζουν τα άντερα.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ;;;;

τουλαχιστον η γατογυναικα που κραζετε,εδειξε φωτο της.

προσωπικα δε μου αρεσει σα γυναικα....αλλα ειχε τα αρχιδια να δειξει φωτο.

εσυ μπουμπ γιατι δε δειχνεις φωτο να σε δουμε πως εισαι;;;

ή μηπως εισαι μπαζο του κερατα κ φοβασαι; ;)

Επισκέπτης
α καλα....η γατογυναικα σας ενοχλησε τωρα....αυτη η ηλιθια η μπουμπ δε σας ενοχλει ε; :jerking:

η οποια την εχει δει αντρακι εδω μεσα...

με την παπαρια που πεταξε:
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ;;;;
τουλαχιστον η γατογυναικα που κραζετε,εδειξε φωτο της.
προσωπικα δε μου αρεσει σα γυναικα....αλλα ειχε τα αρχιδια να δειξει φωτο.
εσυ μπουμπ γιατι δε δειχνεις φωτο να σε δουμε πως εισαι;;;

ή μηπως εισαι μπαζο του κερατα κ φοβασαι; ;)

χαχαχα ρε μουσατη για εξηγησε ποια ακριβως ηταν η παπαρια! εσυ θες ειδικη μεταχειρηση επειδη εισαι γκομενα? δεν εισαι αμεα, γυναικα εισαι. και αμα λες μαλακιες θα φας κραξιμο. τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.

και για ποιο λογο σε ενα φορουμ που καυλαντιζεις και εχει τοσο κοσμο, να θελεις να ανεβασεις φωτο σου? σε τι ακριβως εξυπηρετει?

igynaikametomousi

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα ρε μουσατη για εξηγησε ποια ακριβως ηταν η παπαρια! εσυ θες ειδικη μεταχειρηση επειδη εισαι γκομενα? δεν εισαι αμεα, γυναικα εισαι. και αμα λες μαλακιες θα φας κραξιμο. τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.

και για ποιο λογο σε ενα φορουμ που καυλαντιζεις και εχει τοσο κοσμο, να θελεις να ανεβασεις φωτο σου? σε τι ακριβως εξυπηρετει?

κατ'αρχην δεν ειμαι γκομενα...αντρας ειμαι.

κ ναι,σε ενα τετοιο σαιτ επειδη οι γυναικες ειναι λιγες σε σχεση με τους αντρες,χρειαζεται να εισαι πιο "λεπτος"...αν θες να λεγεσαι κυριος.

οσο για τη φωτο...δεν εννοω να τη βγαλει στη φορα.

αλλα να τη δωσει ας πουμε σε καποιον που της την ζητησε μεσω πμ. ;)

αλλα η μπουμπ θα ειναι προφανως μια χοντρη με γυαλια κ κατσαρα μαλλια κ θα ντρεπεται :2funny:

Επισκέπτης
κατ'αρχην δεν ειμαι γκομενα...αντρας ειμαι.

κ ναι,σε ενα τετοιο σαιτ επειδη οι γυναικες ειναι λιγες σε σχεση με τους αντρες,χρειαζεται να εισαι πιο "λεπτος"...αν θες να λεγεσαι κυριος.

οσο για τη φωτο...δεν εννοω να τη βγαλει στη φορα.

αλλα να τη δωσει ας πουμε σε καποιον που της την ζητησε μεσω πμ. ;)

αλλα η μπουμπ θα ειναι προφανως μια χοντρη με γυαλια κ κατσαρα μαλλια κ θα ντρεπεται :2funny:

και ξανα-μανα τα ιδια. αμα λες μαλακιες,ολο και καποιος θα σε κραξει. αν μας θεωρεις τοσο ευαισθητες και μη μου απτου, ειναι δικο σου θεμα. και στην τελικη στο μπουρδελα μπαινουμε! οχι στο ellinidesparthenesΚeuaisthites.gr

για εξηγησε μου σε τι χρησιμευει η φωτο? δινει παραπανω βαρυτητα σε οσα λες?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
δεν ειμαι νεος στο site,απλα δεν γραφω γιατι δεν εχω να πω κατι σημαντικο...Καλη σου νυχτα  :)
Toλμάς να είσαι καιρό στο σάιτ και να μη γράφεις επειδή δεν έχεις να πεις κάτι σημαντικό;
Ποιος νομίζετε ότι είστε κυριε; Απο τούδε και στο εξής θα γράφετε μαλακίες και θα γαμάτε όλα τα θρεντ αλλιώς θα πάρετε πόδι από αυτόν τον ιστότοπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom