Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αν φτιαχτηκε γι αυτο το λογο το θρεντ γτ το συγχωνευσανε με το τσατσοι και δεν απαντησε υπευθυνα καποιος μοντ?

αποτι ειδα τωρα τελευταια μονο τσατσιες ποσταραβε τπτ αλλο. :-
δες εδω τι εγραψε ο λαλακ κ θα καταλαβεις πως ξεκεινησε κ που κατεληξε
συγνωμη αν μιλαω ασχημα αλλα νομιζω ειναι κατι που δεν ειναι αστειο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Παπάρια μαντολίνο, το κακό ξεκιναέι όταν κάποιοι νομίζουν ότι εδώ πέρα ειναι η στέγη τους και ότι τους ανήκει...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πιστεψε γινετε αυτο με την ιπ κ μαλιστ ευκολα οπως κ να εχει το θρεντ φτιαχτηκε για καοιο λογο η κατ μιλησε πανω σε αυτο κ οι εξυπνοι απλα την βαλανε μπροστα.... ειλικρινα χεστηκα για το πια ειναι η κατ η το τι μυαλο κουβαλαει ομως δεν ξεκεινησε εκεινη τα οφ τοπικ αλλα ολοι οι εξυπνοι εδω που το παιζαν μαγκες κ απο την στιγμη που κσερεις γιατι ανοιξε το θρεντ κ η κατ ειχε απαντησει ον τοπικ σε βρισκω κ εσενα λαθος που πηρες μερος στο"κραξιμο"
δεν υπερασπιστικα κανεναν περα απο το θρεντ  αυτο το βλεπετε σε οτι εχω γραψει αμα δεν σας συμφερει κ δεν το βλεπετε τοτε καλο που κ που ειναι ολοι μας να βγαζουμε τις παροπιδες μας
κ κατι ακομα δεν μιλησα πτε για σενα η κποιον συγκεκριμενα οπως εχουν θιξει εσενα θυγοντε κ αλλοι αρα καταλαβαινεις πως νοιθουν αμα εμεις γραφουμε τις τσατσιες μας δεν θα υπαρξει καμια βελτιωση κ σε οτι εχω πει νομιζω οτι αν κανεις μια αναδρομη στο τι εχει γινει θα δεις οτι δεν λεω μαλακιες

εκεί εσύ, να επιμένεις για την κατγούμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πόσες φορές θα το επαναλάβω, δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτήν.

ίσα ίσα, σου είπα ότι το θρεντ δεν ανοίχτηκε για το λόγο που κατάλαβες εσύ. αλλά προφανώς επέλεξες να το αγνοήσεις αυτό. υπερασπίστηκες το θρεντ λέγοντας να μη βρίζουνε την κατγούμαν, εντάξει, σεβαστό, αλλά από πού κι ως πού την κολλάς τώρα στη συζήτηση???

το θρεντ ανοίχτηκε για εντελώς διαφορετικό λόγο από την ασφάλεια στο ίντερνετ, ανοίχτηκε επειδή κάποιοι το έχουν παρακάνει με τη μαλακία σε ένα θέμα (και από τις δύο πλευρές του θέματος) στο τσατ. Καμία σχέση με την ασφάλεια. Πρέπει να το ξαναπώ??

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις ακομη για την κατγουμαν μαλωνετε;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
να ρωτησω κατι? μπορει να ειναι μαλακια αλλα οκ δεν το ξερω (ακομα)  :rolleyes:

πώς απο την ip βρισκουν ονοματεπωνυμο? αφου καθε φορα που θα ανοιγοκλεισω το ρουτερ, αλλαζει κι αυτη. επισης αμα συνδεομαι ασυρματα με του γειτονα το νετ, μπορουν να με βρουν?
ναι εχεις δικιο αλλαζει αλλα για καποιο διαστημα μπαινει σε αρχειο κ δεν χρησοιμοποιητε ειναι συστημα για να μπορει να γινετε εντοπισμος απο ποιους εχει χρησιμοποιηθει τελευταια κ αρκουν μονο λιγα λεπτα για  να βρεθει μια ιπ κ να βρεις στοιχεια δεν ειναι αναγκη να την εχεις μονιμη εχω δει γνωστο φιλο μου χακερ να το κανει σε λιγοτερο απο 5 λεπτα

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
το θέμα ξεκίνησε επειδή κάποιοι ξεγέλασαν ένα μέλος για να τους δώσει φωτογραφία του, και από τότε τον απειλούν ότι θα τη βγάλουν δημόσια.

Δεν έχει σχέση με ίντερνετ ντετέκτιβ, ούτε με ip.

ο λαλακ (που άνοιξε το θρεντ) διαμαρτυρήθηκε γιατί στο τσατ μπορεί να μπει ο καθένας, είτε είναι μέλος είτε όχι, χωρίς να φαίνεται το νικ του, και να λέει (και να κάνει) ό,τι μαλακία θέλει. Και αυτό καταλαβαίνω ότι μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό. Οπότε πολύ απλά μπορεί να γίνει η ρύθμιση να μπορούν να μπαίνουν στο τσατ μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη, κανονικά με το νικ τους.

Όμως είναι άσχετο με αυτό που λες, το οποίο είναι καλή λύση, αλλά άσχετο με το θέμα του θρεντ. Οπότε άσε τα περί τι είναι σχετικό με το θρεντ και τι όχι.

Επίσης το (καημένο) μέλος που τον απειλούν ότι θα βγάλουν τη φωτό του αποφάσισε ότι έφαγε τώρα κόλλημα με μένα (σε αυτό το θρεντ), και χρησιμοποιεί ό,τι έχω πει στο τσατ για να φανεί ότι με ξέρει και να με τρομάξει ή να βρίσκει λόγο να με βρίζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οπότε το θέμα δεν είναι ποιος είναι το θύμα και ποιος ο θύτης, αλλά κατά πόσο είναι εκνευριστικό για τα άλλα μέλη να συνεχίζονται μπροστά τους αυτές οι μαλακίες και να χαλάνε το τσατ.

προφανώς κάποια πράγματα δεν τα ξέρεις τόσο καλά όσο νομίζεις.
και αν και εσύ νομίζεις ότι μιλάω για την κατ, μπορείς να αφήσεις τη μύγα, δεν έχω αναφερθεί σε αυτήν ούτε μία φορά σε αυτή τη συζήτηση.

Άιντε, γεμίσαμε ξερόλες και παρεξηγιάρηδες εδώ μέσα.
και τι εγινε αν ανεβασουν την φωτογραφια του?
στα αρχιδια του κιολας.
λιγοι εχουν ανεβασει φωτογραφιες τους εδω μεσα?
τωρα αν ειναι κανενας προβληματικος και κομπλεξικος και καθετε να τον απειλουν και να τον χαβαλαδιαζουν οι μαλακες που τους εδωσε την φωτο,παλι αυτος ειναι μαλακας.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
O Lion7 ειπε την πιο σωστη ατακα. Και δεν ειναι χαρακτηριστικο μονο αυτου του site αλλα σχεδον ολων.Το βλεπεις παντου,φαινομενα παλιου - νεου ,"δικαστων" κτλ. Δεν θελω να φανταστω πως θα ηταν ο κοσμος αν ολοι αυτοι ειχαν μια μικρη εξουσια στον πραγματικο κοσμο

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εκεί εσύ, να επιμένεις για την κατγούμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πόσες φορές θα το επαναλάβω, δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτήν.

ίσα ίσα, σου είπα ότι το θρεντ δεν ανοίχτηκε για το λόγο που κατάλαβες εσύ. αλλά προφανώς επέλεξες να το αγνοήσεις αυτό. υπερασπίστηκες το θρεντ λέγοντας να μη βρίζουνε την κατγούμαν, εντάξει, σεβαστό, αλλά από πού κι ως πού την κολλάς τώρα στη συζήτηση???

το θρεντ ανοίχτηκε για εντελώς διαφορετικό λόγο από την ασφάλεια στο ίντερνετ, ανοίχτηκε επειδή κάποιοι το έχουν παρακάνει με τη μαλακία σε ένα θέμα (και από τις δύο πλευρές του θέματος) στο τσατ. Καμία σχέση με την ασφάλεια. Πρέπει να το ξαναπώ??
κ στο ξαναπα δεν με νοιαζει η κατ αφου ξερεις γιατι ανοιχτηκε το θρεντ απαντουσες πανω στο θεμα?
δεν με νοιαζει τι πως γιατι εγινε ολο αυτο αλλα δεν νομιζω οτι επρεπε να γινει εδω....
κ τλος δεν νομιζω να τα εβαλα με σενα η συγκεκριμενα τα εβαλα με ολο το σκηνικο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και τι εγινε αν ανεβασουν την φωτογραφια του?
στα αρχιδια του κιολας.
λιγοι εχουν ανεβασει φωτογραφιες τους εδω μεσα?
τωρα αν ειναι κανενας προβληματικος και κομπλεξικος και καθετε να τον απειλουν και να τον χαβαλαδιαζουν οι μαλακες που τους εδωσε την φωτο,παλι αυτος ειναι μαλακας.

αλό αρκανς  :-* :-* :-*

αυτή η ιστορία έχει τραβήξει τόσο πολύ που έχει ξεχειλώσει πια, δεν είναι μόνο ένας ο μαλάκας...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εγω το ειδα το θεμα οταν ανοιχτηκε και σχολιασα κιολας.
εδω οι ιδιοι μοντ το γραψανε το θεμα στα @@ τους,τι περιμενεις να κανουν τα μελη να σου βρουν τη λυση?

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
O Lion7 ειπε την πιο σωστη ατακα. Και δεν ειναι χαρακτηριστικο μονο αυτου του site αλλα σχεδον ολων.Το βλεπεις παντου,φαινομενα παλιου - νεου ,"δικαστων" κτλ. Δεν θελω να φανταστω πως θα ηταν ο κοσμος αν ολοι αυτοι ειχαν μια μικρη εξουσια στον πραγματικο κοσμο
να ξερεις και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο εδω μεσα εχουν προβληματα προσωπικοτητας-υπαρξιακα-κομπλεξ-και αλλες διαφορες πουτσες καρφωμενες στο μυαλο τους.

ευτυχως οσους γνωρισα απο κοντα ειναι πολυ καλα παιδια και κανουμε και παρεα. ;) ;) ;)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια ειναι δυνατον να δωσει καποιος φωτο εδω μεσα σε αυτο το σαιτ με τοσους και τοσους αλοπροσαλους που υπαρχουν;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Παπάρια μαντολίνο, το κακό ξεκιναέι όταν κάποιοι νομίζουν ότι εδώ πέρα ειναι η στέγη τους και ότι τους ανήκει...
ακριβως κ αντι να δουμε τι θα κανουμε κ να πιεσουμε λιγο αυτοι το περνουν προσωπικα που λεω να παρατησουμε τα οφ τοπικ λες κ μιλαω μεμονομενα κ οχι για την γενικη τους σταση....
πανω σε αυτο μπορει καποιος να σχολιασει μπορουμε να εστιασουμε κ ισως να πιεσουμε λιγο?
νομιζω εχει μεγαλητερο ενδιαφερον

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κ στο ξαναπα δεν με νοιαζει η κατ αφου ξερεις γιατι ανοιχτηκε το θρεντ απαντουσες πανω στο θεμα?
δεν με νοιαζει τι πως γιατι εγινε ολο αυτο αλλα δεν νομιζω οτι επρεπε να γινει εδω....
κ τλος δεν νομιζω να τα εβαλα με σενα η συγκεκριμενα τα εβαλα με ολο το σκηνικο

δεν το είδα ότι τα έβαλες με μένα, καμία σχέση.

απλώς δεν είδα ότι κατάλαβες αυτό που είπα.

Τώρα όμως μιλάω ακριβώς για το θέμα του θρεντ. και απαντούσα εκτός θέματος γιατί έτσι γούσταρα, γιατί το θέμα ξέφυγε και δεν είχα κάτι άλλο να πω επί του θέματος, άμα δε σου αρέσει πάτα το κουμπί για αναφορά στο συντονιστή να με συνετίσουν, και μένα και όλους όσους βγήκαν εκτός θέματος (και την κατγούμαν που ενέδωσε στον πειρασμό μπουαχαχαχχχχ)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ρε παιδια ειναι δυνατον να δωσει καποιος φωτο εδω μεσα σε αυτο το σαιτ με τοσους και τοσους αλοπροσαλους που υπαρχουν;
Μόνο κάποιος το ίδιο αλλοπρόσαλλος

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

άσε, η ιστορία είναι τεράστια, δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί...  :headbang: :headbang:

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αλό αρκανς  :-* :-* :-*

αυτή η ιστορία έχει τραβήξει τόσο πολύ που έχει ξεχειλώσει πια, δεν είναι μόνο ένας ο μαλάκας...
αγαπη τι κανεις? ολα καλα? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

αν και εχω να μπω καιρο στο τσατ,μου εστειλε ενας φιλος πμ και μου εξηγησε τι εγινε και ποιοι μαλακες την εκαναν την μαλακιες.

μπουμ οι γνωστοι-αγνωστοι μαλακες του τσατ,(τους ξερεις και τους ξερω)βγαζουν ολα τα κομπλεξ τους σε κανενα παιδακι που ξεγελιετε και τους δειχνει εμπιστοσυνη.

μην ξεχνας οτι τους περισσοτερους απο αυτους τους εχω γαμοσταυρισει πολλες φορες.
αλλα οταν τους εβριζα μου λεγατε οτι δεν ειναι σωστο αυτο και αλλα τετοια.

οι μαλακας δεν γινετε καποιος,μαλακας γεννιετε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606
αισθηση που εισαι ρε να δεις το θρεντ σου σε μεγαλες στιγμες :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αγαπη τι κανεις? ολα καλα? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

αν και εχω να μπω καιρο στο τσατ,μου εστειλε ενας φιλος πμ και μου εξηγησε τι εγινε και ποιοι μαλακες την εκαναν την μαλακιες.

μπουμ οι γνωστοι-αγνωστοι μαλακες του τσατ,(τους ξερεις και τους ξερω)βγαζουν ολα τα κομπλεξ τους σε κανενα παιδακι που ξεγελιετε και τους δειχνει εμπιστοσυνη.

μην ξεχνας οτι τους περισσοτερους απο αυτους τους εχω γαμοσταυρισει πολλες φορες.
αλλα οταν τους εβριζα μου λεγατε οτι δεν ειναι σωστο αυτο και αλλα τετοια.

οι μαλακας δεν γινετε καποιος,μαλακας γεννιετε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τα θέλει ο κώλος όλων τους.
τις μαλακίες τις έχουν κάνει όλοι, αυτοί που λες και το (καημέεεεεεεεενο) παιδάκι.
Το αποτέλεσμα είναι να ξενερώνουν όλοι οι υπόλοιποι στο τσατ.

Αξίζουν ο ένας τον άλλον, ελπίζω να του βάλουν μπουρλότο να το κάψουν να ησυχάσουνε  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom