Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.091
Πόντοι
3.506
Εγώ σκοπεύω να φάω το σάη από τον αντισθένη...
Μετά θα κάνω τον καλόγερο moderator να σας γαμήσει όλους :grin:
Θα επαναφέρω ζαν κλω, δημητράκη και πούσι.
Τέλος θα καταργήσω το ignore και όλα μου τα μνμ θα κοινοποιούνται στο μεγάλο σάκη-στο σάκη το μεγάλο...

Αυτά είναι τα όνειρά μου :embarrased::sunglasses::happy:

Ξεχασες ενα ραντεβου με την Κατερινα. Απαραδεκτος!

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.704
Πόντοι
8.816
Με μέτρο τα πετυχαίνεις όλα.παν μέτρον άριστον ελεγαν

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
που πηγε το θεματακι<<τι θα κανετε φετος>>??παιχτηκε κατι??ειχα διαβασει κανα 2 σελιδες, μερικες απαντησεις ειχαν το γελιο τους, και τωρα ειδα οτι δεν υπαρχει

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.124
Πόντοι
6.256
Τυπε πέθανε ο κοκος...:tooth::tooth::tooth:
paraskevas-paraskevas-koutsikos.gif

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Απ'όλα θεωρώ περισσότερο θα σε δυσκολέψει η συγγραφή του βιβλίου πάντως.
Η συγγραφή βιβλίου είναι ο πιο εύκολος στόχος. Ο πιο δύσκολος είναι να προσθέσω μία νέα γκόμενα στο ρόστερ. Κι εξηγούμαι:

Η συγγραφή είναι δύσκολη για όποιον πάει για καριέρα συγγραφέα. Εγώ το θέλω για status και για επαγγελματικό εργαλείο. Η δυσκολότερη φάση είναι η βιβλιοθεσία, δηλ. να κόψεις κεφάλαια και να γράψεις την περίληψη κάθε κεφαλαίου και να βρεις το documentation. Αυτά είναι ζόρικα για έναν αρχάριο, αλλά εγώ έχω ήδη γράψει ένα το 2012. Απλά λόγω ύλης είναι παρωχημένο πια και θέλει πολύ updated που προτιμώ να γράψω καινούργιο. Μόλις κάνω τη βιβλιοθεσία, θα δώσω τη συγγραφή σε ghostwriter και θα το εκδόσω μέσω του προγράμματος https://kdp.amazon.com/

Τώρα για προσθήκη νέας γκόμενας στο ρόστερ, πρόκειται για ένα νέο σύστημα που εκπονώ. Το προηγούμενο «μία γκόμενα βασική και μία αναπληρωματική» έδειξε τα όρια του αυτές τις γιορτές. Διότι η βασική βγήκε από το παιχνίδι λόγω απροόπτου και χρειάστηκα δύο αναπληρωματικές (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά). Η πρωτοχρονιάτικη κουβάλησε και μια άλλη και βρέθηκα σε μία απρόβλεπτη κατάσταση. Αυτά θα τελειώσουν με το νέο σύστημα, με το οποίο θα έχω καλύτερη κάλυψη και πιο ελεγχόμενη κατάσταση, αλλά είναι πιο δύσκολο στην εφαρμογή. Χοντρικά πρέπει να κρατάω διασυνδέσεις με περισσότερες γκόμενες και δεν είναι και τόσο εύκολο για την ηλικία μου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Τι γίνεται ρε παιδιά?
Συγχωνεύθηκε με το spam thread το πχιοτικο νήμα του Καλογκερο? :confused:

Σαμποτάρουν την υποψηφιότητα του για Mr Malakas 2023. Τώρα που μπήκε δυνατά στο παίγνιο ποστάροντας για ghostwriters και Κμανισμο που θα ολοκληρώσουν το πακέτο του social network owner / επενδυτη / σπονσορα βοσκοπουλας. Δυνατός παίχτης.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Σαμποτάρουν την υποψηφιότητα του για Mr Malakas 2023. Τώρα που μπήκε δυνατά στο παίγνιο ποστάροντας για ghostwriters και Κμανισμο που θα ολοκληρώσουν το πακέτο του social network owner / επενδυτη / σπονσορα βοσκοπουλας. Δυνατός παίχτης.
Τυπε λες να δηλώσει συμμετοχή στο Dragon's Den?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μεταξύ γενεβης Νίκαιας και Κόμο λίμνη που θα επενδυες για ακίνητα ??
Πέρα από την περιοχή μου (Montpellier), δεν επενδύω σε πέτρα (φυσικό προιόν), αλλά σε χαρτί (πχ μετοχές ακινήτων). Επενδύω είτε μέσω της τράπεζάς μου (BNP), είτε με κάποια άλλη εταιρεία (reinvest24, estateguru). Όταν πετύχω καλό πρόγραμμα ή project μελετάω και την περιοχή. Προς το παρόν δεν έχω κάτι σε αυτήν την περιοχή που λες, οπότε δεν την έχω μελετήσει και δεν μπορώ να απαντήσω.

νομίζω αφού ασχολείσαι με μπίζνες καλή ιδέα να αγοράσεις μετοχές τσιμεντοβιομηχανίας cRH στην Ουκρανία αφού θα έχει μεγάλη ανοικοδομήση τα επόμενα χρόνια απο pfts
Κάτσε να δούμε πρώτα πώς θα εξελιχτεί η κατάσταση. Μου είναι αδύνατο να κάνω εκτίμηση αυτή τη στιγμή.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: StamXX

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.786
Πόντοι
26.141
Πέρα από την περιοχή μου (Montpellier), δεν επενδύω σε πέτρα (φυσικό προιόν), αλλά σε χαρτί (πχ μετοχές ακινήτων). Επενδύω είτε μέσω της τράπεζάς μου (BNP), είτε με κάποια άλλη εταιρεία (reinvest24, estateguru). Όταν πετύχω καλό πρόγραμμα ή project μελετάω και την περιοχή. Προς το παρόν δεν έχω κάτι σε αυτήν την περιοχή που λες, οπότε δεν την έχω μελετήσει και δεν μπορώ να απαντήσω.

Κάτσε να δούμε πρώτα πώς θα εξελιχτεί η κατάσταση. Μου είναι αδύνατο να κάνω εκτίμηση αυτή τη στιγμή.
Γιατί περιορίζεσαι πχ μόνο porr msrrianne και δεν επενδύσεις και Κυανή Ακτή αφού έχεις την δυνατότητα κ το know how ...?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.609
Πόντοι
12.756
Γιατί περιορίζεσαι πχ μόνο porr msrrianne και δεν επενδύσεις και Κυανή Ακτή αφού έχεις την δυνατότητα κ το know how ...?
αφου σου λεει δεν προλάβαινει και εσυ μωρμαλακα !! δεν διαβα΄ζεις τι γραφει ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.786
Πόντοι
26.141

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.609
Πόντοι
12.756
Ας ορίσει διαχειριστή κάποιον από το μπου για τις υπόλοιπες μπίζνες του
γιατι εμεις προλαβαινουμε νομίζεις ?? :smiley6600::idiot::crazy:

Ολο το σαητ ειναι μεσα στι μπιζνες και ξεκλεβουν λιγο απο το πολυτιμο χρόνο τους τα μελη να μπουν εδω και να γραψουν σημαντικα πραγματα.

Μην κοιτάς εσυ που ξύνεις τ αρχιδια σου ολη μερα εδω μεσα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.786
Πόντοι
26.141
γιατι εμεις προλαβαινουμε νομίζεις ?? :smiley6600::idiot::crazy:

Ολο το σαητ ειναι μεσα στι μπιζνες και ξεκλεβουν λιγο απο το πολυτιμο χρόνο τους τα μελη να μπουν εδω και να γραψουν σημαντικα πραγματα.

Μην κοιτάς εσυ που ξύνεις τ αρχιδια σου ολη μερα εδω μεσα
Τύπε είναι εδώ γιατί κλεβω πολύτιμες ιδέες από τους επιτυχημένους του μπου :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom