Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.505
- Πόντοι
- 8.846
νίπλης φαίνεται να θέλει να συμμετέχει
νίπλης φαίνεται να θέλει να συμμετέχει
Αυτά είναι μερικά από τα σχέδιά μου για φέτος:
-Πρόγραμμα για μια πιο υγιεινή ζωή.
-Επενδύσεις με στόχο ένα 8%/χρόνο το λιγότερο.
-Πρόσθεση μίας νέας γκόμενας στο ρόστερ.
-Ταξίδια σε κάποιες χώρες.
-Συγγραφή ενός βιβλίου μέσω Amazon
-Επιλογή κάποιων σωστών σόσιαλ μήντια και δραστηριοποίηση.
Εσείς τι θα κάνετε φέτος;
εγω τον κοβω να μην εχει ουτε 5 ευρω να αγορασει ενα σακι τσιμεντο και εσυ μιλας για μετοχεςΜεταξύ γενεβης Νίκαιας και Κόμο λίμνη που θα επενδυες για ακίνητα ??νομίζω αφού ασχολείσαι με μπίζνες καλή ιδέα να αγοράσεις μετοχές τσιμεντοβιομηχανίας cRH στην Ουκρανία αφού θα έχει μεγάλη ανοικοδομήση τα επόμενα χρόνια απο pfts
Έχει πει ότι έχει επενδύσει στην Κυανή ακτηεγω τον κοβω να μην εχει ουτε 5 ευρω να αγορασει ενα σακι τσιμεντο και εσυ μιλας για μετοχες
Τα αυτονόητα παραλείπονται τύπεΓιατί δεν υπάρχει στη bucket list ο τίτλος του MR MALAKA 2023 ; Δεν πιστεύεις αρκετάστη μαλακία που σε δέρνειστον εαυτό σου ;
Τα αυτονόητα παραλείπονται τύπε
Ναι αλλά είναι φτηνά τώρα οπότε αν συμφωνεί κ ο καλόγερος αξίζει να επενδύσεις μερικά χιλιαρικαΈξυπνη επένδυση αλλά παράλληλα και αμφίρροπη!
Ρουλέτα φάση!
Το ΡωσοΟυκρανικο είναι αβέβαιο!
Ο Πόλεμος μπορεί να κρατήσει και 10 χρόνια αλλά μπορεί και ο κοντός να τρελαθεί και να αρχίσει να αμολαει πυρηνικές κεφαλές στην Ουκρανία και να γίνει γης Μαδιάμ!
Τσερνομπίλ φάση!
Από την ραδιενέργεια μόνο οι κατσαρίδες θα μείνουν εκεί!
Μάλλον θα παίρνει καμμία δεσποινίδα πρωκτικά τέτοια ώρα.....@The Saint* Που είστε κύριε?
Δεν θα είμαι εδώ τότε. Χρησιμοποίησα το bou για να «καλύψω» μία περίοδο οικονομικής στασιμότητας κι επανέρχομαι σιγά σιγά στην ενεργό δράση και στην πραγματική ζωή. Νόμισες ότι θα κάτσω να τρώω κάθε μέρα στη μάπα κοινωνικά σκατά σαν εσένα και κάτι άλλους;Γιατί δεν υπάρχει στη bucket list ο τίτλος του MR MALAKA 2023 ; Δεν πιστεύεις αρκετάστη μαλακία που σε δέρνειστον εαυτό σου ;
Πιπέρι θείορε τον καραγκιοζη το καλογερο τι ανεβαζει.....
Είναι βιτσιόζος κατά βάθοςΘα σερνεσαι εδώ μωρη βρωμιάρα καλογερο να τρως τα μπινελικια σου και το ξεφτιλισμα σου...το έχεις τεράστια ανάγκη...
Τελικά με βοσκοπούλα έγινε τίποτα?Δεν θα είμαι εδώ τότε. Χρησιμοποίησα το bou για να «καλύψω» μία περίοδο οικονομικής στασιμότητας κι επανέρχομαι σιγά σιγά στην ενεργό δράση και στην πραγματική ζωή. Νόμισες ότι θα κάτσω να τρώω κάθε μέρα στη μάπα κοινωνικά σκατά σαν εσένα και κάτι άλλους;
Σκέφτεσαι να φας άλλη μια χρονιά ακόμα εδώ μέσα, ηλίθιε;
Τι έκανε λέει?Δεν έβαλε καν στη λίστα το να εισαχθεί το social network για νομάδες μπούστηδες που έφτιαξε
Τι έκανε λέει?