Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Κανονικά θα πρεπε. Αλλά θα τον αφήσουν να βγει απ το ψυχιατρείο βρει χρόνο με τόσες δεκάδες μπιζνες που κάνει και τόσες εκατοντάδες γκόμενες που τον παρακαλάνε ;
Αμφισβητείς τον Καλόγκερο ρε νιμου?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Αμφισβητείς τον Καλόγκερο ρε νιμου?

Προς Θεού τυπε. Πρόκειται για υβρίδιο Μαρκ Ζακερμπεργκ - Ελον Μασκ - Ουορεν Μπαφετ - Χιου Χεφνερ. Δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης τέτοιο μαλάκα μεγιστάνα . Σκέψου οτι στον ελεύθερο χρόνο του αντι να ξεκουραστεί κάνει μεντορινγκ και επενδύει σε πρόβατα για να γαμήσει την τσοπάνα :confused: Μιλάμε για άτι ,κέρβερο, αιθέρα , λιοντάρι . Επίσης, όταν βαριέται να ρίχνει μύρια σε bluechips και ETFs , ψάχνει να βρει δουλειά σαν βοηθός γραμματέα (αλλά τελικά πάλι στον ΟΑΕΔ καταλήγει γιατί ούτε γι αυτό δε κάνει).

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ειναι ευκολη η αγορα ακινητου εκει?
Γενικώς είναι πολύ ακριβή περιοχή. Από κει και πέρα βεβαίως εξαρτάται από το τι λεφτά διαθέτεις κι αν είσαι ιδιώτης ή επαγγελματίας των ακινήτων καθώς και τι είδους ακίνητο ψάχνεις.

Γιατί περιορίζεσαι πχ μόνο porr msrrianne και δεν επενδύσεις και Κυανή Ακτή αφού έχεις την δυνατότητα κ το know how ...?
Αν είναι φυσικό το προιόν θέλω να μπορώ να το ελέγχω. Είμαι 4 ώρες μακριά από εκεί και δεν εμπιστεύομαι γενικώς τα μεσιτικά για να τους αφήσω τη διαχείριση: τσαπατσούλικες δουλειές, υπερχρεώσεις σε ζημίες κλπ. Οπότε για μακρινές περιοχές, μόνο άυλο προιόν πχ κτηματομετοχές.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.875
Πόντοι
26.141
Γενικώς είναι πολύ ακριβή περιοχή. Από κει και πέρα βεβαίως εξαρτάται από το τι λεφτά διαθέτεις κι αν είσαι ιδιώτης ή επαγγελματίας των ακινήτων καθώς και τι είδους ακίνητο ψάχνεις.

Αν είναι φυσικό το προιόν θέλω να μπορώ να το ελέγχω. Είμαι 4 ώρες μακριά από εκεί και δεν εμπιστεύομαι γενικώς τα μεσιτικά για να τους αφήσω τη διαχείριση: τσαπατσούλικες δουλειές, υπερχρεώσεις σε ζημίες κλπ. Οπότε για μακρινές περιοχές, μόνο άυλο προιόν πχ κτηματομετοχές.
Δλδ σαν τηνε Νόρις αυλό ;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δλδ σαν τηνε Νόρις αυλό ;
Άυλο δηλ. χωρίς ύλη (ο τόνος είναι στο α ), δηλαδή δεν έχει φυσική μορφή πχ κτίριο, αλλά είναι μετοχή, μερίδια κλπ.

Αν και οι επαγγελματίες έχουμε συγκεκριμμένη ορολογία. Όταν είναι φυσικό προιόν το λέμε πέτρα, ακόμα κι αν είναι πάρκιγκ με χώμα, ενώ αν ΔΕΝ είναι σε φυσική μορφή το λέμε χαρτί. Τώρα βέβαια με την πληροφορική, πολλές φορές δεν χρειάζεται ούτε χαρτί, αλλά η ονομασία έχει μείνει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.875
Πόντοι
26.141
Άυλο δηλ. χωρίς ύλη (ο τόνος είναι στο α ), δηλαδή δεν έχει φυσική μορφή πχ κτίριο, αλλά είναι μετοχή, μερίδια κλπ.

Αν και οι επαγγελματίες έχουμε συγκεκριμμένη ορολογία. Όταν είναι φυσικό προιόν το λέμε πέτρα, ακόμα κι αν είναι πάρκιγκ με χώμα, ενώ αν ΔΕΝ είναι σε φυσική μορφή το λέμε χαρτί. Τώρα βέβαια με την πληροφορική, πολλές φορές δεν χρειάζεται ούτε χαρτί, αλλά η ονομασία έχει μείνει.
Φαίνεσαι ψαγμενο άτομο
Δώσε τα φώτα σου
Σκέφτομαι για μετοχές στο ουκρανικό χρηματιστήριο σε τσιμεντοβιομηχανίες καθώς και σε τουριστικές επιχειρήσεις μετοχές στη Ρωσία με το σκεπτικό ότι μόλις τελειώσει ο πολεμος θα έχει ανοικοδόμηση η Ουκρανία ενώ τα τουριστικά γραφεία στην Ρωσία όπως pegas θα ξεσκιστουμ στις πωλήσεις
Εσύ σα γνωστής θα έκανες τέτοιες κινήσεις ;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Φαίνεσαι ψαγμενο άτομο
Δώσε τα φώτα σου
Σκέφτομαι για μετοχές στο ουκρανικό χρηματιστήριο σε τσιμεντοβιομηχανίες καθώς και σε τουριστικές επιχειρήσεις μετοχές στη Ρωσία με το σκεπτικό ότι μόλις τελειώσει ο πολεμος θα έχει ανοικοδόμηση η Ουκρανία ενώ τα τουριστικά γραφεία στην Ρωσία όπως pegas θα ξεσκιστουμ στις πωλήσεις
Εσύ σα γνωστής θα έκανες τέτοιες κινήσεις ;
Δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε μέχρι πού θα το τραβήξει ο Putin. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν ενδείξεις για το μετά.

Επίσης είναι και ο τρόπος που επενδύει κανείς. Εγώ τις τοπικές επενδύσεις τις ελέγχω ο ίδιος, αλλά για μακρινές πάω μέσω τράπεζας ή εταιρειών που ξέρουν την εκεί αγορά.

Αν υπάρξουν ευκαιρίες στην Ουκρανία, η τράπεζά μου (BNP) θα τρέξει πρώτη και καλύτερη και θα βγάλει επενδυτικά προγράμματα, οπότε θα τα μελετήσω και θα αποφασίσω. Είναι διεθνής τράπεζα με συμβούλους που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις σε τοπικές αγορές. Δεν βλέπω το λόγο να ταλαιπωρούμαι σε αγορές που δεν γνωρίζω.

Είσαι σίγουρος ότι πρέπει να επενδύσεις μόνος σου κι όχι μέσω επενδυτικού προγράμματος κάποιας τράπεζας/εταιρείας, όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Προς Θεού τυπε. Πρόκειται για υβρίδιο Μαρκ Ζακερμπεργκ - Ελον Μασκ - Ουορεν Μπαφετ - Χιου Χεφνερ. Δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης τέτοιο μαλάκα μεγιστάνα . Σκέψου οτι στον ελεύθερο χρόνο του αντι να ξεκουραστεί κάνει μεντορινγκ και επενδύει σε πρόβατα για να γαμήσει την τσοπάνα :confused: Μιλάμε για άτι ,κέρβερο, αιθέρα , λιοντάρι . Επίσης, όταν βαριέται να ρίχνει μύρια σε bluechips και ETFs , ψάχνει να βρει δουλειά σαν βοηθός γραμματέα (αλλά τελικά πάλι στον ΟΑΕΔ καταλήγει γιατί ούτε γι αυτό δε κάνει).
Μήπως θέλει να γαμήσει τα πρόβατα? :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.875
Πόντοι
26.141
Δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε μέχρι πού θα το τραβήξει ο Putin. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν ενδείξεις για το μετά.

Επίσης είναι και ο τρόπος που επενδύει κανείς. Εγώ τις τοπικές επενδύσεις τις ελέγχω ο ίδιος, αλλά για μακρινές πάω μέσω τράπεζας ή εταιρειών που ξέρουν την εκεί αγορά.

Αν υπάρξουν ευκαιρίες στην Ουκρανία, η τράπεζά μου (BNP) θα τρέξει πρώτη και καλύτερη και θα βγάλει επενδυτικά προγράμματα, οπότε θα τα μελετήσω και θα αποφασίσω. Είναι διεθνής τράπεζα με συμβούλους που έχουν εξειδικευμένες γνώσεις σε τοπικές αγορές. Δεν βλέπω το λόγο να ταλαιπωρούμαι σε αγορές που δεν γνωρίζω.

Είσαι σίγουρος ότι πρέπει να επενδύσεις μόνος σου κι όχι μέσω επενδυτικού προγράμματος κάποιας τράπεζας/εταιρείας, όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο;
Αν θελήσει κάποιος να επενδύσει μέσω εσού σαν γνωστής για διαχείριση χρηματοφυλακειου; Δεν σκέφτεσαι να ανοίξεις κάτι τέτοιο ώστε να κερδίσεις και ποσοστά από τα κέρδη των άλλων;;;;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Μήπως θέλει να γαμήσει τα πρόβατα? :confused:
Για παθητικό τον έχω κόψει , τι να σου πω....Δεν ξέρω απο πρόβατα , την έχουνε μεγάλη ; :confused:

Αν θελήσει κάποιος να επενδύσει μέσω εσού σαν γνωστής για διαχείριση χρηματοφυλακειου; Δεν σκέφτεσαι να ανοίξεις κάτι τέτοιο ώστε να κερδίσεις και ποσοστά από τα κέρδη των άλλων;;;;
Άσε τις μαλακίες με την Ουκρανία και ρίξε τα μύρια στο nomad gays -ή όπως το λενε τελοσπαντων. Σε δυο χρόνια θα το εξαγοράσει η Meta. Ολο το bou εκει επενδύει , ρώτα και @Ράγκναρ Λόθμπροκ που πούλησε το υπόγειο που έμενε για να πάρει μετοχές.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.875
Πόντοι
26.141
Για παθητικό τον έχω κόψει , τι να σου πω....Δεν ξέρω απο πρόβατα , την έχουνε μεγάλη ; :confused:

Άσε τις μαλακίες με την Ουκρανία και ρίξε τα μύρια στο nomad gays -ή όπως το λενε τελοσπαντων. Σε δυο χρόνια θα το εξαγοράσει η Meta. Ολο το bou εκει επενδύει , ρώτα και @Ράγκναρ Λόθμπροκ που πούλησε το υπόγειο που έμενε για να πάρει μετοχές.
Έχω και τον @enduro που θα υποθηκεύσει το χαρτοκουτι του του ώστε μαζί με τα δικά μου δύο ευρώ θα τα επενδύσουμε όλα σε αυτό το nomads gays:smiling-face-with-heart-eyes:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
:2funny::2funny::2funny:

Τύπε δεν θυμάμαι και πόσο το πούλησα :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.875
Πόντοι
26.141

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο, μαν. :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Κ ο Ωνάσης με ένα δολλάριο στην τσέπη ξεκίνησε ...εξάλλου θα συμβουλευτω κ το καλογερο
Με αυτές τις συμβουλές θα καταλήξεις σε χαρτόκουτο θα γίνεις δισεκατομμυριούχος

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Κ ο Ωνάσης με ένα δολλάριο στην τσέπη ξεκίνησε ...εξάλλου θα συμβουλευτω κ το καλογερο

Μην είσαι τσιγγούνης! Δε σου μεινε κανα τρισεκατομμύριο δολάρια Ζιμπάμπουε ; Και τιποτα ψιλά σε Κουάτσα Μαλάουι ; Ριχτα ολα στη μπιζνα .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.875
Πόντοι
26.141
Δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι τέτοιο, μαν. :confused:
Νομίζω ότι αξίζει κ ίσως το έχεις το θέμα αυτό κ άσε τα άλλα τα πειραχτηρια να σού την μπαίνουν διότι δεν μπορούν να καταλάβουν το μυαλό σου επιχειρηματικά ..
Νομίζω ότι με το τέρμα του ρωσοουκρανικου πολέμου πολλοί ρωσοουκρανοι θα επενδύσουν σε real estate και θα προσπαθήσουν να βγάλουν χρημα εκτός Ρωσίας Ουκρανίας διότι δεν τους προσφέρει ασφάλεια ..
Εσύ τι πιστεύεις;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Μην είσαι τσιγγούνης! Δε σου μεινε κανα τρισεκατομμύριο δολάρια Ζιμπάμπουε ; Και τιποτα ψιλά σε Κουάτσα Μαλάουι ; Ριχτα ολα στη μπιζνα .
Τύπε πιστεύω ότι η επένδυση σε κομποσκοίνια από την Κουάλα Λουμπούρ είναι κερδοφόρα επιχείρηση :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom