TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ενα μλκ βρηκαμε δηλαδη να τονμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
ενα μλκ βρηκαμε δηλαδη να τονμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
εμεις πως μπαινουμε ρε πριγκηπα της Ζαμουντα που θες και λουξ σαιτκανει γκεσταριλικια παλι βλεπεις...πολυ λασκα τον εχεις αφησει τον mouni φιλε εγω στο ξαναπαπαλι γελας με την λινατσα η με το ξεχειλωμενηχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
Aφου ειναι μλκι το σαη γι αυτο!!??
μετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
σαλτα μαρη να πλυνεις της κιλοτες σουΚαι εδω εισαι μαιντακο πως τα κατεφερνεις και εισαι παντου το σαιτ ολη η ζωη σου ε?ρε μλκ τα ληγμετα τα τρως εσυ ????? αφου ειναι κλεισταΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
ρε γαμηδιαρη αφου μια δεν μπορουσες,μια σε ποναγε ο κωλος σου και μετα εσκασε καραντινατην επομενη φορα κανονιζουμε,πλενεσαι καλα ,ξυριζεσαι,παιρνεις λεφτα και παμεμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
Την αλλη ν.φιλυ ειπα να κερασω κ δεν θελατε!!!!
οοοχι φιλε θα πληρωσειενα μλκ βρηκαμε δηλαδη να τονμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
καταλαβα θα κιολαςοοοχι φιλε θα πληρωσειενα μλκ βρηκαμε δηλαδη να τονμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
ετσι αδελφουλη κουβαρνταςμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
Την αλλη ν.φιλυ ειπα να κερασω κ δεν θελατε!!!!
του τα εχω μαζεμενα και απο κοντα και εκ του συνεγγυς θα του τα πω,θα τον ξεβρακωσω τον ακοινωνητο προβοσκιδοφιλο και θα τον gamisoκαταλαβα θα κιολαςοοοχι φιλε θα πληρωσειενα μλκ βρηκαμε δηλαδη να τονμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
οκ τοτε κανονιζω με χατζη να στειλει καμερες ο bodyguard και η περιπτερου δειτε στο sugar baby σε πρωτη προβολητου τα εχω μαζεμενα και απο κοντα και εκ του συνεγγυς θα του τα πω,θα τον ξεβρακωσω τον ακοινωνητο προβοσκιδοφιλο και θα τον gamisoκαταλαβα θα κιολαςοοοχι φιλε θα πληρωσειενα μλκ βρηκαμε δηλαδη να τονμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
οκ τοτε κανονιζω με χατζη να στειλει καμερες ο bodyguard και η περιπτερου δειτε στο sugar baby σε πρωτη προβολητου τα εχω μαζεμενα και απο κοντα και εκ του συνεγγυς θα του τα πω,θα τον ξεβρακωσω τον ακοινωνητο προβοσκιδοφιλο και θα τον gamisoκαταλαβα θα κιολαςοοοχι φιλε θα πληρωσειενα μλκ βρηκαμε δηλαδη να τονμετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
re olo γκρινιαζεις ποσα χρονια εχεις να ???Καλα αλλη μεγαλη μλκια με το καθετο ποστ????
re olo γκρινιαζεις ποσα χρονια εχεις να ???Καλα αλλη μεγαλη μλκια με το καθετο ποστ????
Απ το καλοκαιρι κ μετα σταματησα να μετραω???
το αμαξι μου κανει ενα περιεργο θορυβο...καμμια ζημια να εχει παλι;με εχει γαμησει
γαμησε με ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαροτο αμαξι μου κανει ενα περιεργο θορυβο...καμμια ζημια να εχει παλι;με εχει γαμησει
Ολο ζημιες σου βγαζει???
Εμενα το saxo vts 10 χρονια μονο πολαπλασιαστη!!!!