TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
eσυ που εισαι μεσα στα πραγματα κανα 2-3-4 επιδοματα θα παρουμε????αδελφουλη και εγω τωρα που εβαλα δοντιαGamieste ouloi
Kaλες μασες!!!!
eσυ που εισαι μεσα στα πραγματα κανα 2-3-4 επιδοματα θα παρουμε????αδελφουλη και εγω τωρα που εβαλα δοντιαGamieste ouloi
Kaλες μασες!!!!
ζαχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο bongiornoκαλημερα Τασουλη...
μολις τελειωσει η καραντινα παμε να γαμησουμε προβοσκιδοφιλο περιπτερι μεσα στις κουτες απο τα μολτοζαχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο bongiornoκαλημερα Τασουλη...
εσυ θα τον εγω θα τρωω τα moltoμολις τελειωσει η καραντινα παμε να γαμησουμε προβοσκιδοφιλο περιπτερι μεσα στις κουτες απο τα μολτοζαχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο bongiornoκαλημερα Τασουλη...
εισαι φιλος του θα τρως μολτο και θα τον γαμας κιιολαςεσυ θα τον εγω θα τρωω τα moltoμολις τελειωσει η καραντινα παμε να γαμησουμε προβοσκιδοφιλο περιπτερι μεσα στις κουτες απο τα μολτοζαχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο bongiornoκαλημερα Τασουλη...
μολις τελειωσει η καραντινα παμε να γαμησουμε προβοσκιδοφιλο περιπτερι μεσα στις κουτες απο τα μολτοζαχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο bongiornoκαλημερα Τασουλη...
θα ερθουμε και θα σεμολις τελειωσει η καραντινα παμε να γαμησουμε προβοσκιδοφιλο περιπτερι μεσα στις κουτες απο τα μολτοζαχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο bongiornoκαλημερα Τασουλη...
Ολο λες λες κ τιποτα δεν καμεις????????
θα ερθουμε και θα σεμολις τελειωσει η καραντινα παμε να γαμησουμε προβοσκιδοφιλο περιπτερι μεσα στις κουτες απο τα μολτοζαχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο bongiornoκαλημερα Τασουλη...
Ολο λες λες κ τιποτα δεν καμεις????????
επιδοματα,δουλεια γαμημενε για σενα ειναι η ζωη
ρε μλκ μας δουλευης ετσι τι εγινες μαυρογιαλουροςεπιδοματα,δουλεια γαμημενε για σενα ειναι η ζωη
Μονο δουλεια!!
ρε μλκ μας δουλευης ετσι τι εγινες μαυρογιαλουροςεπιδοματα,δουλεια γαμημενε για σενα ειναι η ζωη
Μονο δουλεια!!
ΖΑΧΟΟΟΟΟΟΟ μετα απο τραγουδιστης εγινες ποιητης για μια σουφρατον τζιμυ τον γαμαμε μεσα στο περιπτερι, στα μολτο πανω χυνουμε και ειμαστε μπερεκετι
καλημερα ΤασουληΖΑΧΟΟΟΟΟΟΟ μετα απο τραγουδιστης εγινες ποιητης για μια σουφρατον τζιμυ τον γαμαμε μεσα στο περιπτερι, στα μολτο πανω χυνουμε και ειμαστε μπερεκετι
εγω ενα προβλημα δεν τρωω το molto ενω εσυ θα το φας το κουλουρακι του αυτο ειναι αδικοκαλημερα ΤασουληΖΑΧΟΟΟΟΟΟΟ μετα απο τραγουδιστης εγινες ποιητης για μια σουφρατον τζιμυ τον γαμαμε μεσα στο περιπτερι, στα μολτο πανω χυνουμε και ειμαστε μπερεκετι
ροξακι εγω τουλαμπα ο τζυμμιςροξακι