athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
ο moynis θα δινει ληγμενα και λιωμενα κρουασαν τωραροξακι εγω τουλαμπα ο τζυμμιςροξακι
ο moynis θα δινει ληγμενα και λιωμενα κρουασαν τωραροξακι εγω τουλαμπα ο τζυμμιςροξακι
δεν περνει επιδοματα τωρα φιλε και πρεπει να το παιξει καλος στο αφεντικοο moynis θα δινει ληγμενα και λιωμενα κρουασαν τωραροξακι εγω τουλαμπα ο τζυμμιςροξακι
θα μας ζητησει επιδομα εμας τωραδεν περνει επιδοματα τωρα φιλε και πρεπει να το παιξει καλος στο αφεντικοο moynis θα δινει ληγμενα και λιωμενα κρουασαν τωραροξακι εγω τουλαμπα ο τζυμμιςροξακι
εγω θα του δωσω τον βιλο μουθα μας ζητησει επιδομα εμας τωραδεν περνει επιδοματα τωρα φιλε και πρεπει να το παιξει καλος στο αφεντικοο moynis θα δινει ληγμενα και λιωμενα κρουασαν τωραροξακι εγω τουλαμπα ο τζυμμιςροξακι
ο mounis διαβαζει στανταρ
που εισαι μωρη λινατσα ξεχειλωμενηο mounis διαβαζει στανταρ
Ισχυει????
παλι γελας με την λινατσα η με το ξεχειλωμενηχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
μαλιστα κυριε πρυτανη ακου ειμεθα ο παλιο βλαχος ο προβαταςο moynis θα δινει ληγμενα και λιωμενα κρουασαν τωραροξακι εγω τουλαμπα ο τζυμμιςροξακι
Ποτες
Ειμεθα αυστηροι σ αυτο το θεμα!!
που εισαι μωρη λινατσα ξεχειλωμενηο mounis διαβαζει στανταρ
Ισχυει????
κανει γκεσταριλικια παλι βλεπεις...πολυ λασκα τον εχεις αφησει τον mouni φιλε εγω στο ξαναπαπαλι γελας με την λινατσα η με το ξεχειλωμενηχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
σου ειπα σε λιγο θα τον ταΐσω τουλουμπα με νευρακανει γκεσταριλικια παλι βλεπεις...πολυ λασκα τον εχεις αφησει τον mouni φιλε εγω στο ξαναπαπαλι γελας με την λινατσα η με το ξεχειλωμενηχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
ρε μλκ τα ληγμενα τα τρως εσυ ????? αφου ειναι κλεισταΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
κανει γκεσταριλικια παλι βλεπεις...πολυ λασκα τον εχεις αφησει τον mouni φιλε εγω στο ξαναπαπαλι γελας με την λινατσα η με το ξεχειλωμενηχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
ισα ισα μπας και ξυπνησεις αληθεια τωρα τι ωρα κοιμασαι??? απο της 19.00που εισαι μωρη λινατσα ξεχειλωμενηο mounis διαβαζει στανταρ
Ισχυει????
Ολο με βριζετε κ με στεναχωρατε!!!???
μετα την καραντινα κανονιζουμε και πληρωνεις γιατι εισαι μαλακα;ςΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????
Και εδω εισαι μαιντακο πως τα κατεφερνεις και εισαι παντου το σαιτ ολη η ζωη σου ε?ρε μλκ τα ληγμετα τα τρως εσυ ????? αφου ειναι κλεισταΠοτε θα παμε για πικαντικη μελιτζανοσαλατα???????