athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
καλημερες
καλημερα φιλε πρωτευουσιανεκαλημερες![]()
μακαρι να πηγαινακαλημερα φιλε πρωτευουσιανεκαλημερες![]()
για κυνηγι θα πας
![]()
χρονια δεν το ξερειςμακαρι να πηγαινακαλημερα φιλε πρωτευουσιανεκαλημερες![]()
για κυνηγι θα πας
![]()
εχω πρωινη δουλεια ρε φιλε και θα γυρισω παλι καραντινιασμενος....ερωτηση...εμαθα εισαι φιλος με το αντικοινωνικο προβοσκιδουχο...αληθευει;
χρονια δεν το ξερειςμακαρι να πηγαινακαλημερα φιλε πρωτευουσιανεκαλημερες![]()
για κυνηγι θα πας
![]()
εχω πρωινη δουλεια ρε φιλε και θα γυρισω παλι καραντινιασμενος....ερωτηση...εμαθα εισαι φιλος με το αντικοινωνικο προβοσκιδουχο...αληθευει;
τον πιανω πορτα για τον χειμωνα
![]()
γιατι ρε κοροιδευηςχρονια δεν το ξερειςμακαρι να πηγαινακαλημερα φιλε πρωτευουσιανεκαλημερες![]()
για κυνηγι θα πας
![]()
τον πιανω πορτα για τον χειμωνα
![]()
![]()
μην τα γραφεις αυτα θα παρει ιδεες το sugar babyεχει ενημερωθει φανταζομαι απο σενα οτι τον ψαχνω και μετα την καραντινα θα τον gamiso μεσα στο περιπτερι;![]()
οχι τιποτα αλλο η μασκα αγοραστηκε απο αυτονλιγο τριπουστας ειναιθα τιμωρηθει βαναυσα και θα περιμενει στωικα τη τιμωρια του απο τον Μασκοφορο
![]()
ετσιοχι τιποτα αλλο η μασκα αγοραστηκε απο αυτονλιγο τριπουστας ειναιθα τιμωρηθει βαναυσα και θα περιμενει στωικα τη τιμωρια του απο τον Μασκοφορο
![]()
![]()
να σου πω δεν τον πας μια βολτα στο τουνελ του καραμανλη κανουν εργασιες εκει ανοιγουν την τρυπα... μηπως να τον παμε εκει γιατι εσυ θα τον κακοποιησειςετσιοχι τιποτα αλλο η μασκα αγοραστηκε απο αυτονλιγο τριπουστας ειναιθα τιμωρηθει βαναυσα και θα περιμενει στωικα τη τιμωρια του απο τον Μασκοφορο
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχανα σου πω δεν τον πας μια βολτα στο τουνελ του καραμανλη κανουν εργασιες εκει ανοιγουν την τρυπα... μηπως να τον παμε εκει γιατι εσυ θα τον κακοποιησειςετσιοχι τιποτα αλλο η μασκα αγοραστηκε απο αυτονλιγο τριπουστας ειναιθα τιμωρηθει βαναυσα και θα περιμενει στωικα τη τιμωρια του απο τον Μασκοφορο
![]()
![]()
![]()
![]()
μια χαρα..τι Ντιμ ρε γαμημενε αντικοινωνικε..γαμηδιαρη .... κακως που σου μιλαωπεριπτερι πας τζιμυ η αναστολη;
Κανονικα.![]()