athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.012
- Πόντοι
- 12.756
καλημερες
καλημερα φιλε πρωτευουσιανε για κυνηγι θα παςκαλημερες
μακαρι να πηγαινα εχω πρωινη δουλεια ρε φιλε και θα γυρισω παλι καραντινιασμενος....ερωτηση...εμαθα εισαι φιλος με το αντικοινωνικο προβοσκιδουχο...αληθευει;καλημερα φιλε πρωτευουσιανε για κυνηγι θα παςκαλημερες
χρονια δεν το ξερεις τον πιανω πορτα για τον χειμωναμακαρι να πηγαινα εχω πρωινη δουλεια ρε φιλε και θα γυρισω παλι καραντινιασμενος....ερωτηση...εμαθα εισαι φιλος με το αντικοινωνικο προβοσκιδουχο...αληθευει;καλημερα φιλε πρωτευουσιανε για κυνηγι θα παςκαλημερες
χρονια δεν το ξερεις τον πιανω πορτα για τον χειμωναμακαρι να πηγαινα εχω πρωινη δουλεια ρε φιλε και θα γυρισω παλι καραντινιασμενος....ερωτηση...εμαθα εισαι φιλος με το αντικοινωνικο προβοσκιδουχο...αληθευει;καλημερα φιλε πρωτευουσιανε για κυνηγι θα παςκαλημερες
γιατι ρε κοροιδευης ο τζιμμαρας το καλυτερο παιδι απλος το γραφω και στα μυνηματα μου απο κατω ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙχρονια δεν το ξερεις τον πιανω πορτα για τον χειμωναμακαρι να πηγαινα εχω πρωινη δουλεια ρε φιλε και θα γυρισω παλι καραντινιασμενος....ερωτηση...εμαθα εισαι φιλος με το αντικοινωνικο προβοσκιδουχο...αληθευει;καλημερα φιλε πρωτευουσιανε για κυνηγι θα παςκαλημερες
μην τα γραφεις αυτα θα παρει ιδεες το sugar babyεχει ενημερωθει φανταζομαι απο σενα οτι τον ψαχνω και μετα την καραντινα θα τον gamiso μεσα στο περιπτερι;
οχι τιποτα αλλο η μασκα αγοραστηκε απο αυτονλιγο τριπουστας ειναιθα τιμωρηθει βαναυσα και θα περιμενει στωικα τη τιμωρια του απο τον Μασκοφορο
ετσιοχι τιποτα αλλο η μασκα αγοραστηκε απο αυτονλιγο τριπουστας ειναιθα τιμωρηθει βαναυσα και θα περιμενει στωικα τη τιμωρια του απο τον Μασκοφορο
να σου πω δεν τον πας μια βολτα στο τουνελ του καραμανλη κανουν εργασιες εκει ανοιγουν την τρυπα... μηπως να τον παμε εκει γιατι εσυ θα τον κακοποιησειςετσιοχι τιποτα αλλο η μασκα αγοραστηκε απο αυτονλιγο τριπουστας ειναιθα τιμωρηθει βαναυσα και θα περιμενει στωικα τη τιμωρια του απο τον Μασκοφορο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχανα σου πω δεν τον πας μια βολτα στο τουνελ του καραμανλη κανουν εργασιες εκει ανοιγουν την τρυπα... μηπως να τον παμε εκει γιατι εσυ θα τον κακοποιησειςετσιοχι τιποτα αλλο η μασκα αγοραστηκε απο αυτονλιγο τριπουστας ειναιθα τιμωρηθει βαναυσα και θα περιμενει στωικα τη τιμωρια του απο τον Μασκοφορο
συκα καρυδια και γλυκο κρασι στου τζιμακου το κωλι
συκα καρυδια και γλυκο κρασι στου τζιμακου το κωλι
μια χαρα..τι Ντιμ ρε γαμημενε αντικοινωνικε..γαμηδιαρη .... κακως που σου μιλαωπεριπτερι πας τζιμυ η αναστολη;
Κανονικα.