athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.012
- Πόντοι
- 12.756
Τζιμυ ελα ο λαος του σπαμ θρεντ σε περιμενει να σε καλωσορισει με ανοιχτες τις
εγω προσωπικα λιγο το κωλαρακι θα του πιασω ειναι καλος φιλος και αδελφος δεν θελω να τονΤζιμυ ελα ο λαος του σπαμ θρεντ σε περιμενει να σε καλωσορισει με ανοιχτες τις
εγω προσωπικα λιγο το κωλαρακι θα του πιασω ειναι καλος φιλος και αδελφος δεν θελω να τονΤζιμυ ελα ο λαος του σπαμ θρεντ σε περιμενει να σε καλωσορισει με ανοιχτες τις
μηπως να γυρισω καλυτερα ξανα την μανταλενα σε μνημη της αλικης θα κανεις τον δημητρηεγω προσωπικα λιγο το κωλαρακι θα του πιασω ειναι καλος φιλος και αδελφος δεν θελω να τονΤζιμυ ελα ο λαος του σπαμ θρεντ σε περιμενει να σε καλωσορισει με ανοιχτες τις
τα σεβη μου αρχοντα
Φίλοι μου ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΆΛΗ...Ο ΕΧΘΡΌΣ ΕΊΝΑΙ ΎΠΟΥΛΟΣ...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
... Φίλε μου καλέ πρόσεχε πολυ... Θα το περάσουμε .τα σεβη μου αρχοντα
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
σου αρεσει κουφαλιτσα εεεεγω προσωπικα λιγο το κωλαρακι θα του πιασω ειναι καλος φιλος και αδελφος δεν θελω να τονΤζιμυ ελα ο λαος του σπαμ θρεντ σε περιμενει να σε καλωσορισει με ανοιχτες τις
εγω εδω γλενταω στην στελλα τον σοχο - garis ολα καλα ειναι... Φίλε μου καλέ πρόσεχε πολυ... Θα το περάσουμε .τα σεβη μου αρχοντα
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...
τωρα ψοφα με τις κατσαριδες δεν θελω αχρηστε δαφνακιαρε αντικοινωνικο γαμηδι πες καλησπερα
Σπερα!!!
αυτο λες εσυ η οτι ποσταρει οτι θελει και γραφει αλλα ντ αλλον ωραΚαλα για το πεος
Πως τα βγαζει ετσι τα ποστ????
ρε αντικοινωνικο γαμηδι πες καλησπερα
τωρα ψοφα με τις κατσαριδες δεν θελω αχρηστε δαφνακιαρε αντικοινωνικο γαμηδι πες καλησπερα
Σπερα!!!
αυτο λες εσυ η οτι ποσταρει οτι θελει και γραφει αλλα ντ αλλον ωραΚαλα για το πεος
Πως τα βγαζει ετσι τα ποστ????