iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
Εγώ θέλω να με εμβολιάσει αυτή και μετά θα την.......... εμβολιάσω κι εγώ με τον τρόπο μου
μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 21.00 ΣΤΕΛΝΩ 6 ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑμεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ Α ΤΗΣ 21.00 ΣΤΕΛΝΩ 6 ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑμεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
γιατι αυτο που κανουν αυτη θα πιασειΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ Α ΤΗΣ 21.00 ΣΤΕΛΝΩ 6 ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑμεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
Γιατί νομίζω ότι δεν θα πιάσει;
γιατι αυτο που κανουν αυτη θα πιασειΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ Α ΤΗΣ 21.00 ΣΤΕΛΝΩ 6 ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑμεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
για εμενα θα τα πιασει ο τζιμμυςγιατι αυτο που κανουν αυτη θα πιασειΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ Α ΤΗΣ 21.00 ΣΤΕΛΝΩ 6 ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑμεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
Μη σου πω τι θα πιάσουμε όλοι μαζί
για εμενα θα τα πιασει ο τζιμμυςγιατι αυτο που κανουν αυτη θα πιασειΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ Α ΤΗΣ 21.00 ΣΤΕΛΝΩ 6 ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑμεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
Μη σου πω τι θα πιάσουμε όλοι μαζί
Σιγουρα μεχρι 7 Δεκεμβριου και βλεπουμε...μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
Διαβάζω για παράταση καραντίνας άλλες 2 εβδομάδες και βλέπουμε. Ο χειμώνας θα είναι μεγάλο πακέτο...
σιγουρα 28/3 που εχω γενεθλιαΣιγουρα μεχρι 7 Δεκεμβριου και βλεπουμε...μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
Διαβάζω για παράταση καραντίνας άλλες 2 εβδομάδες και βλέπουμε. Ο χειμώνας θα είναι μεγάλο πακέτο...
θα τρωμε πετρεςσιγουρα 28/3 που εχω γενεθλιαΣιγουρα μεχρι 7 Δεκεμβριου και βλεπουμε...μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
εμενα θα με ιοθετησει ο τζιμμυς οποτε εξασφαλισα τα κεμπαμ μουθα τρωμε πετρεςσιγουρα 28/3 που εχω γενεθλιαΣιγουρα μεχρι 7 Δεκεμβριου και βλεπουμε...μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
Μην θελει μετα εξυπηρετησειςεμενα θα με ιοθετησει ο τζιμμυς οποτε εξασφαλισα τα κεμπαμ μουθα τρωμε πετρεςσιγουρα 28/3 που εχω γενεθλιαΣιγουρα μεχρι 7 Δεκεμβριου και βλεπουμε...μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
τον εχεις παρει εσυ σχοινι κορδονιΜην θελει μετα εξυπηρετησειςεμενα θα με ιοθετησει ο τζιμμυς οποτε εξασφαλισα τα κεμπαμ μουθα τρωμε πετρεςσιγουρα 28/3 που εχω γενεθλιαΣιγουρα μεχρι 7 Δεκεμβριου και βλεπουμε...μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
ειναι αχορταγη η π[ροβοσκιδολαγναΜην θελει μετα εξυπηρετησειςεμενα θα με ιοθετησει ο τζιμμυς οποτε εξασφαλισα τα κεμπαμ μουθα τρωμε πετρεςσιγουρα 28/3 που εχω γενεθλιαΣιγουρα μεχρι 7 Δεκεμβριου και βλεπουμε...μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
τον εχεις παρει εσυ σχοινι κορδονι
ειναι αχορταγη η π[ροβοσκιδολαγναΜην θελει μετα εξυπηρετησειςεμενα θα με ιοθετησει ο τζιμμυς οποτε εξασφαλισα τα κεμπαμ μουθα τρωμε πετρεςσιγουρα 28/3 που εχω γενεθλιαΣιγουρα μεχρι 7 Δεκεμβριου και βλεπουμε...μεχρι Απριλιο θα μας παρει να εχουμε εμβολιαστει γαμωτο...
τον εχεις παρει εσυ σχοινι κορδονι
δεν ερχεται ξερει γιατι η πουτσα φαν ειναι με το μετρο πια οχι με κομματιαχαχαχαχαχαχαχαχχ τζιμακο ελα λιγο να σου πουμε κατι
ΤΩΡΑ εχει αρχισει τα διαφημιστηκα λογω ελειψης δουλειας... διαφιμιζη κωλοχαρτο ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατεο τσιμαρας μονο θα μας σωσει απο τον κοβιντ.