gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 337
- Πόντοι
- 316
Κατσε να δουμε πως θα κυλησει ο απριλης
Κατσε να δουμε πως θα κυλησει ο απριλης
μεχρι τις 27 Απριλη επισημα απαγορευση
shmera den εχω παιξει καθολου.Ταινιουλες μονο μεχρι τωραΘα,τα χεις τερματισει ολα,τα games μεχρι τοτες
shmera den εχω παιξει καθολου.Ταινιουλες μονο μεχρι τωρα
Δεν ειναι καλα το παιδι! Ξυπνημα νωρις,δεν επαιξε. Ενα γιατρο ρε παιδιαshmera den εχω παιξει καθολου.Ταινιουλες μονο μεχρι τωρα
Δεν ειναι καλα το παιδι! Ξυπνημα νωρις,δεν επαιξε. Ενα γιατρο ρε παιδια
χαχαχα εχω καιρο μπροστα μουΔεν ειναι καλα το παιδι! Ξυπνημα νωρις,δεν επαιξε. Ενα γιατρο ρε παιδια
bad boyw for life,bloodshot,tall grass,marley and meΕίδες τπτ καλό να προτείνεις?
bad boyw for life,bloodshot,tall grass,marley and me
δεν τα ειδα μονοκοπανια ρε...την τελευταια εβδομαδα..αλλα σε καραντινα ειμαι,μεσα στο σπιτι.Εκτος απο 1 ωρα γυμναστικη την ημερα,γαμησι,υπνο και φαι τι αλλο θα κανω;Ρε γιγαντα ολη μερα σε μια οθονη??
Ναι αλλα με γουτσου γουτσου με τη γυναικαΡε γιγαντα ολη μερα σε μια οθονη??
ευτυχως που εχω και την γυναικαΝαι αλλα με γουτσου γουτσου με τη γυναικα
δεν ειναι το ιδιο ;)
δεν τα ειδα μονοκοπανια ρε...την τελευταια εβδομαδα..αλλα σε καραντινα ειμαι,μεσα στο σπιτι.Εκτος απο 1 ωρα γυμναστικη την ημερα,γαμησι,υπνο και φαι τι αλλο θα κανω;
ευτυχως που εχω και την γυναικα
Εγω μονος κ ερημος
Κ χω κ τασσουλη να μου την μπαινει ανα τακτα,διαστηματα
ε αυτο σου νλεω.Ποτε παω για περπατημα, ποτε κανω γυμναστικη σπιτι,σπουπερ μαρκετ καποιες φορες δεν υπαρχει κατι αλλο.Εισαι τυχερος που δουλευεις ακομαΠανε για κανα περπατημα
Α καλα..κ εγω μονος κ ηρεμοςΕγω μονος κ ερημος
Κ χω κ τασσουλη να μου την μπαινει ανα τακτα,διαστηματα
Σε αυτο εχεις δικιο. Ειναι τυχερος που σπαει τη ρουτινα εστω κ με τη δουλειαε αυτο σου νλεω.Ποτε παω για περπατημα, ποτε κανω γυμναστικη σπιτι,σπουπερ μαρκετ καποιες φορες δεν υπαρχει κατι αλλο.Εισαι τυχερος που δουλευεις ακομα
ηρεμια με γυναικα δεν υπαρχει θα στα σπαει τα παπαρια καποιες φορεςΑ καλα..κ εγω μονος κ ηρεμος
ε ναι.Ξες ποσο θελω να επιστρεψω δουλεια;Σε αυτο εχεις δικιο. Ειναι τυχερος που σπαει τη ρουτινα εστω κ με τη δουλεια