jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Α καλα..κ εγω μονος κ ηρεμος![]()
![]()
Ε και αυτο!!!
Α καλα..κ εγω μονος κ ηρεμος![]()
![]()
Κ είμαστε ικανοί,όταν με το καλό γυρίσουμε δουλειά να αναπολούμε το ξύσιμο της καραντίνας :Sηρεμια με γυναικα δεν υπαρχει θα στα σπαει τα παπαρια καποιες φορεςε ναι.Ξες ποσο θελω να επιστρεψω δουλεια;
Κ είμαστε ικανοί,όταν με το καλό γυρίσουμε δουλειά να αναπολούμε το ξύσιμο της καραντίνας :S![]()
Ε καλαΚ είμαστε ικανοί,όταν με το καλό γυρίσουμε δουλειά να αναπολούμε το ξύσιμο της καραντίνας :S![]()
ολο αυτο εχει καταντησει μια σοβαρη πλακα τελικα :S καταστρεψαμε το περιβαλλον φιλε τι περιμενεις :- ετσι οπως παει η δουλεια ακομη και η δικια μας γενια τραβαει οτι τραβαει φαντασου μετα απο 30 χρονια που θα εχουμε ψοφησειΜας κανει κ ο καιρος πλακα
Χειμωνας!!!
ολο αυτο εχει καταντησει μια σοβαρη πλακα τελικα :S καταστρεψαμε το περιβαλλον φιλε τι περιμενεις :- ετσι οπως παει η δουλεια ακομη και η δικια μας γενια τραβαει οτι τραβαει φαντασου μετα απο 30 χρονια που θα εχουμε ψοφησει
θα τα κονομησεις κουφαλα αγορασε αρνακι να μας ταισεις και εμας τους φτωχους ελ επαγγελματιεςΓαμα τα
Μαλλον αρωστησε το αφεντικο κ βλεπω να δουλευω σερι μεχρι το πασχα κ βαλε!!!
θα τα κονομησεις κουφαλα αγορασε αρνακι να μας ταισεις και εμας τους φτωχους ελ επαγγελματιες
προσεχε μην στα κλεψει κανειςΧα χα
Τελη απριλη θα τρωγω με χρυσα κουταλια![]()
προσεχε μην στα κλεψει κανεις![]()
![]()
stiς poytaneςΓια να δουμε
Κ λεφτα να βγαλω που να τα φαγω!!!
Πω σερι μεχρι 20 απριλη![]()
stiς poytaneς![]()
η ψηλη ρε σε περιμενει σπονσορα
![]()
![]()
και εγω βλεπω οτι πρεπει να φορεσεις γυαλια και πιστεψε με οχι ηλιου γιατι για να γαμησεις μονο αν κανεις λειζερ στα ματιαΜπα βλεπω κονδη η ""γυναικα"" μου![]()
και εγω βλεπω οτι πρεπει να φορεσεις γυαλια και πιστεψε με οχι ηλιου γιατι για να γαμησεις μονο αν κανεις λειζερ στα ματια
παλι δεν καταλαβες ...λεω ακομη για να γαμησεις εχεις πολυ δρομο μηνες οποτε μονο με γυαλια και κυαλια θα βλεπεις μουνι
παλι δεν καταλαβες ...λεω ακομη για να γαμησεις εχεις πολυ δρομο μηνες οποτε μονο με γυαλια και κυαλια θα βλεπεις μουνι
ρε εσυ δεν ενημερωνεσαι τι γινεται ...αλλαζουν οι μλκ διευθυνση κατοικιας στο ε9 για να πανε στο χωριο.... κατι αλλο σημαντικο οι παραδρομοι των εθνικων δρομων εχουν κλεισει απο προχθες το βραδυΑρχισες παλι τις γκαντεμιες??? :S