jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
και εγω φιλε κινουμαι αλλα πιστεψε με δεν ειναι οτι καλυτερο αλλαξαμε συνηθειες ρυθμους ζωης καθημερινοτητα
Σωστο κ αυτο
και εγω φιλε κινουμαι αλλα πιστεψε με δεν ειναι οτι καλυτερο αλλαξαμε συνηθειες ρυθμους ζωης καθημερινοτητα
Εννοειται αυτο! Ουτε λεω ειναι ευκολο αλλα εξαρταται και απο τι τυπος εισαι..αν ειναι καποιος λιγο μοναχικος κ ζαμαν φου θα δυσκολευτει λιγοτερο απο τον αλλο,τον πιο κοινωνικο που εχει μαθει διαφορετικακαι εγω φιλε κινουμαι αλλα πιστεψε με δεν ειναι οτι καλυτερο αλλαξαμε συνηθειες ρυθμους ζωης καθημερινοτητα
και δεν λεει κατι φιλε τα παιχνιδια του μυαλου ειναι απροβλεπταΕννοειται αυτο! Ουτε λεω ειναι ευκολο αλλα εξαρταται και απο τι τυπος εισαι..αν ειναι καποιος λιγο μοναχικος κ ζαμαν φου θα δυσκολευτει λιγοτερο απο τον αλλο,τον πιο κοινωνικο που εχει μαθει διαφορετικα
Ενιοτε κ επικινδυνακαι δεν λεει κατι φιλε τα παιχνιδια του μυαλου ειναι απροβλεπτα
ετσι απο το να πηδηξεις απο την λογικη στην τρελα ειναι μια στιγμη ;) πιο πολυ ωρα απλος θελεις να πηδηξεςις τον βικοΕνιοτε κ επικινδυνα
ετσι απο το να πηδηξεις απο την λογικη στην τρελα ειναι μια στιγμη ;) πιο πολυ ωρα απλος θελεις να πηδηξεςις τον βικο
στο ειπα σημερα θα σε λιωσοΚαλαα >
ετσι απο το να πηδηξεις απο την λογικη στην τρελα ειναι μια στιγμη ;) πιο πολυ ωρα απλος θελεις να πηδηξεςις τον βικο
γιου νοου μπουλκουμε
γιατι θυμωσες χρυσουλι μου ωραιο τραγουδι τι του βρηκες του μλκ
Ασε..του λειπει κραξιμο απο Baroγιατι θυμωσες χρυσουλι μου ωραιο τραγουδι τι του βρηκες του μλκ
σημερα ειμαι εγω βαρδιαΑσε..του λειπει κραξιμο απο Baro
Nαι αλλα δεν ειναι το ιδιο..το αυθεντικοσημερα ειμαι εγω βαρδια
αυτο εχεις δικιο αλλο το μαιμου αλλο το originalNαι αλλα δεν ειναι το ιδιο..το αυθεντικο
OI αλλοι ετοιμαζονται για μεσημεριανη siestaρεμαλια ξυπνησατε;