gantzos(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 337
- Πόντοι
- 316
Γκουντμορνινγκ λαε του μελιου
ρε καλως τον ξαδελφο του πρωτευουσιανου με τις μεγαλες ωρες και εσυΓκουντμορνινγκ λαε του μελιου
Γκουντμορνινγκ λαε του μελιου
ρε καλως τον ξαδελφο του πρωτευουσιανου με τις μεγαλες ωρες και εσυ
Εχω ψωμια να φαω ακομα για να γινω αθηναιοςρε καλως τον ξαδελφο του πρωτευουσιανου με τις μεγαλες ωρες και εσυ
τι να κανει ρε φιλε ολη την ημερα σπιτι ...ειπαμε οι πιο πολλοι θα καταληξουμε με ψυχοφαρμακαΚαλα ο αλλος θα τυφλωθει μπροστα στην κονσολα
μπαγκετα που ειναι γαλλικη ;) για να γινεις ΠΑΡΙΖΙΑΝΟΣ εσυΕχω ψωμια να φαω ακομα για να γινω αθηναιος
Κ αυτοι που ηταν απο πριν με ψυχοφαρμακα? :Sτι να κανει ρε φιλε ολη την ημερα σπιτι ...ειπαμε οι πιο πολλοι θα καταληξουμε με ψυχοφαρμακα
τι να κανει ρε φιλε ολη την ημερα σπιτι ...ειπαμε οι πιο πολλοι θα καταληξουμε με ψυχοφαρμακα
αιωνια τους η μνημη καλα κολυβα :SΚ αυτοι που ηταν απο πριν με ψυχοφαρμακα? :S
Μας το ξαναλες αυτο τον αλλο μηνα?Εγω οχι
Καλα κραταω
σε κανα μηνα να μου τα πεις αυτα που θα εισαι μεσα στα νευραΕγω οχι
Καλα κραταω
με προλαβεςΜας το ξαναλες αυτο τον αλλο μηνα?
σε κανα μηνα να μου τα πεις αυτα που θα εισαι μεσα στα νευρα
Κ αυτοι που ηταν απο πριν με ψυχοφαρμακα? :S
σε κανα μηνα να μου τα πεις αυτα που θα εισαι μεσα στα νευρα
καλααααααΜπα χαλαρα!!!
Βεβαια αυτος αλλαζει κ λιγο παραστασεις εστω πηγαινοντας για δουλεια..του ειναι μια ιδεα πιο ευκολοκαλαααααα
Βεβαια αυτος αλλαζει κ λιγο παραστασεις εστω πηγαινοντας για δουλεια..του ειναι μια ιδεα πιο ευκολο
και εγω φιλε κινουμαι αλλα πιστεψε με δεν ειναι οτι καλυτερο αλλαξαμε συνηθειες ρυθμους ζωης καθημερινοτηταΒεβαια αυτος αλλαζει κ λιγο παραστασεις εστω πηγαινοντας για δουλεια..του ειναι μια ιδεα πιο ευκολο