Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
μπα,το κάθε κομμάτι είναι κατα κάποιον τρόπο αυτόνομο ενας που έχει δουλέψει μόνο μέση τάση δεν μπορεί ουτε εναν αλε ρετουρ όπως λέει ο τρουμπάκης να αλλάξει.
Πάμε σε κάτι πιο έυκολο είσδαι μηχανικός του γραφείου οπότε θεωρητικά έχεις γνώσεις,πρακτικά όμως δεν μπορείς να τα καταφέρεις.Θέλει χρόνια εργασίας να περάσεις απο το θεωρητικό στο πρακτικό ναι μεν πιο έυκολα αλλά θέλει χρόνο.
σιγα την πυρηνικη φυσικη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.011
Πόντοι
5.506
μπράβο ρε θείο...
πάμε για δοκιμαστικά.

τώρα που το θυμήθηκα, πρέπει να αλλάξω κάτι πρίζες σπίτι :S :S :S :headbang: :headbang:
θειο μονο στο σιδερο στα πουκαμισα τα εχω βρει σκουρα και στο διπλωμα στα μπλουζακια...
κατα τα αλλα ειμαι αυτονομος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
αν ξέρεις να διαβάσεις σχέδιο και έχεις σχεδιάσει κιόλας, αλλά να ξέρεις όμως..., τότε φτιάχνεις και το αλερετουρ.
ακόμη και για μένα, δεν θα είναι εύκολο άμεσα, δεν θα το κάνω με κλειστά μάτια και θα πρέπει να σκεφτώ.
θα το κάνω όμως.
και σιγά τώρα... για αλερετουρ μιλαμε... :effemine: :grin:
το αλε ρετουρ είναι ενα απλό παράδειγμα και ο τρουμπάκης μπορεί να τον αλλάξει οχι ομως να τον τοποθετήσει εξ αρχής.εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι υπάρχουν τομεις πχ στο bms εχεις δει κανένα ταχνικό να ξεκινάει απο την καλωδίωση-σύνδεση-προγραμματισμό.Κανένας εμείς σαν ηλεκτρολόγοι φτάνοπυμε μέχρι την σύνδεση και ερχεται άλλος και προγραμματίζει όπως και στο plc και στα bus ακόμα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
το αλε ρετους είναι ενα απλό παράδειγμα και ο τρουμπάκης μπορεί να τον αλλάξει οχι ομως να τον τοποθετήσει εξ αρχής.εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι υπάρχουν τομεις πχ στο bms εχεις δει κανένα ταχνικό να ξεκινάει απο την καλωδίωση-σύνδεση-προγραμματισμό.Κανένας εμείς σαν ηλεκτρολόγοι φτάνοπυμε μέχρι την σύνδεση και ερχεται άλλος και προγραμματίζει όπως και στο plc και στα bus ακόμα.

Δεν καταλαβα γρι αλλα :heavymetalbig:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.980
Πόντοι
2.606
θειο μονο στο σιδερο στα πουκαμισα τα εχω βρει σκουρα και στο διπλωμα στα μπλουζακια...
κατα τα αλλα ειμαι αυτονομος

θείο γιατί σιδερώνεις? :S :S :S
αφού σιδερώνουν στο σώμα τα ρούχα!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.980
Πόντοι
2.606
το αλε ρετουρ είναι ενα απλό παράδειγμα και ο τρουμπάκης μπορεί να τον αλλάξει οχι ομως να τον τοποθετήσει εξ αρχής.εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι υπάρχουν τομεις πχ στο bms εχεις δει κανένα ταχνικό να ξεκινάει απο την καλωδίωση-σύνδεση-προγραμματισμό.Κανένας εμείς σαν ηλεκτρολόγοι φτάνοπυμε μέχρι την σύνδεση και ερχεται άλλος και προγραμματίζει όπως και στο plc και στα bus ακόμα.

μπορείς όμως να είσαι πρώτα σε μια εταιρεία που κάνει σχέδια-καλωδιώσεις κλπ... και μετά να πας (έτοιμος πια)
σε μια άλλη και αφού ξέρεις τα πρώτα να ασχοληθείς με plc-scada-δίκτυα κλπ κλπ... ;)
είτε με bms, είτε με βιομηχανία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom