jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τωρα υπάρχει εξήγηση.
Χα χα το περιμενα οτι θα το λεγες αυτο :S ;)
τωρα υπάρχει εξήγηση.
θες να σου απαντήσω τώρα.
πές μου τα βήματα τοποθέτησης ακροκιβωτίου της ρεικαπ η της 3μ οτι θές διάλεξε.για προσπάθησε...
για προσπάθησε...
πόσους υποσταθμούς υψηλής τάσης έχεις κάνει μέχρι τώρα αφεντικό?
πές μου τα βήματα τοποθέτησης ακροκιβωτίου της ρεικαπ η της 3μ οτι θές διάλεξε.
σε 2 λεπτα όμως μην περάσει μια ώρα.
η γνώσεις μου σταματάνε στην χαμηλή αλλά απο μέση εχω κάποιες εμπειρίες.για προσπάθησε...
πόσους υποσταθμούς υψηλής τάσης έχεις κάνει μέχρι τώρα αφεντικό?
η γνώσεις μου σταματάνε στην χαμηλή αλλά απο μέση εχω κάποιες εμπειρίες.
οτι και να συμπληρώσεις αφου ακροκιβωτιο δεν έχεις βάλει ποτέ,μην σου πω δεν έχεις δει κάν πως τοποθετήται.ξαναδιάβασε λίγο, το συμπλήρωσα...
η γνώσεις μου σταματάνε στην χαμηλή αλλά απο μέση εχω κάποιες εμπειρίες.
ο κλάδος της ηλεκτρολογίας είναι τεράστιος,οποιος γνωρίζει απο μέση δεν είναι απαραίτητο να ξέρει και απο χαμηλή και το αντίθετο.Με απογοητευσες τωρα :-
θελει και 80 ευρω ο μπαρουλης για θυροτηλεφωνο...ε ρε κλωτσιες και πουτσα που θελειI rest my case :smoking:
οτι και να συμπληρώσεις αφου ακροκιβωτιο δεν έχεις βάλει ποτέ,μην σου πω δεν έχεις δει κάν πως τοποθετήται.
θελει και 80 ευρω ο μπαρουλης για θυροτηλεφωνο...ε ρε κλωτσιες και πουτσα που θελει
κατσε να μου μεταφράση το τσίμυ.I rest my case :smoking:
χαχαχα οντωςθυμαμαι πιτσιρικαδες που παιρναμε 9βολτες μπαταριες και βαζαμε γλωσα να μας χτυπησει το ρευμα
θυμαμαι πιτσιρικαδες που παιρναμε 9βολτες μπαταριες και βαζαμε γλωσα να μας χτυπησει το ρευμα
καλός μαλάκας ήσουν μικρός.θυμαμαι πιτσιρικαδες που παιρναμε 9βολτες μπαταριες και βαζαμε γλωσα να μας χτυπησει το ρευμα
καλά απο σένα το περίμενα μέχρι και μπαταρία αυτοκινήτου να βάζεις τους πόλους στα βυζιά σου.χαχαχα οντως
ο κλάδος της ηλεκτρολογίας είναι τεράστιος,οποιος γνωρίζει απο μέση δεν είναι απαραίτητο να ξέρει και απο χαμηλή και το αντίθετο.