Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
μπορείς όμως να είσαι πρώτα σε μια εταιρεία που κάνει σχέδια-καλωδιώσεις κλπ... και μετά να πας (έτοιμος πια)
σε μια άλλη και αφού ξέρεις τα πρώτα να ασχοληθείς με plc-scada-δίκτυα κλπ κλπ... ;)
είτε με bms, είτε με βιομηχανία...
το ίδιο λέμε θα πρέπει να φας δέκα χρόνια της ζωής σου σε κάθε κλάδο και να πέσεις σε συγκυρίες να εργαστείς σε όλο το φάσμα και μετα να μεταπηδάς για να παίρνεις γνώσεις ε στο τέλος θα βγείς σε συνταξη χωρίς νόημα.  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
τι?
αυτο δεν θα γινοταν αν εκανα μαλακια?
επιστροφή ονομάζουμε την καλωδίωση απο τον διακόπτη προς το φωτιστικο,εφόσον στον διακόπτη δεν μεσολαβεί ούτε ουδέτερος ούτε γείωση για ποιο λόγο να πέσει η ασφάλεια.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
επιστροφή ονομάζουμε την καλωδίωση απο τον διακόπτη προς το φωτιστικο,εφόσον στον διακόπτη δεν μεσολαβεί ούτε ουδέτερος ούτε γείωση για ποιο λόγο να πέσει η ασφάλεια.

:headbaning2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
στα παπαρια μ ας :grin: :zfuck:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.953
Πόντοι
2.606
το ίδιο λέμε θα πρέπει να φας δέκα χρόνια της ζωής σου σε κάθε κλάδο και να πέσεις σε συγκυρίες να εργαστείς σε όλο το φάσμα και μετα να μεταπηδάς για να παίρνεις γνώσεις ε στο τέλος θα βγείς σε συνταξη χωρίς νόημα.  :grin:

σύμφωνοι, αν και δεν χρειάζονται 10 χρόνια.
2-3 χρόνια σε κάθε κομμάτι, σε 5-7 χρόνια θεώρησε πλέον έμπειρος.
αρκεί να έχεις διαφορετικές παραστάσεις.
γενικά θέλει να γουστάρεις αυτό που κάνεις και να κυνηγάς και την προσωπική εξέλιξη.
τουλάχιστον εγώ βαριέμαι συνεχώς τα ίδια, δε μπορώ να είμαι ρομποτάκι, ξέρω άλλους που αρκούνται στα ίδια.
οκ, απλά εμένα δεν μου αρέσει αυτή η λογική.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
θες να σου πώ μια ιστορία με κάτι τρουμπάκηδες που νομίζουν οτι μπορουν να τα κάνουν όλα.  :grin:

Σε κουδουνια πολυκατοικιας μπορει να μπει θυρωτελεφωνο με καμερα?τωρα εχει απλα κουδουνια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
ναι ρε...οκ το καταλαβα
αφου και φως δεν ειχα και ασφαλειες δεν πεσανε...
ειχα λαθος διακοπτη που αλλαζα...
φιλε βαρο...
μετα απο χρονια καταλαβαινεις οτι μπορεις να κανεις δουλειες χωρις να της ξερεις και φτανει η μονο να σκεφτεσε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
σύμφωνοι, αν και δεν χρειάζονται 10 χρόνια.
2-3 χρόνια σε κάθε κομμάτι, σε 5-7 χρόνια θεώρησε πλέον έμπειρος.
αρκεί να έχεις διαφορετικές παραστάσεις.
γενικά θέλει να γουστάρεις αυτό που κάνεις και να κυνηγάς και την προσωπική εξέλιξη.
τουλάχιστον εγώ βαριέμαι συνεχώς τα ίδια, δε μπορώ να είμαι ρομποτάκι, ξέρω άλλους που αρκούνται στα ίδια.
οκ, απλά εμένα δεν μου αρέσει αυτή η λογική.
2-3 χρόνια αρκουν αφου περάσεις μια δεκαετία στη χαμηλή και μπορείς να καταλαβαίνεις ευκολα όμως επεισή έχει κρυφα σημεία με λεπτομέρειες ο κλάδος ευκολα κάνεις την πατάτα.ακόμα και στην χαμηλή οπως γνωρίζεις πρεέπι να κρατας κάποιες αποστασεις στον χαλκό αναλογα με τα αμπέραλλιώς υπάρχει κίνδυνος τόξου τράβα ρώτα πόσοι το γνωρίζουν και της ακρινή απόσταση που πρέπει να κρατας αναλόγος με τα αμπέρ.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.998
Πόντοι
5.506
Σε κουδουνια πολυκατοικιας μπορει να μπει θυρωτελεφωνο με καμερα?τωρα εχει απλα κουδουνια
τζιμι θα σου βαλω εγω τζαμπα...4κ,3d, και με ακτινες χ να βλεπεις της γκομενες γυμνες...
γαμα τον βαρο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
θες να σου πω και εγω μια?οτι λες μαλακιες
δεν ειπα αυτο.
δεν το ειπα υποτιμητικά μην με αποπαίρνεις  :'( σαφως και συμφωνω οτι να αλλάξει πρίζες και διακόπτες θα το κάνεις μόνος σου εφόσον δεν βαριέσαι αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέχεις,εγω οταν ημουν πιτσιρικάς κοντεψα να βάλω φωτιά στο αυτοκίνητο μου επειδή νόμιζα οτι το αυτοκίνητο και το σπίτι είναι το ίδιο ε δεν είναι ακόμα και η αλλαγη αδφάλειας παίζει ρόλο.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.953
Πόντοι
2.606
2-3 χρόνια αρκουν αφου περάσεις μια δεκαετία στη χαμηλή και μπορείς να καταλαβαίνεις ευκολα όμως επεισή έχει κρυφα σημεία με λεπτομέρειες ο κλάδος ευκολα κάνεις την πατάτα.ακόμα και στην χαμηλή οπως γνωρίζεις πρεέπι να κρατας κάποιες αποστασεις στον χαλκό αναλογα με τα αμπέραλλιώς υπάρχει κίνδυνος τόξου τράβα ρώτα πόσοι το γνωρίζουν και της ακρινή απόσταση που πρέπει να κρατας αναλόγος με τα αμπέρ.

άσε έχω χάσει δίκτυα επικοινωνίας από κάτι τριχούλες ... και να μην τις βλέπω... :grin:
και να τρέχω πάνω κάτω να ψάχνω...
όσο για τα τόξα, εγώ ξέρω 20εκ/kV. για αμπερ... :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom