raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.117
- Πόντοι
- 5.006
Ο καλος...η φονικη μηχανη που σκορπουσε τον θανατο...ποιος απ'τους 2;
Ο καλος...η φονικη μηχανη που σκορπουσε τον θανατο...ποιος απ'τους 2;
Η Ντορα και ο Ανεστης ηταν κλωνοι μου. Στην αρχη συνεργαστηκα με το Μποκολο για το χαρακτηρα της Ντορας και μετα συνεχισα μονος μου.Σε ποιό ακριβώς επεισόδιο του "Πολέμου των Κλώνων" είμαστε;
Γιατι το ποσταρεις διπλο? Να σου πουν οτι εχεις χιουμορ σε ενα μπουρδελο σαιτ?παίζει να ψάχνει και 2 ώρες στο ίντερνετ για να βρει γατούλες και προβατάκια
γιατί όμως?
για να του πουν μπράβο έχεις χιούμορ σε ένα μπουρδελοσάιτ?
εσένα ας πούμε δεν σε ξέρω κανΗσυχασα...κανε δουλεια σου
ποιος απ'τους 2;Ο σλαβυ ποτε θα επιστρεψει? :'(
φώναξε Αλέκοπάω να προσευχηθώ στον Θεό μας
τον Θεό των Χριστιανών
Πολυ καλα κανεις...αυτα που γραφω δεν σε αφορουν...εσένα ας πούμε δεν σε ξέρω καν
Ξέρω το νικ σαν όνομα, αλλά δεν έχω ιδέα τι γράφεις, τι είσαι τι στυλ έχεις...μόνο ότι γράφεις στους παππούληδες
Δεν θυμάμαι ούτε ένα ποστ σου
λέω εγώ ότι ξέρω κλώνους;
Ούτε τους κανονικούς δεν ξέρω
Εγώ μια ώρα την βδομάδα μπαίνω και αν
Η Ντορα και ο Ανεστης ηταν κλωνοι μου. Στην αρχη συνεργαστηκα με το Μποκολο για το χαρακτηρα της Ντορας και μετα συνεχισα μονος μου.
Η Ντορα και ο Ανεστης ηταν κλωνοι μου. Στην αρχη συνεργαστηκα με το Μποκολο για το χαρακτηρα της Ντορας και μετα συνεχισα μονος μου.
καταρχάς δεν κατάλαβες το ύφοςμια ορα τι βδομαδα κε αν;
κατι δεν παι καλα με το βιολογικο σου ρολοι
σιμερα μονο μιλαμε μαζι απο τισ οκτομισι και τορα ινε δεκα κε μισι.
γνώμη για ευτυχη μπλετσα
γνώμη για ευτυχη μπλετσαΠοτε θα ψοφησεις?
εφυγε ο τεντυ;χορτάριασε το νήμα του πίκερ.
έχει δυο μέρες να γράψει νικ.
Ποιος ειναι ο παναγιωτης ρε φιλε?γιατί ρε φίλε
Γνώμη για Παναγιώτη μίλα
Ειλωτας κανονικος οχι αστεια. Pajeet.λέω εγώ ότι ξέρω κλώνους;
Ούτε τους κανονικούς δεν ξέρω
Εγώ μια ώρα την βδομάδα μπαίνω και αν
να το συζητήσουμε ρε παιδί μου...
να τα βάλουμε κάτω να δούμε πως γίνεται να γράφω με 5 κλώνους
αφού με αφήνει ο Αντισθένης να έχω κλώνους και προφανώς δεν έχω δουλειά και ζωή για να γράφω με 5 κλώνους, ας δούμε άλλες λεπτομέρειες...πχ τι ώρες γράφουν αυτοί οι κλώνοι/ οπότε πόσες ώρες το 24ωρο μπορώ να ποστάρω...δεν γράφουν ποτέ μαζί, οπότε πόσα μηνύματα μπορώ να γράφω ταυτόχρονα...όλα αυτά
βασικά έχω περιέργεια πόσο αυτιστικός και εμμονικός μπορεί να ναι ένας εγκέφαλος να επιμένει σε κάτι, ενώ μπορεί τόσο εύκολα να διαπιστώσει ότι δεν είναι εφικτό...
λέμε ξέρω γω ο ντόπας κλώνος του μπαρδαμού...το ότι κοιτώντας τα μηνύματα των 2 θα βρούμε μέρες όπου οι 2 τους αθροιστικά πόσταραν επί 24 ώρες νον στοπ δε μας πτοεί, τόσο μαλάκες είμαστε!! εκεί έχει κολλήσει η βελόνα, εκεί συνεχίζουμε!!
Εγω ειμαι κυριλε, δεν ασχολουμαι με πρεζακια και τατουατζηδες...και μισω ρα κοπροσκυλα και τις γατες...αυτός με τα τατου στη μούρη και τα σκυλιά
αυτός με τα τατου στη μούρη και τα σκυλιάΠοιος ειναι ο παναγιωτης ρε φιλε?
Ζηλευεις που ο βαρδασ προχωρησε και κανει κατι στη ζωη του (εστω και αν οταν χεζει τα ποδια του ακουμπανε στο κρεβατι)...Ειλωτας κανονικος οχι αστεια. Pajeet.
Ευκολακι. Εχω διαλογους ημερων στο word. Σε 5 λεπτα τους εχω ποσταρει.