Επισκέπτης
ε να! Είδα και λίγο μπουτάκι!Κακακακακα
Ενας χοντρος ειναι. Μη δινεις σημασια. Πες πως μιλας με τον Μπιλια.
ε να! Είδα και λίγο μπουτάκι!Κακακακακα
Ενας χοντρος ειναι. Μη δινεις σημασια. Πες πως μιλας με τον Μπιλια.
Κακακακακακακακα!Κατι προσπαθεις να πεις τυπε αλλα για να σε βοηθησω λιγακι το οτι δεν γραφεις συχνα δεν σημαινει οτι δεν περνας το χρονο σου εδω μεσα παιρνοντας ματι τι γραφουν ολοι οι υπολοιποι....απλα δειχνει οτι ειτε δεν εχεις τιποτα να πεις ειτε εισαι ακοινωνητος και δεν εχεις καποιον ανθρωπο να πεις μια κουβεντα.
Σε 1 μηνα παντρευομαι
(Ειστε ολοι καλεσμενοι)
ε να! Είδα και λίγο μπουτάκι!
παντρεψου να γαμησουμε τυπεΣε 1 μηνα παντρευομαι
(Ειστε ολοι καλεσμενοι)
είσαι 50 60 χρονών άνθρωπος...τι ακριβως παριστάνεις με την ανορθογραφία;προλαβεσ να τον πεξισ, ι εμινεσ με το πολι στο χερι;
εγώ άνεργος στο παιδικό μου υπνοδωμάτιο είμαι ακόμα γι αυτό έχω χρόνο να μαι όλη μέρα μπουΚακακακακακακακα! :turkeydance:
Οχι απλα διαβαζει ολη μερα μπου αλλα εβαλε και υπογραφη διαμαρτυριας που δε μπορει πια να διαβαζει τρεις φορες την ημερα τις ενημερωσεις του ντιγκ για τα "τουρλοκωλικα πιπινοτσαχπινοπορνιδια" και "μπορδοροδοκοκκινα τατιανοκωλαριδια" και να την παιζει στο πισι του πανω στο κρεβατι του διπλα απ το νεροχυτη.
είσαι 50 60 χρονών άνθρωπος...τι ακριβως παριστάνεις με την ανορθογραφία;
έλα ντε76 ιμε.
εσι τι παριστανισ με τισ σινεχισ ιποδιξισ σε ολοσ
εγώ άνεργος στο παιδικό μου υπνοδωμάτιο είμαι ακόμα γι αυτό έχω χρόνο να μαι όλη μέρα μπου
έλα ντε
Εγώ τους εντουροιακωβους περίμενα και μου ρθατε εσείς οι βαρετοί
ο pajeet γίνεται πικερ αύριο αν γουστάρει ψυχάκιαΚαλυτερα Πικερ στη μητερα πατριδα να της φιλας τα χωματα παρα Pajeet στη βορεια ευρωπη.
Τα εχουμε ξαναπει αυτα και πονεσαν πολυ.![]()
Καλυτερα Πικερ στη μητερα πατριδα να της φιλας τα χωματα παρα Pajeet στη βορεια ευρωπη.
Τα εχουμε ξαναπει αυτα και πονεσαν πολυ.![]()
καιροσκοπο δε με είχες πει κάποτε;λες ο Μπαρδάμου να με μαχαιρώσει πισώπλατα τώρα που ο πόλεμος τέλειωσε και λιώσαμε μαζί τα ποντίκια?
όταν γύρισες αποτυχημένος ήταν που έκανες τον πάνα και ευχόσουν θανάτους;Χαχαχα! Σε προκαλω να γινεις ευτυχισμενος οσο ειναι ο Πικερ!
Θελει κοτσια η ευτυχια μικρε!
Γιατι με φοβασαι; Απαντησε αυτο στον εαυτο σου και πολλα θα ξεκαθαρισουν.όταν γύρισες αποτυχημένος ήταν που έκανες τον πάνα και ευχόσουν θανάτους;