Επισκέπτης
Όταν θα φτιάξει τζατζίκι με το μεταχειρισμένο αγγούρι, ενημερώστε με. :S :S :S
Το εφαγε....δεν παιζει τζατζικι.
Όταν θα φτιάξει τζατζίκι με το μεταχειρισμένο αγγούρι, ενημερώστε με. :S :S :S
έκανε και μιαμ μιαμ μιαμΤο εφαγε....δεν παιζει τζατζικι.
έλα ρε μπάρμπα κάνεις και τον δύσκολο
πετάς την μαλακία σου
υποστήριξε τη αλλιώς μην την λες καν
να το συζητήσουμε ρε παιδί μου...θα ινε ματεοσ κοποσ, αφο οτι κε να γραπσο, θα το αρνιθισ.
να το συζητήσουμε ρε παιδί μου...
να τα βάλουμε κάτω να δούμε πως γίνεται να γράφω με 5 κλώνους
αφού με αφήνει ο Αντισθένης να έχω κλώνους και προφανώς δεν έχω δουλειά και ζωή για να γράφω με 5 κλώνους, ας δούμε άλλες λεπτομέρειες...πχ τι ώρες γράφουν αυτοί οι κλώνοι/ οπότε πόσες ώρες το 24ωρο μπορώ να ποστάρω...δεν γράφουν ποτέ μαζί, οπότε πόσα μηνύματα μπορώ να γράφω ταυτόχρονα...όλα αυτά
βασικά έχω περιέργεια πόσο αυτιστικός και εμμονικός μπορεί να ναι ένας εγκέφαλος να επιμένει σε κάτι, ενώ μπορεί τόσο εύκολα να διαπιστώσει ότι δεν είναι εφικτό...
λέμε ξέρω γω ο ντόπας κλώνος του μπαρδαμού...το ότι κοιτώντας τα μηνύματα των 2 θα βρούμε μέρες όπου οι 2 τους αθροιστικά πόσταραν επί 24 ώρες νον στοπ δε μας πτοεί, γιατί τόσο μαλάκες είμαστε!!
πόσα κιλά είσαιεχεις γρηγορο μεταβολισμο?
αφού με αφήνει ο Αντισθένης να έχω κλώνους και προφανώς δεν έχω δουλειά και ζωή για να γράφω με 5 κλώνους, ας δούμε άλλες λεπτομέρειες...πχ τι ώρες γράφουν αυτοί οι κλώνοι/ οπότε πόσες ώρες το 24ωρο μπορώ να ποστάρω...δεν γράφουν ποτέ μαζί, οπότε πόσα μηνύματα μπορώ να γράφω ταυτόχρονα...όλα αυτά
βασικά έχω περιέργεια πόσο αυτιστικός και εμμονικός μπορεί να ναι ένας εγκέφαλος να επιμένει σε κάτι, ενώ μπορεί τόσο εύκολα να διαπιστώσει ότι δεν είναι εφικτό...
λέμε ξέρω γω ο ντόπας κλώνος του μπαρδαμού...το ότι κοιτώντας τα μηνύματα των 2 θα βρούμε μέρες όπου οι 2 τους αθροιστικά πόσταραν επί 24 ώρες νον στοπ δε μας πτοεί, τόσο μαλάκες είμαστε!! εκεί έχει κολλήσει η βελόνα, εκεί συνεχίζουμε!!
γιατί το σβησες ρε βλαμμένε![]()
![]()
![]()
![]()
λέμε ξέρω γω ο ντόπας κλώνος του μπαρδαμού...το ότι κοιτώντας τα μηνύματα των 2 θα βρούμε μέρες όπου οι 2 τους αθροιστικά πόσταραν επί 24 ώρες νον στοπ δε μας πτοεί, τόσο μαλάκες είμαστε!! εκεί έχει κολλήσει η βελόνα, εκεί συνεχίζουμε!!
ζεσταίνω Τζίμυ τζιμ και Αλέκο να σου ανοίξουμε δεύτερη κωλοτρυπίδα απόψε
έχεις χαζέψει μπάρμπαεν προτισ, ο αντισθενισ δεν ασχολιτε με κλονοσ πο δεν προξενον ζιμια στισ δολιεσ το.
εν δεφτερισ, με τρισ μπραοζερ μπορισ να γραφισ με τρισ κλονοσ ταφτοχρονα (οποσ πορνοπαποσ)
επισισ δεν ινε αναγκι να γραφον ολι ι κλονι μαζι. μπορον να γραφον ανα ζεβγαρακια, και ανα τριαδεσ.
έχεις χαζέψει μπάρμπα
και ξέρεις και κόσμο από δω μέσα...δεν δικαιολογείται να λες τέτοιες μαλακίες
υ.γ. ούτε διάβασες τι έγραψα
έχεις χαζέψει μπάρμπα
και ξέρεις και κόσμο από δω μέσα...δεν δικαιολογείται να λες τέτοιες μαλακίες
υ.γ. ούτε διάβασες τι έγραψα
θα ινε ματεοσ κοποσ, αφο οτι κε να γραπσο, θα το αρνιθισ.
εγραφε και ερωτικες ιστοριες για την ξαδερφη του και τετοιασοβαρα τυπε; :S :S :S
εσυ πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος,πως καταντησες να εισαι δροσερος μπουχεσας και να να καθεσαι ολη τη μερα να κανεις κλωνους σε ενα μπουρδελοσαη και να μην σε θελει κανενας;![]()
![]()
![]()