Επισκέπτης
Ξερεις καρατε τυπε:S :S :S
![]()
Τυπε εχεις κανει 3-4 παραθεσεις σε αυτα που εχω γραψει και δεν σου απαντω. Γιατι τρωγεσε ? Σου ζαλισα κι εσενα τ΄αρχιδια καποτε και δεν το θυμαμαι ή εισαι απλα ενας αρχοσχολος μαλακας που ψαχνετε ?
Ξερεις καρατε τυπε:S :S :S
![]()
Αυτα μπορεις να μου τα πεις απο κοντα αν θελεις το Σεπτεβριο που θα ειμαι Αθηνα. Και θα δεις ποιος θα μεινει παραλυτος.
Τυπε εχεις κανει 3-4 παραθεσεις σε αυτα που εχω γραψει και δεν σου απαντω. Γιατι τρωγεσε ? Σου ζαλισα κι εσενα τ΄αρχιδια καποτε και δεν το θυμαμαι ή εισαι απλα ενας αρχοσχολος μαλακας που ψαχνετε ?
έχεις πάει στρατό;τυπε εσυ γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια,δικο σου ειναι το σαη; :S :S :S
Αυτα μπορεις να μου τα πεις απο κοντα αν θελεις το Σεπτεβριο που θα ειμαι Αθηνα. Και θα δεις ποιος θα μεινει παραλυτος.
τυπε με την απαντηση που μου εδωσες καταλαβα οτι πραγματικα πρεπει να αλλαξεις το νικ σου σε παραλυτος :S :S :S
να βαλεις και καινουριο αβαταρ τυπε :S :S :S
Τυπε να που απαντησες τελικα. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χεζουμε εντουροιακωβικα τον κληρονομικα διανοητικα αναπηρο γιωργο γασπαρη. Ζηταμε απο την κυβερνηση να κοψει ολες τις αναπηρικες συνταξεις και να ξανανοιξει τον Καιαδα!τυπε ντοπαsandra ριξε στη μαχη τον πιο αναπηρο κλωνο σου τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΣΠΑΡΗ :S :S :S
έχω γκαυλώσει να σας γαμοκοπάω ρε άσυλα!!!Τυπε σε περιμενα την αλλη εβδομαδα. :S :S :S
Κι εσυ με την απαντηση σου μου εδωσες να καταλαβω οτι εισαι κοτα και πιθανον ΑΜΕΑ που περνα τις ωρες του πισω απο μια οθονη, οποτε δε λεει να σε παιρνω στα σοβαρα.
έχεις πάει στρατό;
αν καταλάβεις ότι δεν έχω κλώνους και μπαίνω μια ώρα στο σάιτ την βδομάδα γιατί έχω και ζωή θα αυτοκτονήσεις;
τυπε με απαξιωσες τωρα :S :S :S
με τραυματησες τοσο πολυ που δε χρειαζεται να κανουμε ραντεβου θανατου :S :S :S
έχω γκαυλώσει να σας γαμοκοπάω ρε άσυλα!!!
τυπε με απαξιωσες τωρα :S :S :S
κακακακα!Τυπε εμαθα οτι εχει μαυρη ζωνη. :S :S :S
![]()
τύπε ξεροχύνεις με ιάκωβο; για πεςτυπε με απαξιωσες τωρα :S :S :S
εννοώ, ξέρεις, φοβάμαι μην γίνει καμιά παρεξήγηση μεταξύ σας...![]()