You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
![]()
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Ξεροχυνω κιτρινες φατσουλες!
Επισκέπτης
δυστηχως οσους συναντησα απο το σαιτ, ουτε ενας δεν ηταν νορμαλ στα μυαλα,μονο κανα 2...
Χαχαχα καλτ!
Σταματακη εγω εχω ρωτησει 15 ατομα για τον νικ τον τρισμεγιστο, οχι τρεις τυχαρπαστους που ρωτησες εσυ γιατι αυτους ηξερες.
Δεν κατεληξα σε κατι σιγουρο αλλα εχω συνταξει ποστ με ολες τις μαρτυριες που συνελεξα και περιμενω την καταλληλη στιγμη να το ποσταρω. Θα το απολαυσεις αρρωστακι.
Πρωτα ομως απαντησε στην ερωτηση που σου εκανα για τις ταριφες.
Επισκέπτης
ο χοντρος εχει παθει καταθλιψη γιατι στα ξενα τον κατεστησαν pajeet που δε γαμαει και περιμενει να διαβασει ενημερωσεις για μπουρδελα για να ξαναζησει το ομορφο ελληνικο παρελθον. Οι Ιακωβοι - Ζεργκ θα ξεσκισουν και αυτον και καθε.καλη.αναμνηση που εχει.Εντωμεταξυ ρε ΤζιμιΤζιμ και οπως αλλιως αυτοαποκαλεισαι πως σκατα οι ΕντουροΙακωβοι διωξανε τους ενημερωτες απο το σαι αφου δεν ποσταρουν στα αντιστοιχα νηματα με τις πουτανες και τα μπουρδελα;
Οχι οτι περιμενω καμμια σοβαρη απαντηση αφου προφανως βρισκεσαι σε αποστολη να κανεις μουνι το σαι με τις πλατες καποιου διαχειριστη αλλα λεμε τωρα...
Επισκέπτης
αααχαχαχαπάω να προσευχηθώ και μετά να κατουρήσω αιρετικούς σε παραχριστιανικά φόρουμ στο ίντερνετ
λοιπόν ασυλιάκωβοι:
είμαστε στη σελίδα 32540 και το θρεντ των παππούληδων καλπάζει και απειλεί να μας ξεπεράσει.
ο Ζέμπου γράφει διακόσια ηλίθια ποστ την ημέρα ο άτιμος.
μέχρι να επιστρέψω θα πρέπει να είμαστε στη σελίδα 32560.
ιάκωβε + άσυλο (ενδούρο) οργανώστε τα λιμά και δέστε τι θα κάνετε με τις παραθέσεις.
32560 ο στόχος για σήμερα
ειδάλλως...![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.721
- Πόντοι
- 2.606
εντουροιακωβε δεν με εκπλησουν οι αμεσες απαντησεις/παραθεσεις σου φανταζομαι καποιοι από το <παρεακι> κανετε βαρδιες ωστε να απαντατε αμεσα.
αλλα ολο τα ιδια και τα Γιδια :S :S :S κατι καινουριο δεν εχεις ή δεν μπορεις να γραψεις ? εκτος από το να σε λυπαμε αρχιζω να σε βαριεμαι :S :S :S
Και ελεγα γιατι με τρωει τυπε. :S :S :S
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
![tenor.gif](https://media1.tenor.com/images/342845168bc0db3c8a982bb11ac8a65f/tenor.gif?itemid=5781588)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.721
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ντοπασαντρα ο μπαρνταμου που μπαινει στο σαη μια ωρα την εβδομαδα,που ειναι;:S :S :S
πρεπει να πηγε μπαρακια γιατι εχει ζωη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
ο χοντρος εχει παθει καταθλιψη γιατι στα ξενα τον κατεστησαν pajeet που δε γαμαει και περιμενει να διαβασει ενημερωσεις για μπουρδελα για να ξαναζησει το ομορφο ελληνικο παρελθον. Οι Ιακωβοι - Ζεργκ θα ξεσκισουν και αυτον και καθε.καλη.αναμνηση που εχει.
μια χαρά τύπος είναι ο μπαρδάμου.
μην συνδέεις τους πάντες με τον ντίγκο.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
νορντεν τουλαχιστον εχω κοψει τη μαλακια.....(ενταξει για να ειμαι ειλικρινης μου τονε παιζουν αλλες....α ρε στεφανια με τα μαγικα σου χερακια!)
Ξεροχυνω με στεφανια
![Erection :erection: :erection:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/erection.gif)
Επισκέπτης
καποιο κλωναρι πιθανοτατα του δουκα μου ειπε να απαντησω στα μυνηματα του
ρε τζιμι δε εξ, εσυ δεν ελεγες θα ανεβασει ο δουκας σεντονι?![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ρε τζιμι δε εξ, εσυ δεν ελεγες θα ανεβασει ο δουκας σεντονι?
Επισκέπτης
εχω τεραστια αναγκη ο ντοπας-εττορε και ο ντοπας-σαντρα να κανουν επιθεση σε εμενα και τον τυπο iakovo![]()
![]()
![]()
Τυπε αν σου πω οτι εισαι αρρωστος και πρεπει να σε δει γιατρος, θα ειμαι κι εγω μετα κλωνος καποιου κλωνου που σ΄εχει βαλει στο ματι ?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Τυπε αν σου πω οτι εισαι αρρωστος και πρεπει να σε δει γιατρος, θα ειμαι κι εγω μετα κλωνος καποιου κλωνου που σ΄εχει βαλει στο ματι ?
οχι τυπε εσυ απλως εισαι μαλακας
Επισκέπτης
οχι τυπε εσυ απλως εισαι μαλακας![]()
![]()
![]()
Παλι καλα. Εχεις καποιες ελπιδες ακομα.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.721
- Πόντοι
- 2.606
Εισαι, τα μελη του site που δεν ειναι κλωνοι χεστηκαν να μπουνε στο μελι γιa να την πουνε στον enduro. :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.721
- Πόντοι
- 2.606
https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_016.gif[/img[/URL]]
[img]https://media.tenor.com/images/97af7d2863bf926e2de6e202bd58d03e/tenor.gif
Tυπε δειξε κωλοτρυπιδι, γυναικειο οχι το δικο σου. :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Παλι καλα. Εχεις καποιες ελπιδες ακομα.![]()
![]()
τυπε χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι εισαι μαλακας
το ειχες τεραστια αναγκη γιατι και το χειμωνα μου ζαλιζες τα αρχιδια.φαινεται σε χαλασε το μπαν που εφαγε ο λιλας :S :S :S
![Gay :gay: :gay:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/gay.gif)
![Effemine :effemine: :effemine:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/effemine.gif)
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Παλι καλα. Εχεις καποιες ελπιδες ακομα.![]()
![]()
του καλίμπραρες το κωλάντερο μ' αυτό το ποστ