Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.381
Εισαι, τα μελη του site που δεν ειναι κλωνοι χεστηκαν να μπουνε στο μελι γιa να την πουνε στον enduro. :S :S :S
![URL]]](https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_025.gif[/img[/URL]])
Εισαι, τα μελη του site που δεν ειναι κλωνοι χεστηκαν να μπουνε στο μελι γιa να την πουνε στον enduro. :S :S :S
τυπε χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι εισαι μαλακας![]()
![]()
το ειχες τεραστια αναγκη γιατι και το χειμωνα μου ζαλιζες τα αρχιδια.φαινεται σε χαλασε το μπαν που εφαγε ο λιλας :S :S :S![]()
![]()
Ολοι εχουνε τις αδυναμιες τους τυπε. :S :S :S
Tυπε δειξε κωλοτρυπιδι, γυναικειο οχι το δικο σου. :S :S :S
του καλίμπραρες το κωλάντερο μ' αυτό το ποστ![]()
:S :S :S
τυπε χαιρομαι που παραδεχεσαι οτι εισαι μαλακας![]()
![]()
το ειχες τεραστια αναγκη γιατι και το χειμωνα μου ζαλιζες τα αρχιδια.φαινεται σε χαλασε το μπαν που εφαγε ο λιλας :S :S :S![]()
![]()
Ποτε ρε τυπε σου ζαλιζα τ΄αρχιδια για κανε καμια παραθεση γιατι δεν θυμαμαι να εχω ασχοληθει μαζι σου ? Εκτος αν εισαι τοσο αρρωστος τελικα που βλεπεις παντου κλωνους.
Τυπε η κοντρα σου με τον Λιλα σε ολα τα νηματα καταντησε κουραστικη για πολλους εδω. Αν την "κανεις" απο το site εσυ και κανα 2 -3 που συντηρειται αυτη την κατασταση πιστευω οτι δεν θα χαλασει πολλα μελη. Ο Λιλας ειναι οτι ειναι αλλα το κολλημα σου με την παρτη του ειναι ακατανοητο. Περαστηκα σου παντως οτι αποφαση κι αν παρεις.
Νταξη οι τυποι εχουν ξεφυγει λεμε.
Με ημερομηνια εγγραφης 24/05/2007 και μου λενε οτι ειμαι κλωνος.![]()
Μαλλον δεν εχουν ελπιδα :S
Και μου λεει οτι του ζαλιζα τ΄αρχιδια. Συνδρομο καταδιωξης.
γιατί δε μπαίνει με το κανονικό του νικ σα ντοπασαντρας τύπε;τυπε παραλιμνιε μηπως καλυτερα να αλλαξεις το νικ σου απο παραλιμνιος σε παραλυτος; :S :S :S
Νταξη οι τυποι εχουν ξεφυγει λεμε.
Με ημερομηνια εγγραφης 24/05/2007 και μου λενε οτι ειμαι κλωνος.![]()
Μαλλον δεν εχουν ελπιδα :S
Και μου λεει οτι του ζαλιζα τ΄αρχιδια. Συνδρομο καταδιωξης.
ο sad man είναι το καμάρι μου.
ο πειστικότερος και ο πιο τρισδιάστατος κλώνος που έχω φτιάξει στα 11 χρόνια παρουσίας μου στο σάιτ.
ξεστραβωσου τυπε :S :S :S
Αλεκος = Αλεκος2 = Αλεκος3 = poustalekos = jaygatsby = Jimmy Jim
![]()
![]()
τυπε παραλιμνιε μηπως καλυτερα να αλλαξεις το νικ σου απο παραλιμνιος σε παραλυτος; :S :S :S
Αυτα μπορεις να μου τα πεις απο κοντα αν θελεις το Σεπτεβριο που θα ειμαι Αθηνα. Και θα δεις ποιος θα μεινει παραλυτος.
Αυτα μπορεις να μου τα πεις απο κοντα αν θελεις το Σεπτεβριο που θα ειμαι Αθηνα. Και θα δεις ποιος θα μεινει παραλυτος.