You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Μια μικρη παυση στην πολυ ενδιαφερουσα συζητηση που εκτυλισσεται για να δωσουμε ευσημο μνεια στον τζιμ τζιμ για την αψογη εκτελεση του plan c. Ο σκοπος ηταν η αλωση του προδοτικου τσατ θρεντ, καστρου των εχθρων του πικερισμου μουστογριας-Αγιου και περαστικου απο το 99-dimmits.
Τελικα Αγιε δε θα χρειαστει να υποδεχτειτε τον μπιγκ νικ με ολες τις τιμες οπως ελεγες. Εδω βλεπουμε τη σημαια των εντουροιακοβων να μπηγεται στα τουρλωμενα και σοδομισμενα κωλαρακια σας.
Η Ντορα μπορει πλεον να ξεδιπλωσει εδω μεσα την προσωπικοτητα της απολαμβανοντας την υψηλη προστασια των νεων ιδιοκτητων του θρεντ, εντουρο και ιακωβου.
Τελικα Αγιε δε θα χρειαστει να υποδεχτειτε τον μπιγκ νικ με ολες τις τιμες οπως ελεγες. Εδω βλεπουμε τη σημαια των εντουροιακοβων να μπηγεται στα τουρλωμενα και σοδομισμενα κωλαρακια σας.
Η Ντορα μπορει πλεον να ξεδιπλωσει εδω μεσα την προσωπικοτητα της απολαμβανοντας την υψηλη προστασια των νεων ιδιοκτητων του θρεντ, εντουρο και ιακωβου.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
Ισχυει αλλα μας αφησε χρονους πλεονυπαρχει αδικια ο απολυτος ηταν απολυτος μπαχαλος...
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.199
- Πόντοι
- 5.506
δεν εκτιμα την ψυχικη ομορφια δωρα....δεν πιστευω να σου εκανε και ερωτα πριν?β
Δε ξερω ,τον πηρα στο facebook , πατησε λαικ σε μια φωτο μου και μετα εξαφανιστηκε. Λες να φταιει που ειδε οτι ειμαι γρια ,120 κιλα , με 2 θρουμπες στο μαγουλο και το πηγουνι;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
Μολις 7 ψηφοι ειναι τυπε, περιμενω και στηριξη απο dopa με τους 500 πουστο/χαβαλε/γυναικωτους κλωνους του :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Μια μικρη παυση στην πολυ ενδιαφερουσα συζητηση που εκτυλισσεται για να δωσουμε ευσημο μνεια στον τζιμ τζιμ για την αψογη εκτελεση του plan c. Ο σκοπος ηταν η αλωση του προδοτικου τσατ θρεντ, καστρου των εχθρων του πικερισμου μουστογριας-Αγιου και περαστικου απο το 99-dimmits.
Ντοοοοοοπα εεεεεεελα :S :S :S
Επισκέπτης
Ψηφισα Ιακωβο.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
Εριξα την ψηφο με το που γραΦτηκα δεν σε ειχα μαθει καλα.Ο Εντουρο μου ειχε μεινει.
Επισκέπτης
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.222
- Πόντοι
- 25.467
για σαμιαμιδι φερνετε
Σκούπισε τα φλόκια από τα μάτια σου, και ξανακοίτα.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.636
- Πόντοι
- 6.056
απολυτο ψηφησα μονο & μονο που εβγαλε το "τυπε"...υπαρχει αδικια ο απολυτος ηταν απολυτος μπαχαλος...
αλλα μετα το μετανιωσα καθοτι μακαριτης
οποτε ηταν μπαχαλος
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.222
- Πόντοι
- 25.467
Και ποιός σου είπε οτι ενοχλούμαι από τους εντουροιάκωβους, μικρό μου Πόνυ;
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
εδω ειμαι.Μια μικρη παυση στην πολυ ενδιαφερουσα συζητηση που εκτυλισσεται για να δωσουμε ευσημο μνεια στον τζιμ τζιμ για την αψογη εκτελεση του plan c. Ο σκοπος ηταν η αλωση του προδοτικου τσατ θρεντ, καστρου των εχθρων του πικερισμου μουστογριας-Αγιου και περαστικου απο το 99-dimmits.
περασα λιγο να σας τον ακουμπησω.
τι κανει ο τζιμι τζιμ με τους ιακωβους ειναι δικη τους υποθεση.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
aaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaaxax το εβαλες υπογραφη;εδω ειμαι.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
εδω ειμαι.
Πως το καταντησαν ετσι το μελι μπρο
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
γαμησετα το κανανεΠως το καταντησαν ετσι το μελι μπρο
αν κ μεταξυ μας μου ειναι απο καιρο αδιαφορο το τσατ...πολυ πιο πριν απο τζιμιδες κ ιακωβους.
ειδα αραιωσες κ συ.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
aaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaaxax το εβαλες υπογραφη;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
η αληθεια ειναι οτι καμμια σχεση οπως παλια μαν το μελι.