Επισκέπτης
Μετα το χθεσινο φιασκο με τη ταινια των ΕντουροΙακωβων η καινουρια παρασταση ειναι το Ντορα και οι Πιρφορακηδες;
Μετα το χθεσινο φιασκο με τη ταινια των ΕντουροΙακωβων η καινουρια παρασταση ειναι το Ντορα και οι Πιρφορακηδες;
με την απειλη
με την ωρα η με τον μηνα? να ξερω τι τσεκ θα κοψω
οχι, απλα ειχατε δικιο , με ριξατε με τους βατραχους και αρχισα να κοαζω. μπορειτε παντα να με επαναφερετε στον ισο δρομο
Χαίρομαι που χρησιμοποιείς τον πληθυντικό, τάχα ότι γνωρίζεις το savoir vivre. Τελικά άνθρωπέ μου (δεν είμαι σίγουρος αν είσαι άνδρας, τρανς ή γυναίκα) ο καθένας μας διαλέγει τον κύκλο με τον οποίο συγχρωτίζεται. Το να μνημονεύεις τσιτάτα του Μεγάλου Δάσκαλου του Φρειδερίκου, είναι μια καλή αρχή. Ας πούμε το Όποιος κατοικεί καιρό στους βάλτους καταντάει βάτραχος. Δεν σε έριξε κανένας στους Βάλτους. Υποθέτω ότι εσύ προσπαθείς να πας για να μυρίσεις τις παράξενες μυρωδιές που υπάρχουν σε αυτά τα μέρη, να νιώσεις μια αίσθηση κινδύνου κι απαγορευμένου και την έξαψη της αδρεναλίνης όταν ποιος ξέρει τι θηρία παραμονεύουν στις λόχμες του. Θα σε διαλέξουν; με ποιο σκοπό άραγε; κι οι παλμοί σου ανεβαίνουν. Το πεζοδρόμιο θέλει κότσια. Και γέλασα πολλές φορές με τους αδύναμους, γιατί θαρρούν πως είναι καλοί, επειδή κουτσαίνουν τα ποδάρια τους (Φρ. Νίτσε, Τάδε Έφη Ζαρατούστρα)
πολυ πιθανο σεναριο κυριε μποκολε
και σιγα την ευφυια του δλδ
πεταξε 2 τσιτατα απο τον ζαραπουστρα
και αλλα τοσα (απο γκουγκλαρισμα) του sun tzu
και το βγαλαμε προφεσορα...
πιστευω οτι εισαι πολυ κοντα .......Χαίρομαι που χρησιμοποιείς τον πληθυντικό, τάχα ότι γνωρίζεις το savoir vivre. Τελικά άνθρωπέ μου (δεν είμαι σίγουρος αν είσαι άνδρας, τρανς ή γυναίκα) ο καθένας μας διαλέγει τον κύκλο με τον οποίο συγχρωτίζεται. Το να μνημονεύεις τσιτάτα του Μεγάλου Δάσκαλου του Φρειδερίκου, είναι μια καλή αρχή. Ας πούμε το Όποιος κατοικεί καιρό στους βάλτους καταντάει βάτραχος. Δεν σε έριξε κανένας στους Βάλτους. Υποθέτω ότι εσύ προσπαθείς να πας για να μυρίσεις τις παράξενες μυρωδιές που υπάρχουν σε αυτά τα μέρη, να νιώσεις μια αίσθηση κινδύνου κι απαγορευμένου και την έξαψη της αδρεναλίνης όταν ποιος ξέρει τι θηρία παραμονεύουν στις λόχμες του. Θα σε διαλέξουν; με ποιο σκοπό άραγε; κι οι παλμοί σου ανεβαίνουν. Το πεζοδρόμιο θέλει κότσια. Και γέλασα πολλές φορές με τους αδύναμους, γιατί θαρρούν πως είναι καλοί, επειδή κουτσαίνουν τα ποδάρια τους (Φρ. Νίτσε, Τάδε Έφη Ζαρατούστρα)
πιστευω οτι εισαι πολυ κοντα .......
δεν στηριξα :S :S :S
δεν ηξερα οτι το θες ρε τζακομπ σορυ...πες του να μηδενιση
δεν στηριξα :S :S :SΚαλως ηρθατε στο πιο φιλοξενο νημα του site τυποι. :S :S :S
Αν μπορειτε ψηφίστε με να βγω και 1ος στην ψηφοφορια.
Ευχαριστω.
που ειναι ο ανεστης ρε δωρα?λακισε?
Καλως ηρθατε στο πιο φιλοξενο νημα του site τυποι. :S :S :S
Ευχαριστω.
Σε στηριξα αναφανδον υπολειπεσαι ομως δυσκολα θα παρεις πρωτιαΚαλως ηρθατε στο πιο φιλοξενο νημα του site τυποι. :S :S :S
Ευχαριστω.
που ειναι ο ανεστης ρε δωρα?λακισε?
Σε στηριξα αναφανδον υπολειπεσαι ομως δυσκολα θα παρεις πρωτια