The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.227
- Πόντοι
- 25.467
ταυρινος?
Τυρανόσαυρος.
ταυρινος?
Αγιε.... Ποιος λες να ειναι εκεινος ο αντρας με τις βαθυτατες γνωσεις στη φιλοσοφια και τις πολεμικες τεχνες που λεει ο Μποκολος; Δε θυμαμαι τετοια περσονα να μπαινει ποτε στο σαιτ.
:S :S :S με γεια η καινουρια υπογραφη τζεικομπ :S :S :S
Θα σου υπενθυμίσω την ανάλυσή μου. Τα πνευματώδη τμήματα των αναρτήσεων του nick Δώρα γράφτηκαν από άντρα που γεννήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 1957 - 1963. Υψηλή ευφυία, εισόδημα χαμηλό ή μέσο και για αυτό στηρίχτηκε στα δικά του πόδια από την αρχή ώστε να ανεβάσει το επίπεδό του, μόνος του. Έζησε όλη την εποχή της ψαγμένης αριστερής διανόησης, διάβασε ποίηση, Νίτσε, Καζαντζάκη, Μπρεχτ, ίσως και Κούντερα. Έζησε την εποχή των ταινιών του Μπρους Λι και μελέτησε Ανατολίτικη Φιλοσοφία. Δεν ξέρω αν γυμνάστηκε σε κάποια από τις υπάρχουσες πολεμικές τέχνες ή αν παρέμεινε στη θεωρία. Θέλησε πραγματικά να βάλει το λιθαράκι του και να αλλάξει τον κόσμο. ΦΥΣΙΚΑ απογοητεύτηκε. (Μα ποιο είναι εκείνο το όνειρο που βγαίνει πάντα αλήθεια, και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές και μια πληγή στα στήθια). Το διαχειρίστηκε μάλλον καλά, αξιοποιώντας τις γνώσεις που με κόπο απέκτησε, κρατώντας τις τελευταίες τρέλες της παιδικής του ηλικίας, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να έχει πάντα φυτά για να ποτίζει, όπως έγραψε κι ο Φρειδερίκος. Και συνεχίζει την καριέρα του σε κάποια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, πιθανόν Ψυχολόγος ή Σύμβουλος. Συνεργάστηκε με κάποια γυναίκα είτε σχετική με το χώρο, είτε εθελόντρια που τον προμήθευσε με φωτογραφίες και κάποια κομμάτια. Αποχώρησε κάποια στιγμή από το ντουέτο και μας έμεινε η Ελεηνίδα αμανάτι
βρηκες καινουριο ακροατηριο?????????????για σαμιαμιδι φερνετε
πολυ πιθανο σεναριο κυριε μποκολεΘα σου υπενθυμίσω την ανάλυσή μου. Τα πνευματώδη τμήματα των αναρτήσεων του nick Δώρα γράφτηκαν από άντρα που γεννήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 1957 - 1963. Υψηλή ευφυία, εισόδημα χαμηλό ή μέσο και για αυτό στηρίχτηκε στα δικά του πόδια από την αρχή ώστε να ανεβάσει το επίπεδό του, μόνος του. Έζησε όλη την εποχή της ψαγμένης αριστερής διανόησης, διάβασε ποίηση, Νίτσε, Καζαντζάκη, Μπρεχτ, ίσως και Κούντερα. Έζησε την εποχή των ταινιών του Μπρους Λι και μελέτησε Ανατολίτικη Φιλοσοφία. Δεν ξέρω αν γυμνάστηκε σε κάποια από τις υπάρχουσες πολεμικές τέχνες ή αν παρέμεινε στη θεωρία. Θέλησε πραγματικά να βάλει το λιθαράκι του και να αλλάξει τον κόσμο. ΦΥΣΙΚΑ απογοητεύτηκε. (Μα ποιο είναι εκείνο το όνειρο που βγαίνει πάντα αλήθεια, και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές και μια πληγή στα στήθια). Το διαχειρίστηκε μάλλον καλά, αξιοποιώντας τις γνώσεις που με κόπο απέκτησε, κρατώντας τις τελευταίες τρέλες της παιδικής του ηλικίας, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να έχει πάντα φυτά για να ποτίζει, όπως έγραψε κι ο Φρειδερίκος. Και συνεχίζει την καριέρα του σε κάποια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, πιθανόν Ψυχολόγος ή Σύμβουλος. Συνεργάστηκε με κάποια γυναίκα είτε σχετική με το χώρο, είτε εθελόντρια που τον προμήθευσε με φωτογραφίες και κάποια κομμάτια. Αποχώρησε κάποια στιγμή από το ντουέτο και μας έμεινε η Ελεηνίδα αμανάτι
πολυ πιθανο σεναριο κυριε μποκολε
και σιγα την ευφυια του δλδ
πεταξε 2 τσιτατα απο τον ζαραπουστρα
και αλλα τοσα (απο γκουγκλαρισμα) του sun tzu
και το βγαλαμε προφεσορα...
βρηκες καινουριο ακροατηριο?????????????
αφου εβλεπες ταινιες του μπρους ληαοριστια ο οροσ... για ποιο ειδος νοημοσυνης μιλατε, αρχικα ? υστερα συζηταμε τα υπολοιπα
αφου εβλεπες ταινιες του μπρους λη
και μελετησες ανατολιτικη φιλοσοφια
σε κατατασσω στην υπαρξιακη νοημοσηνη
θα την ποσταρω εδω σε λιγο... ;)μπορεις να μου στειλεις μια γυμνη φωτογραφια σου?
θα την ποσταρω εδω σε λιγο... ;)
γιατι δεν γραφεις πια(πολυ)?
γιατι δεν γραφεις πια(πολυ)?
[/γιατι δεν γραφεις πια(πολυ)?
προσπαθω λιγο να κανω αποτοξινωση. γενικα απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. facebook , sites , email , viber , imo , messenger , σου κανουν λιγο το κεφαλι πουρε 24 ωρες το 24ωρο να χτυπανε και να γραφεις. με κουραζει καμια φορα και παιρνω αποσταση. ειναι και μαμουχαλος ο αγιος , δεν ερχεται να πιουμε καναν καφε απο κοντα , να ξεμαστουρωσουμε λιγο απο την ακτινοβολια.
εσυ ξερεις...προσπαθω λιγο να κανω αποτοξινωση. γενικα απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης. facebook , sites , email , viber , imo , messenger , σου κανουν λιγο το κεφαλι πουρε 24 ωρες το 24ωρο να χτυπανε και να γραφεις. με κουραζει καμια φορα και παιρνω αποσταση. ειναι και μαμουχαλος ο αγιος , δεν ερχεται να πιουμε καναν καφε απο κοντα , να ξεμαστουρωσουμε λιγο απο την ακτινοβολια.
εσυ ξερεις...
αν και δεν τη χρειαζεται προσφερω την προστασια μου στη Δωρα απέναντι σε ολους τους κακοβουλους......