dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Καλησπερα Βορχις![]()
![]()

θα νομιζει ο αλλος οτι εισαι ο ολντ ντεβιλ.
Καλησπερα Βορχις![]()
![]()
ντίμμιτς έρχεται νέος κλώνος
το όνομά του θα είναι "μιρμίγκι μποξέρ"
θα συνδυάζει τον εσωστρεφή θυμό του ντόπα και την ευφράδεια του γιώργου γάσπαρη
θα γράφει στα πολιτικά υπέρ του σύριζα και θα τα βάζει με το μεγάλο κεφάλαιο![]()
θα πιστευει στο κεφαλαιο ,ενω θα το ριχνει ΚΚε δηλ.?![]()
δες ας πούμε αυτό τον ηλίθιο φλάφφερ που εδώ και χρόνια ποστάρει φωτογραφίες με καθυστερημένα.
"ναι ναι είσαι καθυστερημένο κι εγώ δεν είμαι."
πήραν το μήνυμα τα παράσιτα.
ας αλλάξουν την πλάκα τους αλλιώς το "μιρμίγκι μποξέρ" θα τους γαμήσει πάλι.
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ KYΡΙΟΙ.16 ΜΕΛΗ ΚΑΙ 20 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕς ΜΑς ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ![]()
![]()
![]()
![]()
δες ας πούμε αυτό τον ηλίθιο φλάφφερ που εδώ και χρόνια ποστάρει φωτογραφίες με καθυστερημένα.
"ναι ναι είσαι καθυστερημένο κι εγώ δεν είμαι."
πήραν το μήνυμα τα παράσιτα.
ας αλλάξουν την πλάκα τους αλλιώς το "μιρμίγκι μποξέρ" θα τους γαμήσει πάλι.
Βγαλε Barbadu, Πιπαλεκους και καμια 10αρια αλλους κλωνους του dopa που τους εχει ετοιμους να απαντησουν να δεις ποσοι θα μεινουν. :S :S :S
δεν ξέρω για σας αλλά πάλι βλέπω ένα τσαμπί ιάκωβους να κρέμμονται από τ' αρχίδια του μιρμίγκι μποξέρ για μια παράθεση![]()
τυπε τα μονα αρχιδια που εχεις πανω σου εσυ ειναι αυτα του τραβελου που εχεις στο στομα σου :S :S :S![]()
![]()
τυπε , πρέπει να συνδυάσει την ευφράδεια λόγου του παπαλεκου με την τάπα του Λορέντζο για να βγει εύκολα κλώνος της χρονιάςΒγαλε Barbadu, Πιπαλεκους και καμια 10αρια αλλους κλωνους του dopa που τους εχει ετοιμους να απαντησουν να δεις ποσοι θα μεινουν τυπε. :S :S :S
..."είναι αυτά που κρέμονται από την πούτσα που έχεις σφηνωμένη στο κωλάντερό σου", είναι η πρωτότυπη ατάκα (που είχα γράψει στην Ντουντού), αλλά σέβομαι ότι θέλετε να πρωτοτυπήσετε.
..."είναι αυτά που κρέμονται από την πούτσα που έχεις σφηνωμένη στο κωλάντερό σου", είναι η πρωτότυπη ατάκα (που είχα γράψει στην Ντουντού), αλλά σέβομαι ότι θέλετε να πρωτοτυπήσετε.
:S :S :S τα ξέχασα πριν
βαλε διπλη δοση αμα τα ξεχασες πριν τυπε :S :S :S :S :S :S