Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Tυπε δεν μου ειπες σου αρεσε το φιδι  :think: :S :S :S

ημουνα αναμεσα απο τις 2

tenor.gif

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
παιδιά νομίζω σας κάνει κακό το ίντερνετ  :S :S :S

όλη μέρα είστε κρεμμασμένοι σαν τσαμπιά από τα βρεγμένα αρχίδια μου για μια παράθεση  :S :S :S

καλά ναυάγια μου φαίνεστε κι εσείς
εδώ που σας κλείδωσα καλά θα περνάτε  :S :S :S

9hcl.gif

τυπε το βρηκες,ο λογος που μπαινουμε στο μπου ειναι για να απαξιωσουμε εσενα    :S :S :S
παρε τωρα το δωρο σου    :S :S :S

pie-in-face-gif-6.gif

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• tumblr_ohjzm7mxUy1va4vljo1_400.gif
    tumblr_ohjzm7mxUy1va4vljo1_400.gif
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 40

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656

τυπε ντοπα ειχες τεραστια αναγκη να ρουφηξεις ενα μπουτσο    :grin: :grin: :grin: :gay: :effemine:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.435
Πόντοι
24.596
Ειδα ενα ονειρο χτες βραδυ. Ενας Αετος καθετου εφορμησεως αρπαξε ενα φιδι.το σηκωσε ψηλα να το βλεπουν ολοι και  το αφησε να πεσει απο μεγαλο υψος και να γινει κομματια. Δεν κατεβηκε να το φαει.Το αφησε στα ορνια να το κατασπαραξουν. Οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν πολυ στα ονειρα.Τα θεωρουσαν Οιωνους. Και αν ο Αετος ερχοταν απο δεξια τοτε ηταν καλο σημαδι. Ο Αετος ξεκινησε. Καποιος δεν εχει πολυ μελλον εδω μεσα.  Και αυτος δεν   ειμαι εγω. :S :S  :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Ειδα ενα ονειρο χτες βραδυ. Ενας Αετος καθετου εφορμησεως αρπαξε ενα φιδι.το σηκωσε ψηλα να το βλεπουν ολοι και  το αφησε να πεσει απο μεγαλο υψος και να γινει κομματια. Δεν κατεβηκε να το φαει.Το αφησε στα ορνια να το κατασπαραξουν. Οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν πολυ στα ονειρα.Τα θεωρουσαν Οιωνους. Και αν ο Αετος ερχοταν απο δεξια τοτε ηταν καλο σημαδι. Ο Αετος ξεκινησε. Καποιος δεν εχει πολυ μελλον εδω μεσα.  Και αυτος δεν   ειμαι εγω. :S :S  :S

Επρεπε να αλλαξεις πλευρο τυπε.  :S :S :S  :hi:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.739
Πόντοι
2.646
Ειδα ενα ονειρο χτες βραδυ. Ενας Αετος καθετου εφορμησεως αρπαξε ενα φιδι.το σηκωσε ψηλα να το βλεπουν ολοι και  το αφησε να πεσει απο μεγαλο υψος και να γινει κομματια. Δεν κατεβηκε να το φαει.Το αφησε στα ορνια να το κατασπαραξουν. Οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν πολυ στα ονειρα.Τα θεωρουσαν Οιωνους. Και αν ο Αετος ερχοταν απο δεξια τοτε ηταν καλο σημαδι. Ο Αετος ξεκινησε. Καποιος δεν εχει πολυ μελλον εδω μεσα.  Και αυτος δεν   ειμαι εγω. :S :S  :S
:S :S :S τυπε,πάει για ακουσια νοσηλεια στο Δρομοκαΐτειο λες ο  :effemine: :gay: :gay: :gay: τσιμυς ?

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
τυπε πρεπει να επισκεφτεις το μαντειο των δελφων επειγοντως..αν δεν μπορεσεις απευθυνσου σε χαρτοριχτρες αστρολογους-μελλοντλογους και τελευταια σε καφετζου :S :S :S :hi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656

ξεροχυνω με σκληρους χυστες ολους μαζεμενους στο απαξιωμενο θρεντ του πιπαλεκου ντοπα    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

ντοπας πιπαλεκος τζιμι τζιμ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656
τυπε ξαλαφρωσες :think: ριξε ενα ακομα για καλο και για κακο :S :S :S

τυπε ξαλαφρωσα αλλα θα θα πιω και μια φαντα να ξανακατουρησω τον ντοπα για να φυγει η γαγγραινα απο το κουφαρι του      :S :S :S :zombie:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
παιδιά χαιρετώ  :hi: :S :S :S

έχω σφηνώσει κρυφά μια νέα ανακοίνωση της διοίκησης στην κωλάθρα του ρεμπεσκέ εντούρο  :effemine: που κοιμάται σαν ξοφλημένο βόδι εδώ δίπλα  :S :S :S

απ’ ό,τι φαίνεται ο λίλας έκανε καλή δουλειά:
διέτρησε σε βάθος 20 πόντων μέχρι σπλινάντερο  :pipa3:, διαγράφοντας άνοιγμα ακτίνας 4cm  :pipa3:.
για να το κάνω πιο λιανά, του έκανε το πρωκτίδι λίρα κωνσταντινάτη.
:P

όποιος προλάβει το πρωί να θηλάσει βαλβιδοσούφριδο εντουρέικο, θα τη βρει και θα την ανοίξει.
θα ποπάρει σαν ξεχειλωμένη σούφρα με την πρώτη παράθεση  :S :S :S

ξέρετε, όπως τις άνοιγαν τα παιδιά από το μάστερσεφ.

θα εξηγήσω το περιεχόμενο αύριο
(πάλι τζιμικό κατούρημα στη μάπα σας θα είναι  :2on1:)

λοιπόν:
ες αύριον τα σπουδαία  :hi:

και, λιμά μπάρμπα και σέλεμπσι, γεμίζετε το νήμα ασύντακτες ασυναρτησίες, με αποτέλεσμα η διοίκηση να γράφει στ' αρχίδια της όλα τα ποστ.

9hcl.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom