You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
παιδιά νομίζω σας κάνει κακό το ίντερνετ :S :S :S
όλη μέρα είστε κρεμμασμένοι σαν τσαμπιά από τα βρεγμένα αρχίδια μου για μια παράθεση :S :S :S
καλά ναυάγια μου φαίνεστε κι εσείς
εδώ που σας κλείδωσα καλά θα περνάτε :S :S :S
τυπε το βρηκες,ο λογος που μπαινουμε στο μπου ειναι για να απαξιωσουμε εσενα :S :S :S
παρε τωρα το δωρο σου :S :S :S
Επισκέπτης
τυπε το βρηκες,ο λογος που μπαινουμε στο μπου ειναι για να απαξιωσουμε εσενα :S :S :S
παρε τωρα το δωρο σου :S :S :S
και ο τυπος τσιμ ναυαγιο ειναι και το παιζει καποιος?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
και ο τυπος τσιμ ναυαγιο ειναι και το παιζει καποιος?
τυπε ο τυπος ντοπας τζιμι τζιμ πιπαλεκος ειναι ενα ναυαγιο που το παιζει πιο μαλακας απ'οτι ειναι :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Ιάκωβε,φτιάξε το λίγο και βάλε και ένα γκλορυ χολ για να τσιμπουκωνει ο τσιμυς ταυτόχρονα :S :S
Ετσι τυπε :S :S :S
Συνημμένα
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
Ετσι τυπε :S :S :S
ετσι τυπε.ο ντοπας σε καθε φωτο παντα παει μαζι με ενα μπουτσο στο στομα του :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.435
- Πόντοι
- 24.596
Ειδα ενα ονειρο χτες βραδυ. Ενας Αετος καθετου εφορμησεως αρπαξε ενα φιδι.το σηκωσε ψηλα να το βλεπουν ολοι και το αφησε να πεσει απο μεγαλο υψος και να γινει κομματια. Δεν κατεβηκε να το φαει.Το αφησε στα ορνια να το κατασπαραξουν. Οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν πολυ στα ονειρα.Τα θεωρουσαν Οιωνους. Και αν ο Αετος ερχοταν απο δεξια τοτε ηταν καλο σημαδι. Ο Αετος ξεκινησε. Καποιος δεν εχει πολυ μελλον εδω μεσα. Και αυτος δεν ειμαι εγω. :S :S :S
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.739
- Πόντοι
- 2.646
έτσι τυπε.Μονο ο καταχαζος ο ντόπας θα τα κατάφερνε έτσι.Ετσι τυπε :S :S :S
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Ειδα ενα ονειρο χτες βραδυ. Ενας Αετος καθετου εφορμησεως αρπαξε ενα φιδι.το σηκωσε ψηλα να το βλεπουν ολοι και το αφησε να πεσει απο μεγαλο υψος και να γινει κομματια. Δεν κατεβηκε να το φαει.Το αφησε στα ορνια να το κατασπαραξουν. Οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν πολυ στα ονειρα.Τα θεωρουσαν Οιωνους. Και αν ο Αετος ερχοταν απο δεξια τοτε ηταν καλο σημαδι. Ο Αετος ξεκινησε. Καποιος δεν εχει πολυ μελλον εδω μεσα. Και αυτος δεν ειμαι εγω. :S :S :S
Επρεπε να αλλαξεις πλευρο τυπε. :S :S :S
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.739
- Πόντοι
- 2.646
:S :S :S τυπε,πάει για ακουσια νοσηλεια στο Δρομοκαΐτειο λες ο τσιμυς ?Ειδα ενα ονειρο χτες βραδυ. Ενας Αετος καθετου εφορμησεως αρπαξε ενα φιδι.το σηκωσε ψηλα να το βλεπουν ολοι και το αφησε να πεσει απο μεγαλο υψος και να γινει κομματια. Δεν κατεβηκε να το φαει.Το αφησε στα ορνια να το κατασπαραξουν. Οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν πολυ στα ονειρα.Τα θεωρουσαν Οιωνους. Και αν ο Αετος ερχοταν απο δεξια τοτε ηταν καλο σημαδι. Ο Αετος ξεκινησε. Καποιος δεν εχει πολυ μελλον εδω μεσα. Και αυτος δεν ειμαι εγω. :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε πρεπει να επισκεφτεις το μαντειο των δελφων επειγοντως..αν δεν μπορεσεις απευθυνσου σε χαρτοριχτρες αστρολογους-μελλοντλογους και τελευταια σε καφετζου :S :S :SΕιδα ενα ονειρο χτες βραδυ. Ενας Αετος καθετου εφορμησεως αρπαξε ενα φιδι.το σηκωσε ψηλα να το βλεπουν ολοι και το αφησε να πεσει απο μεγαλο υψος και να γινει κομματια. Δεν κατεβηκε να το φαει.Το αφησε στα ορνια να το κατασπαραξουν. Οι αρχαιοι Ελληνες πιστευαν πολυ στα ονειρα.Τα θεωρουσαν Οιωνους. Και αν ο Αετος ερχοταν απο δεξια τοτε ηταν καλο σημαδι. Ο Αετος ξεκινησε. Καποιος δεν εχει πολυ μελλον εδω μεσα. Και αυτος δεν ειμαι εγω. :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
Επρεπε να αλλαξεις πλευρο τυπε. :S :S :S
τυπε κι εγω ειδα ενα ονειρο και μετα ξυπνησα και σηκωθηκα να ριξω ενα κατουρημα του ντοπα
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε ξαλαφρωσες ριξε ενα ακομα για καλο και για κακο :S :S :Sτυπε κι εγω ειδα ενα ονειρο και μετα ξυπνησα και σηκωθηκα να ριξω ενα κατουρημα του ντοπα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
τυπε κι εγω ειδα ενα ονειρο και μετα ξυπνησα και σηκωθηκα να ριξω ενα κατουρημα του ντοπα
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε απολυμαινει τοσο καλα η φαντα :S :S :Sτυπε ξαλαφρωσα αλλα θα θα πιω και μια φαντα να ξανακατουρησω τον ντοπα για να φυγει η γαγγραινα απο το κουφαρι του :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
τυπε ξαλαφρωσες ριξε ενα ακομα για καλο και για κακο :S :S :S
τυπε ξαλαφρωσα αλλα θα θα πιω και μια φαντα να ξανακατουρησω τον ντοπα για να φυγει η γαγγραινα απο το κουφαρι του :S :S :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.853
- Πόντοι
- 3.656
τυπε απολυμαινει τοσο καλα η φαντα :S :S :S
τυπε η φαντα κανει τοσο καλη δραση που μεχρι και το στομα του πιπαλεκου καθαριζει :S :S :S
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
παιδιά χαιρετώ :S :S :S
έχω σφηνώσει κρυφά μια νέα ανακοίνωση της διοίκησης στην κωλάθρα του ρεμπεσκέ εντούρο που κοιμάται σαν ξοφλημένο βόδι εδώ δίπλα :S :S :S
απ’ ό,τι φαίνεται ο λίλας έκανε καλή δουλειά:
διέτρησε σε βάθος 20 πόντων μέχρι σπλινάντερο , διαγράφοντας άνοιγμα ακτίνας 4cm .
για να το κάνω πιο λιανά, του έκανε το πρωκτίδι λίρα κωνσταντινάτη.
όποιος προλάβει το πρωί να θηλάσει βαλβιδοσούφριδο εντουρέικο, θα τη βρει και θα την ανοίξει.
θα ποπάρει σαν ξεχειλωμένη σούφρα με την πρώτη παράθεση :S :S :S
ξέρετε, όπως τις άνοιγαν τα παιδιά από το μάστερσεφ.
θα εξηγήσω το περιεχόμενο αύριο
(πάλι τζιμικό κατούρημα στη μάπα σας θα είναι )
λοιπόν:
ες αύριον τα σπουδαία
και, λιμά μπάρμπα και σέλεμπσι, γεμίζετε το νήμα ασύντακτες ασυναρτησίες, με αποτέλεσμα η διοίκηση να γράφει στ' αρχίδια της όλα τα ποστ.
έχω σφηνώσει κρυφά μια νέα ανακοίνωση της διοίκησης στην κωλάθρα του ρεμπεσκέ εντούρο που κοιμάται σαν ξοφλημένο βόδι εδώ δίπλα :S :S :S
απ’ ό,τι φαίνεται ο λίλας έκανε καλή δουλειά:
διέτρησε σε βάθος 20 πόντων μέχρι σπλινάντερο , διαγράφοντας άνοιγμα ακτίνας 4cm .
για να το κάνω πιο λιανά, του έκανε το πρωκτίδι λίρα κωνσταντινάτη.
όποιος προλάβει το πρωί να θηλάσει βαλβιδοσούφριδο εντουρέικο, θα τη βρει και θα την ανοίξει.
θα ποπάρει σαν ξεχειλωμένη σούφρα με την πρώτη παράθεση :S :S :S
ξέρετε, όπως τις άνοιγαν τα παιδιά από το μάστερσεφ.
θα εξηγήσω το περιεχόμενο αύριο
(πάλι τζιμικό κατούρημα στη μάπα σας θα είναι )
λοιπόν:
ες αύριον τα σπουδαία
και, λιμά μπάρμπα και σέλεμπσι, γεμίζετε το νήμα ασύντακτες ασυναρτησίες, με αποτέλεσμα η διοίκηση να γράφει στ' αρχίδια της όλα τα ποστ.