Επισκέπτης
Ειρήνη υμίν, αδέλφια.
Πιστευω οτι συμφωνειτε οτι εχει κουρασει η συνεχης επαναληψη της συγκεκριμενης παραστασεως....
Ειρήνη υμίν, αδέλφια.
Πιστευω οτι συμφωνειτε οτι εχει κουρασει η συνεχης επαναληψη της συγκεκριμενης παραστασεως....
χαχαντίμμιτς έρχεται νέος κλώνος
το όνομά του θα είναι "μιρμίγκι μποξέρ"
θα συνδυάζει τον εσωστρεφή θυμό του ντόπα και την ευφράδεια του γιώργου γάσπαρη
θα γράφει στα πολιτικά υπέρ του σύριζα και θα τα βάζει με το μεγάλο κεφάλαιο
ντίμμιτς έρχεται νέος κλώνος
το όνομά του θα είναι "μιρμίγκι μποξέρ"
θα συνδυάζει τον εσωστρεφή θυμό του ντόπα και την ευφράδεια του γιώργου γάσπαρη
θα γράφει στα πολιτικά υπέρ του σύριζα και θα τα βάζει με το μεγάλο κεφάλαιο
τυπε ενας κλωνος που θα σου μοιαζει πολυ ειναι ενας gay καθυστερημενος τυπος :S :S :S
θα πιστευει στο κεφαλαιο ,ενω θα το ριχνει ΚΚε δηλ.?ο "μιρμίγκι μποξέρ" θα προσπαθεί αλλά δεν θα του πολυβγαίνει η φάση με τα λεφτά, τους αμερικανούς και ξέρω γω
......Κινδυνεύουμε να γίνουμε σαν τους παππούληδες και μικροτσούτσουνους, που εδώ και 2.000 σελίδες όλα συνοψίζονται στα:
Τάδε: "Ο δείνα γάμησε"
Δείνα: "Εγώ δεν γάμησα. Εσύ ήσουν που γάμησες"
Τάδε:" Εγώ δεν γαμάω ποτέ. Εσείς οι υπόλοιποι γαμάτε"
......
Πολύ.
Αν κάνουμε την περίληψη των τελευταίων 100 σελίδων εδώ και στου πίκη, όλα συνοψίζονται στα:
-Καλώς τον πούστη. Πως τον έφαγες σήμερα;
-Δεν είμαι πούστης γιατί δεν τον παίρνω από κώλο. Εσύ είσαι πούστης, και μάλιστα ξεκωλιάρης.
μελετώ τα ιερά κείμενα τώρα ώστε να τον κάνω όσο πιο πιστευτό γίνεται
αν προσέξεις, ο τζίμι τζιμ είναι οξύθυμος όταν δεν τον κάνουν παράθεση. δηλαδή:
επιτέθηκε σε βάτραχο γιατί μια μέρα τον χαιρέτησε στο μέλι και δεν απάντησε
επιτέθηκε σε ντίγκο γιατί τον υποτίμησε παλιά στις ενημερώσεις και σταμάτησε να τον παραθέτει
επιτέθηκε σε μπίλι γιατί τον χαιρέτησε σε πμ βγάζοντας μόνο το καπέλο χωρίς να πει γιατί
επιτέθηκε σε ιάκωβους γιατί κατάντησαν ανόητα παράσιτα που φλαφάρουν
ο "μιρμίγκι μποξέρ" θα προσπαθεί αλλά δεν θα του πολυβγαίνει η φάση με τα λεφτά, τους αμερικανούς και ξέρω γω
Τίποτα το καινοφανές.
Υπάρχει ο Φαν Πόρδεν
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ KYΡΙΟΙ.16 ΜΕΛΗ ΚΑΙ 20 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕς ΜΑς ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
Δ.Ξ.Διαφωνείς, ανηψούδι;
Καλησπερα Βορχις