Επισκέπτης
Τη πουτσομαχω στρατηγω τα νικητηηηριιιιαααα
Ως λυτρωσασα στοματικω τα ντιμιτσιδιααααα
Ως λυτρωσασα στοματικω τα ντιμιτσιδιααααα
τύπε εγω τον μπιστεβω τον τυπο ντόντινο ότι δεν εινε πισογλεντης αλλα φοβαμε με την παρεα που κανετε μηπως τον χαλασες κι αυτόν όπως το νασο.
τυπε οι μπουστηδες αναπτυσσουν απιστευτες δεξιοτητες προκειμενου να μην χασουν ουτε σταγονα ψωλοζουμο.....ιακωβε κανε μου παραθεση... :S :S :Sτυπε γιατι γραφεις ετσι; :S :S :S
κρατας το μπουτσο του τραβελου που πιπωνεις και δε μπορεις να γραψεις στο κινητο με το καλο το χερι; :S :S :S
Κυριε Αγιε που σας αρεσει ο πληθηντικος εσεις πως παιρνετε την κοκα και το τραβεστι σας; Ρουφατε πρωτα την κοκα και μετα το τραβεστι ή το αντιστροφο; Τι λεει το σαβουαρ βιβρ;
Έλα να σου δείξω.
Να πάς όμως πρώτα να σε ξεκωλιάσει ο Βίκης με την "δυνατή πούτσα", για να σε βρώ ανοιχτό. Να μην πολυπαιδεύομαι, γέρος άνθρωπός...
Έλα να σου δείξω.
Να πάς όμως πρώτα να σε ξεκωλιάσει ο Βίκης με την "δυνατή πούτσα", για να σε βρώ ανοιχτό. Να μην πολυπαιδεύομαι, γέρος άνθρωπός...
ένα λεπτό ησυχία παρακαλώ, για να διαβαστεί η ανακοίνωση
Εκ της διοικήσεως
Στο πλαίσιο της ανανέωσης των υπηρεσιών μας, ώστε το μπουντρούμι να καταστεί ακόμα πιο ελκυστικό και φιλόξενο για τους εντουριάκωβους , παρακαλείται ο χρήστης Εντούρο όπως:
α) Αφήσει για 5 λεπτά την κατουροποσία
και
β) Βάλει τσιμπουκόουλο –καθότι φαφούτης- και να βυζάξει λίγο πρωκτίδι Αλέκου –παρακαλώ ν’ ακούγεται καθαρά το ρούφηγμα στο έντερο -, ώστε να ηχογραφηθεί για τις ανάγκες του νέου μας ηχητικού, το οποίο θα συνοδεύει τις ανακοινώσεις μας .
Μετά Τιμής
Η Διεύθυνση του Νήματος
Ok παιδιά ακούσατε τι λέει :S
Τύπε Εντούρο κάνε τα κουμάντα σου
Οι υπόλοιποι προσοχή με το πλατσούρισμα στην πισίνα μην σπάσετε κάνα καρπό
Καλησπερα
πιπαλεκοςΕντουροιάκωβοι εγώ και οι κλώνοι μου τον παίρνουμε