iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε για το μεσημερι συνεχισε με Barbadu και Πιπαλεκο2 :S :S :S
Ευχαριστω
Τυπε για το μεσημερι συνεχισε με Barbadu και Πιπαλεκο2 :S :S :S
Ευχαριστω
οχι ταμτακο, ειναι γιατι τους τριβεις την κωλαρα σου οταν σ εχουν στα 4....... :S :S :S ιακωβε κανε μου παραθεση.... :S :S :SΛοιπόν:
Γιατί οι ιάκωβοι είναι άτριχοι στη βουβωνική χώρα;
Επειδή βάζουν τις σερβιέτες ανάποδα.
δούκα θέλω αναφορά δραστηριοτήτων όταν θα επιστρέψω
έχω βαρύ πρόγραμμα εξομολογήσεων σήμερα
οχι ταμτακο, ειναι γιατι τους τριβεις την κωλαρα σου οταν σ εχουν στα 4....... :S :S :S ιακωβε κανε μου παραθεση.... :S :S :S
ρώτα τα κοκκαλάκια των ιάκωβων τύπε
τους τα έσπασε, τα έκανε ζευγάρια και αυτά άρχισαν να πιστονάρουν το ρουφιανόκουμπο :S :S :S
Ρε νιαμου τωρα η πλακα πλακα, αλλα μεχρι ποτε θα ασχολουμαστε με τον ψυχωτικο κ προστατευομενο αρκουδογυφτα..? :S :S :S
κανει μπαμ τυπε..... :S :S :S μονο η διωξη μπορει ν ασχοληθει με τετοια κατακαθια....και μετα αντε να μπεις στα τσαντηρια... :S :S :Sοπου ναναι θα πεθανει απο υπερβολικη δοση ψωλης τραβελου η ψυχοφαρμακων τυπε :S :S :S
τυπε το βρηκες ομως ;) :S :S :S
κανει μπαμ τυπε..... :S :S :S μονο η διωξη μπορει ν ασχοληθει με τετοια κατακαθια....και μετα αντε να μπεις στα τσαντηρια... :S :S :S
πουσταλεκο προς ενημερωση σου κ επειδη δεν μ αγγιζει αυτη η μαλακια,επροκειτο για καυλωμενο παντρεμενο μιλαφακι που ετρωγα κ ψαχνοτανε μηνες πριν.....στ αρχιδια μου επισης αν με πιστευεις ή οχι......κανε γαργαρα τωρα τα χθεσινα φλοκια γιατι κ που ανοιγεις το στομα σου μυριζει πουτσιλα..... :S :S :S ιακωβε κανε μου παραθεση.... :S :S :Sτυπε βρηκες γαμια για τη γυναικα σου ? αμα βλέπετε ερχομαι εγω, αλλα εσενα δε σε γαμαω. να ξηγηθούμε από πριν.
πουσταλεκο προς ενημερωση σου κ επειδη δεν μ αγγιζει αυτη η μαλακια,επροκειτο για καυλωμενο παντρεμενο μιλαφακι που ετρωγα κ ψαχνοτανε μηνες πριν.....στ αρχιδια μου επισης αν με πιστευεις ή οχι......κανε γαργαρα τωρα τα χθεσινα φλοκια γιατι κ που ανοιγεις το στομα σου μυριζει πουτσιλα..... :S :S :S ιακωβε κανε μου παραθεση.... :S :S :S
γι αυτην λεω αλεκοπουστα....αλλα αυτη εψαχνε κι αλλον αντρα κι οχι καταπιονα.... :S :S :Sγια αυτή λες τυπε ?
γιατι την προηγουμενη την παρουσιάζεις σαν γυναικα σου να ξερουν οι χυστες που ενδιαφεροντε τι παιζη. μη σκασει κανας εντουροιακωβος με περουκα και ζαρτιέρες και πηδήξουμε από το παραθυρο :S :S :S
ένα λεπτό ησυχία παρακαλώ, για να διαβαστεί η ανακοίνωση
Εκ της διοικήσεως
Στο πλαίσιο της ανανέωσης των υπηρεσιών μας, ώστε το μπουντρούμι να καταστεί ακόμα πιο ελκυστικό και φιλόξενο για τους εντουριάκωβους , παρακαλείται ο χρήστης Εντούρο όπως:
α) Αφήσει για 5 λεπτά την κατουροποσία
και
β) [size=30pt]Βάλει τσιμπουκόουλο [/size]–καθότι φαφούτης- και να βυζάξει λίγο πρωκτίδι Αλέκου –παρακαλώ ν’ ακούγεται καθαρά το ρούφηγμα στο έντερο -, ώστε να ηχογραφηθεί για τις ανάγκες του νέου μας ηχητικού, το οποίο θα συνοδεύει τις ανακοινώσεις μας .
Μετά Τιμής
Η Διεύθυνση του Νήματος
Ok παιδιά ακούσατε τι λέει :S
Τύπε Εντούρο κάνε τα κουμάντα σου
Οι υπόλοιποι προσοχή με το πλατσούρισμα στην πισίνα μην σπάσετε κάνα καρπό
για αυτή λες τυπε ?
γιατι την προηγουμενη την παρουσιάζεις σαν γυναικα σου να ξερουν οι χυστες που ενδιαφεροντε τι παιζη. μη σκασει κανας εντουροιακωβος με περουκα και ζαρτιέρες και πηδήξουμε από το παραθυρο :S :S :S
τυπε εσυ αποκειεται να πηδηξεις απο το παραθυρο :S :S :S
εσυ το πολυ πολυ κανενα τραβελο να πηδηξεις,και αυτον με τον κωλο σου