Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Από πότε το ξεμπρόστιασμα της κατά φαντασίαν πουτάνας θεωρήθηκε ότι είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί το τσατ ρουμ σε καθαρά γυναικεία υπόθεση; Η παρατεταμένη έκθεση σε φαντασιώσεις βλάπτει ΣΟΒΑΡΑ τις ανώτερες εγκεφαλικές λειτουργίες (Τάδε Έφη Μπόκολος) 
Η προβλεψη μου ειναι οτι η Ντορα θα σας κατατροπωσει. Θα δουμε αν θα διαψευστω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.308
Πόντοι
3.656
Η προβλεψη μου ειναι οτι η Ντορα θα σας κατατροπωσει. Θα δουμε αν θα διαψευστω.

Πως θα κατατροπώσει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΟ αρσενικά που έχουν κάνει τα χιλιόμετρά τους στη ζωή; που από τη μια μελέτησαν από Νίτσε και Φρόιντ, μέχρι Μπέκετ και Καμύ; Και που εχουν πάρει σχεδόν όλες τις φυλές των γυναικών εκτός από αυτόχθονες Ινδιάνες Απάτσι ή Παπούα Νέα Γουινέα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Ραμολιμεντο κατονομασε τους συνεργους μου και τον μοντερα που μας προστατευει, να γελασουμε. :cheesy:

Ρε νοητικά υστερημένε, ποιος νομίζεις ότι θα πιστέψει πως ο Πυρφορανέστης που έλειπε τρείς μέρες και έμπαινε σχεδον αποκλειστικά στου πίκη, μπήκε τώρα που τον κάλεσες (και μάλιστα στο τσατ, χωρίς να περάσει πρώτα από του Πίκη ) χωρίς να είστε συνενοημένοι;

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.308
Πόντοι
3.656
Με το σπαθί τους , έτσι ;

Όχι. Με τον συνηθέστερο τρόπο που δίνουν τα περισσότερα θηλυκά τις τρύπες τους. Έναντι τιμήματος. Απλά κάποιες είναι ευθείς και το ζητάνε σε μετρητά. Άλλες το ζητάνε έμμεσα, δώσε μου ρόλο κε Σκηνοθέτη / Παραγωγέ / Σεναριογράφε. Άλλες φτάνουν στο σημείο να προσποιηθούν ότι αγάπησαν ΑΜΕΣΩΣ μόλις είδαν το Γιατρό / Δικηγόρο / Στέλχος Πολυεθνικής /Κάτοχο Πόρσε / φραγκάτο και υγράνθηκε το εργαλείο τους από την καύλα. Και κάποιες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού μας ερωτεύτηκαν πραγματικά  

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ρε νοητικά υστερημένε, ποιος νομίζεις ότι θα πιστέψει πως ο Πυρφορανέστης που έλειπε τρείς μέρες και έμπαινε σχεδον αποκλειστικά στου πίκη, μπήκε τώρα που τον κάλεσες (και μάλιστα στο τσατ, χωρίς να περάσει πρώτα από του Πίκη ) χωρίς να είστε συνενοημένοι;

:2funny: :2funny: :2funny:
Εντάξει Άγιε, όπως νομιζεις

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Τυπε εχουν ειπωθει εδω μεσα πολυ χειροτερα για μανουλες και ταφους.....
Θυμαμαι Ντιγκγουιντ πριν μπαναριστει,δεν θυμαμαι με ποιον τσακωνωνταν,και του ελεγε βραζουμε τα κοκκαλα της βιασμενης μανας σου  :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Εντάξει Άγιε, όπως νομιζεις

Δηλαδή τώρα πρασπαθεις να μας γράψεις, ότι εσύ και ο Ντορίτος, που δεν ξεκουμπιζοσαστε από του Πίκη ούτε με ατομική βόμβα, αναθεωρήσατε μόλις σας το ζήτησε ο Βαν Πόρδεν, κα μάλιστα άμεσα.

:2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.308
Πόντοι
3.656
E, άμα είχανε διαβάσει τα ποστ σου , ούτε αυτές ! Τυχερός, Μπώκωλε !

Έρωτας σημαίνει χημική συγγένεια. Καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο. Διάβασμα ποστ, εξωτερική εμφάνιση, κατοχή μοτοσυκλέτας / αυτοκινήτου / άλλου αγαθού. Παρακαλώ, για το Ευχαριστώ που θα μου πεις, για το μάθημα που σου κάνω. Και λίγες και τυχερές έχουν κορνιζάρει τα ποιήματα που τους είχα γράψει, κάποτε. Και μου είχαν εξομολογηθεί ότι οι παλμοί τους ανέβαιναν, κάθε φορά που διάβαζαν τους στίχους. Κι ότι οι φίλες τους είχαν πρασινίσει από ζήλια, αφού αυτές δεν είχαν να επιδείξουν κάτι παρόμοιο (τέτοιες  είναι οι γυναίκες μεταξύ τους, προσπαθούν να ρουμπώσει η μία την άλλη). Αλλά πως να έχεις ζήσει παρόμοια εμπειρία; Τις βλέπεις μόνο σε σήριαλ που περιγράφουν τις ζωές άλλων  

Επισκέπτης
Έρωτας σημαίνει χημική συγγένεια. Καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο. Διάβασμα ποστ, εξωτερική εμφάνιση, κατοχή μοτοσυκλέτας / αυτοκινήτου / άλλου αγαθού. Παρακαλώ, για το Ευχαριστώ που θα μου πεις, για το μάθημα που σου κάνω. Και λίγες και τυχερές έχουν κορνιζάρει τα ποιήματα που τους είχα γράψει, κάποτε. Και μου είχαν εξομολογηθεί ότι οι παλμοί τους ανέβαιναν, κάθε φορά που διάβαζαν τους στίχους. Κι ότι οι φίλες τους είχαν πρασινίσει από ζήλια, αφού αυτές δεν είχαν να επιδείξουν κάτι παρόμοιο (τέτοιες  είναι οι γυναίκες μεταξύ τους, προσπαθούν να ρουμπώσει η μία την άλλη). Αλλά πως να έχεις ζήσει παρόμοια εμπειρία; Τις βλέπεις μόνο σε σήριαλ που περιγράφουν τις ζωές άλλων 

Δε βλέπω σίριαλ , Μπώκωλε ! Μπαίνω στο μπου ! Μου κάνεις και μάθημα , βλάκα ;

Επισκέπτης
Τέτοιες γελοιότητες ανήκουν δικαιωματικά στο thread με τις Ελληνίδες ! Κρίμα που θα τις χάσουμε !

Επισκέπτης
Μια από τις βλακείες που μπορεί να κάνει ένας οπτικός τύπος είναι να πάει στο θέατρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom