raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.058
- Πόντοι
- 5.006
Ποιος ειναι ο σταματης? Σε ποια καταγωγια συχναζε?Κατηγορηματικά, όχι.
Ποιος ειναι ο σταματης? Σε ποια καταγωγια συχναζε?Κατηγορηματικά, όχι.
Κατω τα χερια απο τον τρουμπ..τον εχω υπο την προστασια μου..
Ελα τρουμπακη παιδι μου, πιασε την τσεπη μου οπως στο πριζον μπρεικ..
Δεν την [παντρευεται για αυτο.Απλα αυτη του εκατσε και ετσι οπως ηταν αποκαμωμενος,συντετριμμενος και τελειωμενος την ειδε αποκουμπι και τελευταια του ευκαιριαεχει προικα και φτιαχνει και καλα γιουβερλακια ομως
τυπε εσυ εχεις γαμησει τοσες οσες ο ροπαο μια βροχερη μερα φεβρουαριου....Δεν την [παντρευεται για αυτο.Απλα αυτη του εκατσε και ετσι οπως ηταν αποκαμωμενος,συντετριμμενος και τελειωμενος την ειδε αποκουμπι και τελευταια του ευκαιρια
Κατω τα χερια απο τον τρουμπ..τον εχω υπο την προστασια μου..troubakhs=εγκλεμον=αυγολεμονος=κλανοφασολακιας
τυπε εσυ εχεις γαμησει τοσες οσες ο ροπαο μια βροχερη μερα φεβρουαριου....
Ποιος ειναι ο σταματης? Σε ποια καταγωγια συχναζε?
ο σταματης ειναι ο πρωτος που εκανε μρ.μαλακαΠοιος ειναι ο Σταματης τυπε που προσπαθει να σε διαβαλει;
σταματαγε μονο αναμεσα που ο ροπαο εκανε τσιγαρο....Εβρεχε ολη μερα τυπε;
ταδε εφη ο κριειτορGiatioxi=Hellraiser76=Dodinos=Celebc
Θα τιμωρηθεις απο τον θεο νωνδα αν συνεχισεις τα ασυστολα ψευδη...Δεν την [παντρευεται για αυτο.Απλα αυτη του εκατσε και ετσι οπως ηταν αποκαμωμενος,συντετριμμενος και τελειωμενος την ειδε αποκουμπι και τελευταια του ευκαιρια
γαμηθηκαν οι κλωνοι :S :S :Sταδε εφη ο κριειτορ
Δεν ειναι ψευδη αλλα σταματω δεν θελω την οργη Του πανω μου :SΘα τιμωρηθεις απο τον θεο νωνδα αν συνεχισεις τα ασυστολα ψευδη...
Δεν ξερω τυπε..πρεπει να ειναι νικ στελθ που κινειται κατω απο τα ρανταρ μου ή να συχναζει στα θρεντ των μπουστηδων και δεν τον εχω παρει πρεφα.. :SΠοιος ειναι ο Σταματης τυπε που προσπαθει να σε διαβαλει;
Εβρεχε ολη μερα τυπε;
Μολις γλιτωσες το τομαρι σου...ημουν ετοιμος να προσευχηθω στον θεο νωνδα ζητωντας την τιμωρια σου..
Μολις γλιτωσες το τομαρι σου...ημουν ετοιμος να προσευχηθω στον θεο νωνδα ζητωντας την τιμωρια σου..Δεν ειναι ψευδη αλλα σταματω δεν θελω την οργη Του πανω μου :S