Επισκέπτης
Ανε-στη ε-λα
Ξερω ποτε να σταματωΜολις γλιτωσες το τομαρι σου...ημουν ετοιμος να προσευχηθω στον θεο νωνδα ζητωντας την τιμωρια σου..
Ποιος ειναι ο Σταματης;Σταματη πως τα καταφερες να σε καπελωσει ενας αυτιστικος και να σου φαει τον διαγωνισμο;
Εσυ ρε τυπε εισαι ο Σταματης το ειπαμε αυτο....Ποιος ειναι ο Σταματης;
Που και που μου στελνει μηνυματα μεσω της θειας χαρης του νωνδα...ειναι ακομα στην αβυσσο και μαχεται τις σκοτεινες δυναμεις του σαιτ...
δε νομίζω
ο κθούλου ήταν νευρικός
Που και που μου στελνει μηνυματα μεσω της θειας χαρης του νωνδα...ειναι ακομα στην αβυσσο και μαχεται τις σκοτεινες δυναμεις του σαιτ...Τι εγινε τυπε ο ParisPapis;
Α εγω οκΕσυ ρε τυπε εισαι ο Σταματης το ειπαμε αυτο....
Θα γυρισει λες ποτε ή θα τον φανε ζωντανο ξεσκιζοντας τις σαρκες του τα δαιμονια;
Εννοειται πως θα γυρισει γιατι βρισκεται κατω απο τις στοργικες φτερουγες του νωνδα...και ο νωνδας ειναι πιο δυνατος απο κοκκινοτριχηδες και τους παρατρεχαμενους ποκοπικους του..Εσυ ρε τυπε εισαι ο Σταματης το ειπαμε αυτο....
Θα γυρισει λες ποτε ή θα τον φανε ζωντανο ξεσκιζοντας τις σαρκες του τα δαιμονια;
Ανε-στη ε-λα
αμαν ρε Άγιε!Οι περισσότεροι ξέραμε ότι πάσχεις από νοητική υστέρηση. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι είσαι τόσο υστερημένος νοητικά, που ακόμα ζεις με την πεποίθηση ότι δεν έχουμε αντιληφθεί πως είστε ένα μαλακοπαρεάκι τριών ατόμων, που το "κολληταρι" σας ο μοντεράτορας, παρέχει ασυλία στους κλώνους σας, στα μη πουτανικά νήματα.
Χαχαχα τι λεει το ραμολιμεντο! Τα χαπια σου γρηγορα.Οι περισσότεροι ξέραμε ότι πάσχεις από νοητική υστέρηση. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι είσαι τόσο υστερημένος νοητικά, που ακόμα ζεις με την πεποίθηση ότι δεν έχουμε αντιληφθεί πως είστε ένα μαλακοπαρεάκι τριών ατόμων, που το "κολληταρι" σας ο μοντεράτορας, παρέχει ασυλία στους κλώνους σας, στα μη πουτανικά νήματα.
Σκαρτο ατομο, προδοτης. Ειδες και ο αλλος, ο fluffer, πως μιλησε στη Ντορα στα ξαφνικα, ενω μεχρι πριν τη φλερταρε. Ιουδες και σαβουρα.αμαν ρε Άγιε!
Δηλαδή εμεις οι 2 δεν είμαστε παρεάκι; Τόσους μήνες που κάναμε χαβαλέ εδω μέσα;
Γιατί;
ρε αυτιστικο διοπτροφορε νανε σκασε επιτελους.Εχεις γινει ρομπα ο κ.Αγιος σου εχει γαμησει την μητρα σουΧαχαχα τι λεει το ραμολιμεντο! Τα χαπια σου γρηγορα.
Πες αλλη μια και το αγριο ξυλο που επεσε με Σταμ.
Πιτερ κοφτο.Σκαρτο ατομο, προδοτης. Ειδες και ο αλλος, ο fluffer, πως μιλησε στη Ντορα στα ξαφνικα, ενω μεχρι πριν τη φλερταρε. Ιουδες και σαβουρα.
ΟΚ δεν ανακατευομαι στη μεταξυ σας σχεση. Αυτη ειναι αποψη μου για το ατομο του, εδω και χρονια.Πιτερ κοφτο.
Κανουμε τόσους μήνες παρέα, εγώ τον Άγιο τον εκτιμώ
Νόμιζα ότι με εκτιμούσε και εκείνος
Με τραβελια και πουστριλικια σχετιζεσαι εσυ, δεν εξηγειται αλλιως...ρε αυτιστικο διοπτροφορε νανε σκασε επιτελους.Εχεις γινει ρομπα ο κ.Αγιος σου εχει γαμησει την μητρα σου
Ραμολιμεντο κατονομασε τους συνεργους μου και τον μοντερα που μας προστατευει, να γελασουμε.Από το πολύ κλάσιμο ο Βαν Πόρδεν χεστηκε.
Ανοιξτε τις πόρτες να φύγει η μπόχα. :S
Τον εχεις σπασει κανονικα... Ειναι θεμα χρονου πιστευω να παρεις τον ελεγχο του θρεντ και να μετατρεψεις το τσατ ρουμ σε καθαρα γυναικεια υποθεση! Βγαλε μαστιγιο Ντοραρα!
{εριμενουμε Ανεστη, παπα, μποκολο και του υπολοιπους καρδιοκατακτητες.
Τι εγινε τυπε ο ParisPapis;