st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 366
πως αισθανεσαι που το εδιωξες το παλικαρι....Γιωργης προδοτης ισκαριωτης :S
το παλικαρι σε αυτακια, φυσικα!
πως αισθανεσαι που το εδιωξες το παλικαρι....Γιωργης προδοτης ισκαριωτης :S
πως αισθανεσαι που το εδιωξες το παλικαρι....
το παλικαρι σε αυτακια, φυσικα!
σιγονταρισες κι εσυ στη ψυχολογικη βια που του ασκηθηκε...κι αυτο για να επιτυχεις να "εκτρεψεις" τα φωτα της δημοσιοτητας απο πανω σου σχετικα με το ζητημα των προβοσκιδων....Εγω???
σιγονταρισες κι εσυ στη ψυχολογικη βια που του ασκηθηκε...κι αυτο για να επιτυχεις να "εκτρεψεις" τα φωτα της δημοσιοτητας απο πανω σου σχετικα με το ζητημα των προβοσκιδων....
ειναι σκληρο θρεντ το μελι τσιμι
οι προβοσκιδες τον κατεστρεψαν τσιμυ ;)Γιωργης προδοτης ισκαριωτης :S
προβοσκιδιαρης κι ο γιωργης; μηπως τα μπερδεψατε....στραπονιαζοτανε καποιοι λεγανε....οι προβοσκιδες τον κατεστρεψαν τσιμυ ;)
και στο φ99 ητανε μονιμος θαμωνας τυπε ;)προβοσκιδιαρης κι ο γιωργης; μηπως τα μπερδεψατε....στραπονιαζοτανε καποιοι λεγανε....
και στο φ99 ητανε μονιμος θαμωνας τυπε ;)
εδώ ρε τύπε εγώ είχα πάρει την μαρινα60 και ξενερωσα την ζωή μου με το παρτσακλοαυτη ειναι μια σαφως ξεκαθαρη απαντηση
οχι σαν τα του τσιμυ ''οκ οπως το δει κανεις'' κ κουραφεξαλα
στο Νωντισμο θελουμε αληθειες κ οχι ψιθυρους,μισολογα κ τρυπιους στιχους.
χαχαχαεδώ ρε τύπε εγώ είχα πάρει την μαρινα60 και ξενερωσα την ζωή μου με το παρτσακλο
Κι εδώ μέσα γράφουν για τα υπερτατα γαμησια
εδώ ρε τύπε εγώ είχα πάρει την μαρινα60 και ξενερωσα την ζωή μου με το παρτσακλο
Ποια νταρια;Εγώ πάλι είχα ξενερώσει με την περιβόητη Ντάρια. Όλοι έγραφαν για θεόμουνο, κι εγώ αντίκρισα μια μπαμπουσκα.
Την Ρωσσιδα με τα γυαλακια που ηταν σε στουντιο...με ξανθο μαλλακι μεχρι τους ωμουςΠοια νταρια;
ε όλες αυτών των στούντιο είχαν τρελό προμοταρισμα τότε...Την Ρωσσιδα με τα γυαλακια που ηταν σε στουντιο...με ξανθο μαλλακι μεχρι τους ωμους
καθημερινη κοπελα της διπλανης πορτας σε παρουσιαστικο,αλλα εδω μεσα οι πυρφοροι την εξισωσαν με θΕα.
Πανε χρονια που σταματησε κ εφυγε νομιζω απο Ελλαδα.
Αμαντα ειχες φαει?ε όλες αυτών των στούντιο είχαν τρελό προμοταρισμα τότε...
Η νταρια όμως ήταν ωραίο μουνάκι, εμένα μου άρεσε
Αμαντα ειχες φαει?
και στο φ99 ητανε μονιμος θαμωνας τυπε ;)
εδώ ρε τύπε εγώ είχα πάρει την μαρινα60 και ξενερωσα την ζωή μου με το παρτσακλο
ναιΑμαντα καβλωμενη παντα??
Την Ρωσσιδα με τα γυαλακια που ηταν σε στουντιο...με ξανθο μαλλακι μεχρι τους ωμους
καθημερινη κοπελα της διπλανης πορτας σε παρουσιαστικο,αλλα εδω μεσα οι πυρφοροι την εξισωσαν με θΕα.
Πανε χρονια που σταματησε κ εφυγε νομιζω απο Ελλαδα.