The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
τι όνειρο είδες;
Ότι ψάρευα με πετονιά σε ένα ποτάμι.
τι όνειρο είδες;
Αν δεις όνειρο ότι ψαρεύεις με πετονιά, σημαίνει ότι μπορει να πάρεις κάποια λεφτά πιθανώς από κάποια κληρονομιά ή λαχείο.Ότι ψάρευα με πετονιά σε ένα ποτάμι.
Αν δεις όνειρο ότι ψαρεύεις με πετονιά, σημαίνει ότι μπορει να πάρεις κάποια λεφτά πιθανώς από κάποια κληρονομιά ή λαχείο.
Δείτε περισσότερα στο
πρότεινε μου ένα κωλ γκερλΕυχαριστώ.
πρότεινε μου ένα κωλ γκερλ
τηλέφωνο που παίρνω; σε αυτό το σταθερό( ; ) που έχει κάτω απ'το αβαταρ;Άντζελα 007. Μερικές φορές, δείχνει να είναι "αλλού", αλλά τα δουλεύει τα λεφτά που παίρνει.
Ότι ψάρευα με πετονιά σε ένα ποτάμι.
πολλες προβοσκιδες τσιμιΕγω ειδα οτι ξαναπηγα στρατο παλι
τι σημαινει??
πολλες προβοσκιδες τσιμι
μετρια η Χατζη τελικα ξαναδιαβαζω...ακομη κ συ 2η φορα δεν πηρες,μονο μια που πληρωνε αλλος...
μετρια η Χατζη τελικα ξαναδιαβαζω...ακομη κ συ 2η φορα δεν πηρες,μονο μια που πληρωνε αλλος...
ετσι παω κ γω τσιμυ ναουμε...
τελικα διακαιωθηκα που ελεγα οτι υπερτιματε τις κοπελες εδω μεσα...
κ εννοειται κ αυτες το δουλευουνε το παραμυθι μεσω δικο τους θρεντ κ ανεβαινει η αξια της μετοχης.
ετσι οπως τα λεει ο ντιμ ειναι τσιμακο....ασε τις ουδετεροτητες και τις διπλωματιες...εδω ειναι ΜΕΛΙ και δεν περνανε αυτα....ok ισως
Οπως το δει κανεις
ετσι οπως τα λεει ο ντιμ ειναι τσιμακο....ασε τις ουδετεροτητες και τις διπλωματιες...εδω ειναι ΜΕΛΙ και δεν περνανε αυτα....
Εγω ειδα οτι ξαναπηγα στρατο παλι
τι σημαινει??
Άγχος που σας προκαλεί μια κατάσταση ρουτίνας, την οποία βιώνετε.
Ο καθενας με τα γουστα του
εμενα αρεσει σαν γυναικα
ετσι παω κ γω τσιμυ ναουμε...
τελικα διακαιωθηκα που ελεγα οτι υπερτιματε τις κοπελες εδω μεσα...
κ εννοειται κ αυτες το δουλευουνε το παραμυθι μεσω δικο τους θρεντ κ ανεβαινει η αξια της μετοχης.