The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
τωρα καλυτερα.....ξεκαθαρος!
το περι υπερεκτιμησης που αναφερει (ο ντιμ), αν κι αυτο εγκειται στη σφαιρα του υποκειμενικου, ειναι εν μερει γεγονος, εφοσον επεισερχεται απ τη μερια της κορασιδας ο παραγοντας της εμπορευματικοποιησης, κι απ τη μερια του πελατη ο παραγοντας της -γαμημενης- πιρφοριασης/μουνοδουλιασης....
Σίγουρα η επαφή με την κα Χατζή δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί σαν εμπειρία ζωής. Οι υπηρεσίες της όμως, καθώς και η συμπεριφορά της, ομού με την συμμετοχή της, κυμαίνονται σε επίπεδα σαφώς άνω του μέσου όρου.
Συνεπώς όποιος αρέσκεται στην "πολίτικη κουζίνα" (επιτρέψτε μου το αδόκιμο), δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσει.
το χω δει πολλες φορες αυτο το ονειρο με το στρατοΛέω!
Ομαδική ψυχανάλυση!
ε αφου δεν εχει χυθει ακομα αιμα -πραγματικο- για κοστολογηση αιδοιων, παλι καλα να λεμεΌντως, Κύριε.
Η "θεοποίηση" είναι κάτι το πολύ σύνηθες στον ιστότοπο τούτο.
το χω δει πολλες φορες αυτο το ονειρο με το στρατο
Κι εγώ το έβλεπα μέχρι τα 70 μου περίπου.
ελεφαντες μη βλεπεις, ολα τ αλλα καλα ειναιτο χω δει πολλες φορες αυτο το ονειρο με το στρατο
αυτη ειναι μια σαφως ξεκαθαρη απαντησηΣίγουρα η επαφή με την κα Χατζή δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί σαν εμπειρία ζωής. Οι υπηρεσίες της όμως, καθώς και η συμπεριφορά της, ομού με την συμμετοχή της, κυμαίνονται σε επίπεδα σαφώς άνω του μέσου όρου.
Συνεπώς όποιος αρέσκεται στην "πολίτικη κουζίνα" (επιτρέψτε μου το αδόκιμο), δεν νομίζω ότι θα το μετανοιώσει.
ετσι οπως τα λεει ο ντιμ ειναι τσιμακο....ασε τις ουδετεροτητες και τις διπλωματιες...εδω ειναι ΜΕΛΙ και δεν περνανε αυτα....
ελεφαντες μη βλεπεις, ολα τ αλλα καλα ειναι
ελεφαντες μη βλεπεις, ολα τ αλλα καλα ειναι
Και μυρμηγκοφάγους.
http://[URL unfurl="true"]www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/07/mirmigkofagos-330x200.jpg[/img[/URL]]
Να τα γράφουμε αυτά!!!
[/quote]
:S
αυτη ειναι μια σαφως ξεκαθαρη απαντηση
οχι σαν τα του τσιμυ ''οκ οπως το δει κανεις'' κ κουραφεξαλα
στο Νωντισμο θελουμε αληθειες κ οχι ψιθυρους,μισολογα κ [size=30pt]τρυπιους[/size] στιχους.
Στρατιωτικός Ιερεύς γαρ.
αυτο τωρα γτ το ειπες....ξυνεις πληγες
Με αυτά, και με τα άλλα, εκτός από το Γκασπαρογκιώργη, χάσαμε και την άλλη την κότα. Τον Αιδοιοβαγόνι.