ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
απο hefemale ακουμπας δλδ?Εγω δεν γλυφω ουτε ακουμπω πόύλάκί shemale
Mono![]()
απο hefemale ακουμπας δλδ?Εγω δεν γλυφω ουτε ακουμπω πόύλάκί shemale
Mono![]()
ο τσιμυς ειναι υπο συνεχη και ασφυκτικη παρακολουθηση τυπε. με την παραμικρη αφορμη την εβαψετον στριμωχνετε παλι τον τσιμυ
Δεν ειπαμε πηρε Νωντο-χαρη
τζιμη πως ξεκινησε ολο αυτο το παιχνιδι;Εγω δεν γλυφω ουτε ακουμπω πόύλάκί shemale
Mono![]()
τον στριμωχνετε παλι τον τσιμυ
Δεν ειπαμε πηρε Νωντο-χαρη
γτ λες οτι πηδηξες τζαμπα στην Χοτ-βιλα,απ την στιγμη που δεν ισχυει.?τζιμη πως ξεκινησε ολο αυτο το παιχνιδι;
τι σε ωθησε οταν πρωτοπηγες με τρανς
εαν το θετεις ετσι σωστο.τυπε απλα τον συμβουλεύουμε για να τον κανουμε καλυτερο ανθρωπο...αυτος εξαλλου είναι και ο ρολος του νωνδισμου : να δινει υγιη ατομα και σκληρους καριοληδες στην κοινωνια...
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως ο δοπας που εγινε λιπασμα για τα σκουλήκια...
νωνδισμος>>αγαπη>>ουμανισμοςτυπε απλα τον συμβουλεύουμε για να τον κανουμε καλυτερο ανθρωπο...αυτος εξαλλου είναι και ο ρολος του νωνδισμου : να δινει υγιη ατομα και σκληρους καριοληδες στην κοινωνια...
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως ο δοπας που εγινε λιπασμα για τα σκουλήκια...
καλησπερα στο μελι
οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωκαλησπερα στο μελι
εισαι κ εσυ στοχος πλεον,να ξες.ParisPapis προσεχετε τον τζιμυ με τα τραβελια
ParisPapis προσεχετε τον τζιμυ με τα τραβελια
ParisPapis προσεχετε τον τζιμυ με τα τραβελια
ξερασε οτι ξερεις σιχαμερη σκουληκαντεραParisPapis προσεχετε τον τζιμυ με τα τραβελια
δωσε λινκ τυπε...δεν πιστευω να είναι καμια με προβοσκιδα, θα σε δειρω να ξες..![]()
>ο τζιμης με τα τραβελια δεν κοπτει για αυτο εχθες ηταν στους παππουληδες του εκαναν δωρο φυλης 99